Koti Uutisia Kotimaa Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto irstaili tukholmalaisella homoklubilla

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto irstaili tukholmalaisella homoklubilla

12

Vihreiden puheenjohtaja Touko Aalto kertoo olleensa nykyisen avopuolisonsa Iris Flinkkilän kanssa torstaina Ruotsin vihreiden (Miljöpartiet) vieraana Tukholmassa muun muassa “kirjoittaakseen artikkelin ilmastonmuutoksesta ja kriisinvalmiuskyvyn kehittämisestä yhdessä Ruotsin ja Norjan vihreiden puheenjohtajien kanssa”. Käynnissä olevan Tukholman Pride-viikon johdosta Ruotsin vihreät kutsuivat Aallon Europride-tapahtumaan sekä tapahtuman jatkoille King Kong -nimiselle homoklubille, jossa myös Flinkkilä oli Seiskan tietojen mukaan paikalla.

Aallosta on levinnyt sosiaalisessa mediassa sekä Ruotsin suurimman homoaikakauslehti QX:n sivuilla kuvia, joissa hän ilman paitaa muun muassa piiskaa toista miestä takapuolelle sekä poseeraa drag queenien kanssa. Iltalehden kysyessä Aallolta hänen piiskaamansa miehen henkilöllisyydestä Aalto vastasi kyseessä olleen “ystävä Tukholmasta” ja jatkoi kierrellen:

– Se, että Ruotsin vihreiden puheenjohtajan ja ministerin erityisavustajan kanssa, joka on hyvä ystäväni, heitettiin leikkimielisesti – – on tyhmä puhua mistään piiskaamisasioista, mutta siinä ympärillä joku pyysi, että voiko joku läppäistä.

Aalto yrittää viedä huomion pois omasta ala-arvoisesta käyttäytymisestään väittämällä olevan suurempi ongelma Suomessa, että “on ihan ookoo – ennen kaikkea miesten – ahdistella naisia, läpsiä ja kouria”. Hän jatkaa olleensa paikalla puolustamassa “ihmisoikeuksia” ja lisää, että “ihmisten täytyy olla sellaisia kuin he ovat”.

– Jos ihmisoikeuksien puolustaminen ja Pride-juhlaan osallistuminen tarkoittaa Suomessa sitä, että uskottavuus [poliitikkona] kärsii, niin se kertoo omaa kieltään. Ihmisten täytyy olla sellaisia kuin he ovat, ja toivoisin, että näkisin yhä enemmän ihmisten osallistuvan Pride-juhlaan.

Ylelle Aalto on kommentoinut muun muassa, ettei hän oikein tiedä, mikä tapauksessa on aiheuttanut kohun. Aalto väittää ainoan päihteen “siinä vaiheessa” (King Kong -klubilla) olleen hyvä tunnelma, mutta hän kuitenkin lisää, että hän “taisi juoda klubilla yhden oluen”. Aallon mukaan Pride-juhlien henkeen “ei kuulu päihtyminen”. Seksuaalivähemmistöt käyttävät kuitenkin peräti seitsenkertaisesti valtaväestöä enemmän huumeita esimerkiksi The Independent -lehden artikkelin mukaan vuodelta 2012.

Vuonna 2015 Englannin valtio teetti tutkimuksen, jonka mukaan 33 prosenttia homomiehistä kertoi ottaneensa viimeisen vuoden aikana laittomia huumeita. Näitä faktoja tarkastellessa voidaan todeta “hyvän tunnelman” tuskin olleen ainoa päihde kuuluisalla homoklubilla.

Lähteet: Seiska, Iltalehti, Yle

12 KOMMENTIT

 1. Touko Kingkong Aalto oli Tukholmassa “puolustamassa ihmisoikeuksia” 😂😆

  • Näyttää Touko Kong menevän ihan “yhden oluen” voimalla, haha.

 2. “Ihmisten täytyy olla sellaisia kuin he ovat”. Tuossa lauseessa tiivistyy koko kosminen dilemma ja kanaanilainen henki. Klassinen hengellisen kilvoittelun idea on voittaa oma alhainen itsensä eikä tulla omaksi itseksi antaen pahuudelle valta. Ihmisen “oma itse” on perkeleen oma ja se tulee voittaa ja kasvaa Jumalaa kohti. Niin kuin puutkin kasvavat aurinkoa kohti vaikka eivät sinne asti koskaan tavoita. Tämä on koko sivilisaation ja elämän tarkoitus. Kukaan ei silti väitä, että aurinko pitäisi sammuttaa vain siksi, että sinne asti ei kukaan tavoita. Niin ei myöskäään ihanteita tule hyljätä vain siksi ettei ihminen Jumalaa, pyhää absoluuttia, omin voimin voi tavoittaa. Mutta sinne suuntaan tulee kuitenkin pyrkiä kaikessa olemisessa.

  Baalin henki siis huokuu vahvasti tuosta. Aalto kuulostaa krypto-juutalaiselta nimeltä niin kuin Laine, Niinistö ja Haavisto ja muut luonto aiheiset “suomalaiset” nimet. Liekö harhautuksena noita nimiä valittu aikoinaan niin kuin anglo-saksisessa maailmassa esim. “White” on usein juutalaisen nimi joka kuulostaa siltä, että on haluttu larpata valkoisena miehenä. Juutalaisethan ovat olleet kateellisia arjalasille jo siitä lähtien kun Kain tappoi Aabelin. Ja Suomen kohdalla on haluttu ottaa joku mahdollisimman hämäävä nimi myös.

 3. Touko on siis sitä mieltä että ihmisen ei tarvitse yrittää kehittyä eikä opiskella? Vaan se riittää että saa olla himojensa viemä yhdessä keskushermostoon vaikuttavien aineiden kanssa. Ehkä Toukon elävä voi olla tuollaista koska hän ei ole koskaan ollut työelämässä eikä tienannut omaa palkkaansa. Mutta muille opiskelu ja itsensä kehittäminen läpi koko elämän on konkretiaa.

  Mitähän Touko tekee seuraavaksi kun saa aidsin tai tuberkuloosin tai hepatiitin? Vikiseen ja vaatii yhteiskunnalta apua vedoten että kaikkia on autettava vaikka on ihan itse ollut syyllinen omalla elämäntyylillään?

  Touko on luuseri.

 4. Ilmastokokous, diskoläpsyttelyä uusia ilmaisuja isshiaksen lisäksi.

 5. Aika erikoinen puoluekokous Miljöpartietilla jos jatkot vietetää homoklubilla. Kertoo aika paljon viherliikkeen moraaliarvoista. Kravatti kaulaan ja munat vex.

 6. Oksettava hintti. Näitä saamme verovaroin elättää. Toivottavasti kuolevat AIDS:iin koko sairas sakki.

 7. Vihreät ovat just noita , älä vaan äänestä pääkaupunkiseudun vouhottäjia , ne tuhoavat Suomen jos saavat valtaa !

Comments are closed.