Koti Uutisia Video: reportaasi Japanin kansallissosialisteista

Video: reportaasi Japanin kansallissosialisteista

6

Videolla voi seurata muun muassa 1980-luvun alussa Japanin kansallissosialistisen työväenpuolueen NSJAP:n perustajaa Kazunari Yamadaa ja puolueen taistelua kaduilla. Yamada kertoo reportaasissa, että hän alkoi kyseenalaistaa aiemmin itsestäänselvyyksinä pitämiään asioita tajutessaan Hitlerin tarkoittaneen hyvää. Hän sanoi myös ymmärtäneensä, että suuri osa siitä, mitä Hitleristä nykyään kerrotaan, on maailmansodan voittajavaltioiden propagandavalheita.

Reportaasissa varoitellaan Eurooppaa alati lisääntyvästä pohjoiskorealaismaisesta sensuurista ja tuhoisasta maahanmuuttopolitiikasta, joka uhkaa myös Japania.

NSJAP:n kannattama politiikka sisältää paljon järkeviä asioita, mutta puolueen esiintyminen hakaristihihanauhoin koristelluissa univormuissa poikkeaa selvästi siitä, mitä näemme Euroopassa.

Video (tekstitys englanniksi):

 

6 KOMMENTIT

  1. Japanilaisilla on paljon ylpeydenaihetta. Heillä on hieno kansa, kulttuuri ja historia. Liberalismi ja modernismi pakottaa globaalia kapitalismia ajaen työväkeä ja japanin kansaa alas. Kaikilla kansoilla on oikeutus itsenäisyyteen ja taisteluun globalismia, kapitalismia ja kansanvihollisia kohtaan.

  2. Hienoa kuulla että tovereita on maailman toisellakin laidalla!

  3. Juutalaiskysymys on toki globaali ongelma, mutta rotuoppeja ei kyllä voi millään yhteensovittaa näiden kanssa. Kunhan hoitavat nationalistisen työväentaistonsa juutalaiskapitalismia vastaan omalla maaperällään pääsääntöisesti, niin ihan OK, mutta muuten EI. Epäilyttävää.

Comments are closed.