Koti Uutisia Vihaiset saksalaiset ajoivat liittopresidentti Gauckin ulos Saksista

Vihaiset saksalaiset ajoivat liittopresidentti Gauckin ulos Saksista

1

UK_Gauck_Saksi

Saksan liittopresidentti Joachim Gauck oli 26. kesäkuuta vierailulla Sebnitzin kaupungissa itäisessä Saksassa, Saksin osavaltiossa. Sebnitziläiset eivät kuitenkaan pitäneet vierailusta ja ajoivat Gauckin buuaten pois kaupungista. YouTubeen ladatulla videonpätkällä voi nähdä vihaisten saksalaisten huutavan Gauckille “Maanpetturi”, “Häivy täältä” ja “Emme halua tänne mitään Stasi-sikoja”.

Tunnelmasta tuli lopulta niin tiivis, että mellakkavarusteinen poliisi käytti pippurisumutetta kansanjoukkoihin. Poliisin ja henkivartijoiden suojatessa epäsuosittua presidenttiä ihmiset huusivat: “Suojelette sodanlietsojaa, hävetkää!” Tämän tästä väkijoukko huusi Gauckille “Me olemme kansa!”.

Gauck on osoittanut jo monesti halveksuntansa Saksan kansaa kohtaan, muun muassa eräässä TV-haastattelussa viime vuodelta. Kyseisessä haastattelussa Gauck väitti, ettei ongelma ole maailmaa hallitseva kansalle vihamielinen eliitti, vaan kansa itse.

Gauckia kutsuttiin monet kerrat “kansalaisoikeustaistelijaksi” ja “järjestelmäkriitikoksi” DDR:n aikana. Tosiasiassa hänellä oli kiinteät siteet pelättyyn salaiseen poliisiin Stasiin.

Liittopresidentti Gauck ei suinkaan ole ainoa kansanpetturi, joka on saanut tuntea kansan vihan Saksissa; oikeusministeri Heiko Maas kohtasi samanlaisen vastaanoton puhuessaan ihmisille Zwickaussa.

Olosuhteet kovenevat Saksassa kaiken aikaa, ja tutkimusten mukaan ihmiset alkavat kyllästyä siellä harjoitettavaan kansanmurhapolitiikkaan.

Katso video Gauckin vierailusta Sebnitzissä:

https://www.youtube.com/watch?v=Gd5TPWXgOFQ

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Kadehdittavaa kansalaisaktivismia! Saisivat erään Euroopanomistajan rautakanslerin myös viskata pihalle koko maanosasta. Suomessa toivoisin näkeväni samaa omien maanpetturikommareidemme kanssa. Mukana olen, mutten tietenkään yksinäni saa mitään näkyvää aikaiseksi, joten tuhoa odotellessa taidan tuhlata elämäni. Odotellaan, että muut tekevät jotain, kuten nyt vaikka natsi-ruotsalaiset ilmeisesti turvaavat rajojamme vielä marraskuuhun asti. Tämä vuosi saattaa mennä kivasti, mutta ehkä ensi vuonna Helvetti tulee jälleen maan päälle ja viime syksy osoittautuukin unelmaksi sen rinnalla, mitä on luvassa. Allahu akbar!

Comments are closed.