Koti Uutisia Israelin armeija pommitti venäläismedia RT:n rakennuksia Länsirannalla

Israelin armeija pommitti venäläismedia RT:n rakennuksia Länsirannalla

8

Israelin armeija IDF on pommittanut RT:lle kuuluvia rakennuksia Länsirannalla. IDF tuhosi laitteiston käyttökelvottomaksi ja takavarikoi videomateriaalia.

Operaatio on osa ratsioita, joita Israelin armeija suorittaa sitä kritisoivia medioita kohtaan painostustarkoituksessa käynnissä olevan sotilasoperaation yhteydessä.

Video:

 

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

8 KOMMENTIT

 1. Israelilta normaali toimintaa kun goyimin pahaa tv-kanavaa ensin pommitetaan ja maa-joukot käyvät vielä rikkomassa ehjäksi jääneen tietokoneen. Pahat tietokoneet kun eivät ymmärtäneet hajota pommien voimalla niin hyvien sotilaiden piti keskeyttää gazalaisten kiduttaminen ja lähteä ihan paikanpäälle koneet rikkomaan. Kuka maksaa aiheutuneet kulut juutalaisille?

 2. Laaja ja raju kostoisku ryssältä ja heti, niinhän tekee maavarkaatkin

  • Venäjän ja Israelin suhteet ovat muutenkin, enemmän tai vähemmän surkeat, ellei jopa vihamieliset. Syitä on varmasti monia.
   Putin tuli estäneeksi Israelille erittäin edullisen Syyrian moukaroinnin.
   Venäjä on alkanut entisestään kiinnittää huomiota ihmiskauppaan, josta nimenomaan Israelin talous kärsii merkittävästi.
   Venäjää ei ole onnistuttu alistamaan esimerkiksi YK:n istunnoissa antamaan naiivia tukeaan Israelin teoille, äänestyksistä jättäydytään sivuun tai sitten ollaan vastakarvaan.

   Lähi-idän alue on kiehuva kattila, jonka uudelleen räjäyttämiseen ei tarvita kuin se yksi isompi pakolaisvirta, jota Syyrian sodan laajenemisella haettiin.

   Euroopan päättäjät ovat vieraantuneet liiaksi siitä ajatuksesta, miksi Syyria ja Irak ylipäätään keinotekoisesti luotiin. Ranska loi Syyrian ja Britit Irakin, nämä kaksi valtiota ovat pelkkiä puskureita mahdollisen isomman liikehdinnän sattuessa. Assad vanhemman hallinnon aikana Syyriasta ei pääsTETTY eurooppaan kovinkaan montaa pakolaisryhmää, enemmän niitä sinne aavikolle katosi kuin rajan ylitti.

   Israel omilla toimillaan lietsoo lähi-idän liikehdintää ja kirjaimellisesti yrittää avata portit eurooppaan, näin saaden hienovaraisesti laajennettua omia siirtokuntiaan kun ei ole enää ketään laittamassa vastaan.

   Tämä pieni televisioaseman pommitus on mitätön seikka mutta rivien välistä jos osaa lukea, niin Israel ja Venäjä eivät ole ainakaan kavereita.

 3. Ja silti suurin osa ihmisistä hyväksyy Israelin olemassaolon ja tukee juutalaisia.

 4. Yhtä uskottava falseflag kuin se, kuinka Bush pommitti kaksi kertaa Al Jazeeran väkeä sodissaan. Sittemmin on selvinnyt, että Al Jazeera on CIA-viritys tai olisihan se pitänyt olla tiedossa. Myös RT on surkea juutalaisviritys kuten koko Puttela.

 5. Älkää unohtako, että RT:n perustaja on juutalainen Mikhail Lesin. Lesin on Putinin lähimies ja ystävä, joka perusti RT:n Putinin omaksi kanavaksi. Juutalaisia RT:n ympärillä pyörii kirjava joukko, mm. oligarkki Boris Berezovsky ja RT:n ohjaaja ja vastaava tuottaja Josh Silberman. Rakennuksien pommittaminen Länsirannalla haiskahtaa israelilaisten ja RT:n juutalaisten liikesopimukselta.

Comments are closed.