Koti Uutisia Ulkomaat Isisin terroristit lepäilevät Yhdysvaltain suojelemien pakolaisleirien lähellä

Isisin terroristit lepäilevät Yhdysvaltain suojelemien pakolaisleirien lähellä

3

Tuoreiden tietojen mukaan useat Isis-taistelijat lepäilevät Yhdysvaltain suojelemien pakolaisleirien läheisyydessä. Näin väittää Venäjän ulkoministeriö, joka omien sanojensa mukaan on saanut useita raportteja Isis-taistelijoiden leirilomailuista.

– Tietoomme on tullut useita raportteja oudoista tapahtumista Al-Tanfin alueelta, sanoi Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrov ja jatkoi:

– Alueella ei ole erityistä sotilaallista arvoa, mitä tulee terrorismin vastaiseen taisteluun. Olemme kuitenkin huomanneet, että militanttiryhmien määrä alueella on lisääntynyt, myös niiden militanttiryhmien, joiden uskomme olevan osa Isisiä.

Al-Tanf sijaitsee lähellä Syyrian ja Jordanian rajaa. Yhdysvallat valtasi alueen viime vuonna ja julisti sen heidän suojelunalaisekseen. Yhdysvaltalaiset joukot ovat myös hyökänneet Syyrian nykyhallinnolle uskollisia joukkoja vastaan, jotka ovat yrittäneet päästä alueelle. Venäjä on toistuvasti ilmaissut huolensa Yhdysvaltain läsnäolosta alueella sekä siitä, ettei maa salli edes humanitaarisia järjestöjä alueelle.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. ISIS on tunnetusti Israelin ja USA:n liittolainen Syyrian sodassa. Ja luonnollisesti myös “meidän”, sillä rahoitammehan veronmaksullamme Lähi-idän muslimiterroristeja umpitollojen ministereidemme ja ym. viranomaistemme “lahjoituksella” sompuille ja mahmuteille erilaisiin “hankkeisiin”. Niin, hankkeisiinpa hyvinniii.
    USA pommittaa ja pitää aktiivista vihaa ainoastaan Afganistanin Talebeihin, joita he tukivat Neuvostoliiton miehittäessä Afganistania ja käydessä siellä hedelmätöntä sotaansa eli omaa “vietnamiaan” vuosina 1979-89.
    Israel on tehnyt myös “yhteistyötä” Alquidan kanssa ja miksipä ei, sillä liittolaiseksi kelpaa, vaikka itse pääpaholainen Jumalan kansa kun on.

  2. Eipä yllätä. Eihän amerikkalaiset omaa luomustaan (ISIS) halua tuhota. Sillä niiden kauttaa saadaan tarvittava epävakaus ja jatkuva sotatila aikaan, jota tarvitaan euroopan valloittamiseksi. Amerikkalaisille on selvää että ne haluavat eurooppaan ensin riittävästi terroristeja jonka jälkeen alkaa sisällissota. Ja sitten eurooppa onkin valmis amerikkalaisille valloitettavaksi. Silloin ISIS:in annetaan levähtää ja se varustetaan uudestaan jotta sota voi jatkua.

    Vaikka amerikkalaisilla on näennäisesti kaikki hyvin, niin poikkeuksetta ne haluaisivat viettää eläkepäivänsä euroopassa. Kaipuu vanhalle mantereelle on niin kova että sitä koitetaan alistaa keinolla millä hyvänsä. Toisaalta, se ei ole yllätys jos muistelee sitä perimää joka lähti uudelle mantereelle: opportunistit ja rikolliset.

Comments are closed.