Koti Uutisia Video: näin maahantunkeutujat lavastivat kuvia Jyväskylässä

Video: näin maahantunkeutujat lavastivat kuvia Jyväskylässä

9

Jyväskylässä maanantaina tapahtunut yhteenotto “turvapaikanhakijoiden” ja poliisin välillä sai myös elintasopakolaiset ymmärtämään hyvien propagandakuvien päälle. Sen seurauksena he päätyivätkin dramatisoimaan kuvia näyttääkseen pahemmilta kuin mitä todellisuudessa on tapahtunut, jotta he saisivat sympatiaa puolelleen.

Nykysuomen julkaisemalla videolla nähdään kuitenkin todiste siitä, kuinka propagandakuvaa varten tehdään esivalmisteluja. Videolla toinen turvapaikanhakija kastelee vedellä kasvojaan toisen puhaltaessa tupakansavua tämän silmille, jotta “kaasutuksen uhri” näyttäisi siltä, että hänelle olisi ylipäätään tapahtunut mitään. Taustalla näkyy järjestelmäkameran kanssa pyörivä kuvaaja, joka ottaa tästäkin “uhrista” valokuvan. Jäämme jännityksellä odottamaan, missä valokuva mahdollisesti julkaistaan.

9 KOMMENTIT

 1. Tämä on melkein yhtä tökeröä kuin viime talvena tapahtunut “itsemurhayritys” Rautatientorilla Helsingissä. No, ainakin noiden fanaattiset puolustajat ja jalkojensa levittäjät uskoo nuo jutut.

  • Iran on 5/5. Jostain kumman syystä MV kovasti tuntuu demonisoivan kyseistä maata?

 2. Refugee Hospitality Clubin facebook-sivulla kaikki nämä menee täydestä kuin väärä raha. Siellä ihmiset liemissään nyt kiehuvat, kun Jyväskylässä oli yhteenotto. Kaikkeen syyllinen on tietysti rasistinen, fasistinen poliisi. Suomalaiset suvakkinaaraat siellä ovat murhanraivossa, heitä säestävät Irakin ja Afganistanin pojat, jotka haukkuvat Suomen paskaksi maaksi.

 3. Huomaa kyllä taas että arvon patriootit eivät ole koskaan käyneet edes ulkona, puhumattakaan siitä että olisivat saaneet sumutteesta naaman. Tuo on ihan klassinen keino yrittää lievittää ärsytystä, eli ensin huuhdellaan vedellä, paprikasumutteen ollessa kyseessä yleensä koko naama, sitten puhalletaan siihen savua joka lieventää kirevelyä hieman. Tuossa tilanteessa tupakansavu lienee ollut se helpointen saatavilla oleva.

  On myös surullista miten helposti teitä ja mielipiteitänne pystytään ohjaamaan valtion toimesta tämmöisellä pienellä propagandaoperaatiolla. Teiltä tuntuu unohtuvan se että nyt kun on luotu esimerkkitapaus siitä kuinka poliisi saa vapaasti toimia ilman kyseenalaistusta, niin te olette se seuraava kohde. Pippurisumute kirpaisee vaikka kuinka laulaisitte nytten poliisin ylistyslauluja ja runkkaisitten Nergin kuvalle tämän operaation jälkeen.

  Ja lyhytkatseisuudessanne ette näe muuta kuin että nyt on 3 mamua poistettu maasta. Ette huomaa että tämä on todiste siitä miten valtio on todennut että ihmishenki ei meinaa heille mitään, ei edes pikkuvauvan. Sillä tuo vauva olisi voitu ottaa huostaan ja kasvattaa länsimaiseen sivistykseen, jota hän täysi-ikäisenä kotiinsa palatessaan olisi voinut kotimaassaan levittää.

  Mutta sen sijaan iloitsette kolmen karkoituksesta ja annatte valtiolle ja poliisille sen hyväksynnän jota he kaipaavat: että he saavat tehdä mitä tahansa, kenelle tahansa, ja kaikki hurraavat. Ensin he tulivat vauvojen kimppuun… noh, kyllä te tiedätte miten se menee.

  Että laulakaa te ylistyslauluja ja iloitkaa tästä “voitosta”, samalla kun polpo ja sionistihallitus nauraa saatuaan teidät laulamaan laulujansa. Me aidot kansallismieliset kyllä tulemme muistamaan petturuutenne!

  • Eiköhän täällä tiedetä jo, että poliisi tekee työtä politiikan sanelemana – eli mitään yllättävää ei ole siinä että poliisi ei välitä ihmishengistä. Poliisi ei ole mikään kaveri eikä poliisilla ole mitään tekemistä minkään moraalin kanssa. Jos politiikkamme muuttuisi huomenna täysin päinvastaiseksi niin sitten poliisi toimisi sen mukaan, edelleen huolimatta siitä olisiko se enemmän vai vähemmän oikein kuin tänään.

   Sellaiset asiat kuin “poliisi” ja “valtio” eivät ole enää poliiseja eivätkä valtioita. Nyt on 2017 eikä 1940.

   P.S. Sitä en sano etteikö toimitus olisi voinut erehtyä savutuksen tarkoituksesta. Mutta se on pieni virhe verrattuna noihin sinun critical erroreihin.

 4. Kyllä oc sumute polttelee pirullisesti ja aika pitkään riippuen kuitenkin vähän henkilöstä. Tuo ei välttämättä ole lavastusta kuitenkaan. Tuolla kentällä ei välttämättä ole vettä kovin helposti saatavilla, joten tuo pätkä voi näyttää vähän lavastuksen kaltaiselta. Nimittäin jos kunnolla polttelee niin kyllä siinä on ikävä suihkuun, vettä tarvitsee paljon! Toki pientä uhriutumisen tyyppistä liioittelua voi aina olla ilmassa, varsinkin jos media on paikalla sopivasti kuvaamassa. Mutta, toisaalta ne ketkä ovat saaneet kaasua, ei välttämättä itse tilanteessa edes näe ja tajua muusta ympäristöstä hirveästi, koska se polttelu silmissä ja sen pois saaminen on prioriteetti nro 1, joten se lavastus siinä mielessä tuntuu kaukaiselta.
  Olipa tämä lavastusta tai ei niin ei se poista sitä tosiasiaa, että massamuutot ja monikultturismi on itse pirulainen ja osasyyllinen luonnontuhoon. Ymmärrän jopa kyseisen perheen poistoa vastustavia turvapaikanhakijoita, he vain puolustavat omiaan niin kuin jokaisen tulisi tehdä, tosin tässä tapauksessa väärässä maassa ja paikassa.

 5. Kuvaaja on keskisuomalaisen kuvaaja Risto Aalto. Goolaamalla läytyy miehestä kuvia, keskisuomalaisen sivuilta näkee että on keskisuomalaisen kuvaaja ja uutisissa mainitaan olleen jyväskylässä paikalla.

Comments are closed.