Koti Uutisia Video: pahoinpitely amerikkalaisessa pikaruokaravintolassa

Video: pahoinpitely amerikkalaisessa pikaruokaravintolassa

3

YouTubessa on julkaistu häiritsevä pahoinpitelyvideo, joka on kuvattu McDonald’s ravintolassa Baltimoressa, Yhdysvalloissa. Videolla kaksi mustaa naista pahoinpitelee valkoista naista parin minuutin ajan. Vaikka paikalla on useita työntekijöitä, suurin osa heistä ei pyri auttamaan uhria millään tavalla.

Lopulta valkoinen nainen saa pahoinpitelyn seurauksena jonkinlaisen kohtauksen, jolloin kuvaaja kehottaa pahoinpitelijöitä pakenemaan poliisia. Kuvaaja toistaa pakenemiskehotuksen useamman kerran varmistaakseen, etteivät hyökkääjät jäisi kiinni rikoksesta.

Videon julkaisun jälkeen McDonald’s ilmaisi järkytyksensä tapauksen johdosta ja sanoi tekevänsä yhteistyötä paikallisten viranomaisten kanssa asian osalta.

 

https://www.youtube.com/watch?v=f5oFHkSOw78

3 KOMMENTIT

  1. Hyi helvetti. Tätä jotkut saatanan idiootit haluavat Suomeenkin.

    Katselevat hollywood-roskaa ja alkavat inhoamaan itseään. Omaa valkoisuuttaan. Luulevat, että mustia ihmisiä haalimalla Suomesta tulisi jotenkin parempi paikka.

    Ei tule. Suomesta tulee siten paskempi paikka. Ehkä juuri sinut* hakataan yhteisöllisen rodullisen jengin toimesta. Se on juuri sitä mitä juutalaiset haluavat. Tuhota valkoiset ihmiset.

    *kyynelsilmäinen surkea monikulttuurin ihannoija

Comments are closed.