Koti Uutisia Pohjoismaat Video: reportaasi monikulttuurisesta Staffanstorpista

Video: reportaasi monikulttuurisesta Staffanstorpista

4

Ruotsalaistoimittaja Joakim Lamotte lähetti vastikään suorana reportaasin maahantunkeutujien suuresta määrästä tunnetusta Staffanstorpista Lounais-Skånesta. Muutamia viikkoja sitten paikkakunnalla pidätettiin eräs afgaani vakavan puukotustapauksen johdosta. Reportaasissa ruotsalaiset kertovat arkipäivästä kotipaikkakunnallaan maahantunkeutujien tekemien pahoinpitelyjen, uhkausten, seksuaalisen ahdistelun ja raiskausten sekä muiden levottomuuksien keskellä.

– He uhkasivat pojilleni listivänsä minut, he uhkasivat panevansa minua. He ovat pahoinpidelleet nuorimman poikani, kertoo eräs nainen Lamottelle reportaasissa.

Eräs toinen nainen kertoo kotihoidon pelkäävän astua ulos torille iltaisin, sillä ulkomaalaisjengit kokoontuvat siellä silloin. Kolmas, nuorempi naishenkilö puolestaan kertoo, kuinka hän joutui aiemmassa koulussaan päivittäin maahanmuuttajien seksuaalisen ahdistelun ja lääppimisen kohteeksi.

– He lukitsivat minut vessaan ja löivät minua vyöllä. He koskettelivat ja kourivat minua kaikkialta ja tekivät seksuaalisia liikkeitä minua vasten. Sitä tapahtui joka päivä, nainen kertoo.

Nainen jatkaa edelleen, kuinka hänen kimppuunsa saatettiin hyökätä hänen ollessaan ulkona:

– He saattoivat äkkiä tulla eteeni ja tarttua kiinni rinnoistani. Kun läimäisin pojista yhtä, koko hänen perheensä tuli ja sanoi minulle, että olen pikku huora ja että minun tulisi pitää turpani kiinni. Ulkoiluttaessani koiriani he heittävät kiviä koiriani päin. Nainen kertoo olevansa peloissaan ajatellessaan sitä, mitä voi tapahtua hänen siskonsa lapsille ja serkuilleen tulevaisuudessa.

Kolmas naishenkilö kertoo tulleensa 15 henkilön pahoinpitelemäksi henkihieveriin. Eräs äiti kommentoi, että mikäli lapset joutuvat maahanmuuttajien väkivallan uhreiksi, maahanmuuttajat uhkailevat lapsen vanhempia olemaan asiasta hiljaa tai lapseen kosketaan uudestaan.

– Et siis uskalla vanhempana tehdä asialle mitään?, Lamotte kysyy.

– En uskalla. Jos tekisin, poikani saisi tuntea sen nahoissaan, äiti vastaa.

Keskelle lähetystä paikalle tupsahtaa miespuolinen asianajaja, joka kiistää monikulttuurisessa Staffanstorpissa olevan ongelmia. Mies väittää, että hänellä on ollut “yhtä rauhallista kuin muulloinkin” kevään aikana. Sitten asianajaja kritisoi kovin sanoin Lamotten kotisivuja, jotka ovat hänen mielestään “kauhistuttavaa luettavaa” ja “yllyttävät väkivaltaan” yhteiskunnassa.

Nuorempi nainen, joka kertoi aiemmin kokeneensa monikulttuurin vaikutukset hyvin läheltä tultuaan ahdistelluksi ja pahoinpidellyksi, provosoituu voimakkaasti asianajajan väitteistä ja sanoo kovaan ääneen:

– Miksi ummistat silmäsi? Näethän nyt, kuinka monta sellaista ihmistä tässä on, kenellä on ongelmia asian kanssa!

Lähteet: Nordfront, Frihetskamp

4 KOMMENTIT

  1. Mitäpä tuohon lisäämään. “puhokseen” ei saa mennä ja jos menee, niin sitten “omalla vastuulla”- Ts. levittämään väkivaltaan yhteiskunnasaa ja aiheuttamaan “vihaa”.
    Kusipää asianajaja taatusti itse rahastaa miljoonia kruunuja nk. “pakolaisilla” aivan kuten Petteri Orvonkin muija. Paheksuva kusipää svensson itse taatusti asuu hienostoalueella, jossa ovat vartiointifimojen valvonnassa korkeiden aitojen takana ja jos tuolla maholla on perhettä (tietysti) akka ja lapset ovat turvassa yksityiskouluissa ja autokuljetuksen turvissa jokaisena hetkenä vuorokaudesta. Sanoihin Ruotsin “pääkanisteri” mekko-einari Stefan Lövfen (S), että HÄN ITSE tunne mitenkään turvattomuutta tai sen uhkaa. Niinpä!
    Jos (KUN) lastani, vaimoani tai tytärtäni kourittaisiin tai muutoin kaltoin kohdeltaisiin sen saisi maksaa ainakin yksi afgaani-apina tavalla, joka on hyvin suoraan peräisin heidän omasta “kulttuurista”. Alistuvaa koiraa potkitaan, mutta purevaakin voidaan potkia, mutta se tehdään hengen ja terveyden hädässä ilman ylimielisyyden häivää. Ruotsalaisten ja suomalaisten pitää nukuttaa pienet räksyttävät koirat ja vaihtaa ne koiriin, jotka eivät irrota hampaitaan edes käskemällä. Siinä voi muutama “rukouskerta” jäädä väliin, saastaisia eläimiä kun ovat. Vesikauhu ei ole pahitteeksi lisähöysteenä, sillä se ei vaikuta mitenkään muslimeihin, koska eroa ei huomaa nk. “normaalin” tilaan verrattuna.

  2. Tuo koulun tapahtuma ei ole enää koulukiusaamista vaan seksuaalista väkivaltaa. On tyypillistä, että maahanmuuttajamies uhkaa tappamisella ja koko suku puoltaa valkoiseen naiseen kohdistuvaa väkivaltaa. Tässä on hyvä ymmärtää että kummankin Lähi-idän aavikkouskonnon edustajat pitävät valkoisia vihollisinaan ja tilaisuuden saatuaan, orjinaan.

    Heitä ei voi saada muuttamaan mieltään tässä asiassa. Kaikenlainen neuvottelu ja kompromissien haku vie valkoisia kohti omaa tuhoaan. Ainoa toimiva teko on sulkea muut rodut kokonaan valkoisen yhteiskunnan ulkopuolelle ja pakottaa ne toimimaan vain omassa toimintaympäristössään kuten Nordic Frontierissä aihetta pohdittiin.

  3. Melko ylimielisen oloinen olento, tuo “advokaatti” Jotenkin tuli murhanhimoinen ajatus päähäni, koskien liki kaikkia asianajajia… W.Shakespeare sitaatti sopii tähän jotenkin hyvin “Ja ensi töiksi tapetaan kaikki lakimiehet.”

Comments are closed.