Koti Uutisia Video: keskustelua vasemmistolaisen kanssa

Video: keskustelua vasemmistolaisen kanssa

5

UK_Heather_Marie_Scholl

YouTubessa on julkaistu mielenkiintoinen keskusteluohjelma niin sanotun SJW-aktivistin (Social Justice Warrior) kanssa. SJW on lyhenne henkilöstä, jonka aatemaailma koostuu vasemmistolaisuudesta, feminismistä ja poliittisesta korrektiudesta.

Tunnin mittaisessa keskustelussa pureudutaan muun muassa feminismiin ja myyttiin “valkoisesta etuoikeudesta”. Yleensä toimittajat myötäilevät tai jättävät haastamatta poliittisesti korrekteja väitteitä, mutta tällä kertaa vasemmistolainen joutuu selittelemään väittämiään, mikä osoittaa niiden kestämättömyyden.

Alla on ohjelmasta otettu lyhyt pätkä, johon on lisätty huumoria sekaan:

 

https://www.youtube.com/watch?v=5CgQITcfJd0

 

Myös koko ohjelman voi katsoa YouTubesta leikkaamattomana:

 

https://www.youtube.com/watch?v=o1vON_Lc27s

5 KOMMENTIT

  1. Kauan kestää ennen kuin haastattelija joutuu feministien ja vasureiden uhkailun kohteeksi?

    • Itseasiassa feministit varmaankin heittäisivät bensaa liekkeihin jos niin tekisivät. Tämä mies voisi repiä heidät kappaleiksi muutamassa minuutissa. Arvostan.

  2. Onhan kansallissosialismikin monella tavalla vasemmistolainen, kapitalismin tuhoa ajava liike. Ehkä tässä olisi pitänyt olla otsikko “keskustelua multikulti-maailmanpelastajahörhön kanssa”

    • Paitsi että vasemmistolaisuus on suurelta osalta kaiken rappion tukemista kuten monikulttuurisuuden, rodunsekoituksen, homouden jne… Kapitalismi, kommunismi, sama kolikko eri puoli. Molemmissa on juutalainen takana.

  3. McInnes on fiksu kaveri mutta valitettavasti meni siittämään puoliverisiä aasialaiskersoja. “Valkoinen etuoikeus” on ainoastaan tapa väittää, että valkoiset eivät ole ansainneet kaikkea mitä meillä on. Se on valkoisen sivilisaation vähättelyä.

Comments are closed.