Koti Uutisia Video Vastarintaliikkeen tempauksesta Tukholmassa

Video Vastarintaliikkeen tempauksesta Tukholmassa

9
Vihainen porvariäänestäjä.
Vihainen porvariäänestäjä.

Ruotsin Vastarintaliikkeen aktivistit järjestivät viime viikonloppuna tempauksen, josta on nyt julkaistu myös englanniksi tekstitetty video. Tempauksen taustalla on ilmiö, jossa monet kannattavat pakkomonikulttuurisuutta, kunhan se ei vaikuta heidän omaan elämäänsä.

Oikeistopuolueet kuten Ruotsin maltillinen kokoomus edistävät monikulttuurisuutta kaikkein tehokkaimmin. Niinpä aktivistit halusivat käydä ilahduttamassa kokoomuksen äänestäjiä monikulttuurisella sanomalla tukholmalaisella alueella, jolla puolueella on vankka kannatus mutta jolla ei ole juuri lainkaan monikulttuurisuutta.

Tempaus toteutettiin aamulla noin viiden aikaan.

 

9 KOMMENTIT

 1. Pääsivät vähällä, melusaaste lienee maahanmuuton sivuvaikutuksista vähäisimpiä. Hienostokorttelissa on helppoa ja hauskaa olla suvaitsevainen kun suvaitsemisen kohde sijaisee kilometrien päässä.

 2. Poliisit näyttivät olevan melko tietämättömiä tuossa tilanteessa 😀 Tämä oli loistavaa aktivismia. Nyt vielä uskomaton tarra-ja lentolehtiskampanja tuolle alueelle hieman faktoista niin alkaa ne päät kääntymään.

  • Tuskin ihan niin helpolla aukeaa noiden varakkaampien henkilöiden päät, kun ei se varsinainen monikulttuurisuus heitä kosketa minkä lisäksi monien bisnekset saattaa olla ainakin etäisesti riippuvaisia juutalaisista. Toisaalta tuskin tuon alueen asukkaiden värvääminen oli tempauksen tarkoituskaan.

 3. Videolla näkyy kuinka juutalainen näyttää keskisormea monikulttuurille. Missä on AFA kun sitä tarvitaan? Ikkunat heti mäsäksi ja spraymaalilla kotioveen fasisminvastaisia iskulauseita.

 4. Tätä pitäisi jalostaa. Seitsemän eri autoa. Kunnon äänentoistolaiteet.
  Auto nro. 1 aloitaa maanantai aamuna ensimmäisen ruokous session aikaan, kiertämällä eliitti paskojen aluetta volume kaakossa. Siis ajaa perinteistä p***rallia yhden korttelin alueella, missä asuu suvakkeja. Ja vielä iltakierros kaupan päälle. Tiisataina vastaavastai auto nro. 2 sama homma. Ja koko viikon vuorot vaihtuen. Tietysti kirjallista materiaalia rauhanuskonnon ihanuudesta. Jos vielä laittaisi lankkia naamaan, niin poliisikaan ei tulisi kyselemään, kun suvakit ei uskaltaisi soittaa heitä paikalle. Menisi hyysärin maine?.
  Ainahan voi väitää, että on kääntynyt muslimiksi, silloin voi vaikka raiskata ilman seuraamuksia samalla kertaa…. Yök!.
  Tosin monelle heistä maahanmuutto on hyvä liiketoimi ja siksi he sitä kannattavat (vastaaottokeskukset, tulkkipalvelu yritykset….). Siihen pitäisi iskeä “kipeästi”. Siis käytännössä verovarojen tuhlausta.

 5. Hahahahah, tää oli kyllä sairaan kova! On se jännä että nää porvarit ja mokuttajat itse asuu alueilla missä on hädin tuskin edes yhtäkään mamua, tyyliin ainoa mamu jonka nää porhot on nähny on varmaa joku ulkomalainen pitsakuski. 😀

 6. No siis aivan loistavan kekseliäs idea!

  Näitte varmaan, kuinka räyhäävä eukko meni sanattomaksi ja kääntyi kannoiltaan, kun kerrottiin maailman tulleen kylään. Oliko muuten juutalainen, niin kuin tuossa joku oletti? Oliko jotain juutalaissymbolia vaatteissa tai talossa/pihalla? Sitä kännymiestäkin hieman liikautta, kun epäiltiin xenofoobiseksi.

  Olivathan pojat muuten niin fiksuja, että käyttivät jotain vuokrapakua? Siinähän takavarikoivat.

  Tuon samanhan voi muuten toteuttaa ihan pelkillä kannettavilla halvoilla mölyfooneillakin, niin ei tarvitse mukaan edes pakua. Siinä kun parikymmentä äijää täräyttää aamukuudelta Haukilahteen rätit päässä kutsumaan allahia, niin on kokoomusdorkalla ihmettelemistä.

Comments are closed.