Koti Uutisia Somepoliisi Jussi Huhtela: Jyväskylän tapahtumat “tavanomainen tilanne”

Somepoliisi Jussi Huhtela: Jyväskylän tapahtumat “tavanomainen tilanne”

3

Heti uutisen alkuun haluamme kertoa, ettei Jussi Huhtelan Twitter-tili ole parodiaa vaan ihan oikea somepoliisin tili.

Maanantaina Jyväskylässä vastaanottokeskuksella tapahtunut turvapaikanhakijan palautusoperaatio ja siitä seurannut kalabaliikki ovat saaneet myös poliisin propagandatorvena toimineet somepoliisit valkopesemään pakkomonikulttuurisuuden ongelmia (jälleen kerran). Aikaisemminkin outoja kannanottoja julistanut ylikomisario Jussi Huhtela ilmoitti tällä kertaa, että Jyväskylän tapahtumat olivat “tavanomainen tilanne, jossa tunteet pinnassa”.

Poliisi oli siis mennyt paikan päälle hakemaan palautettavaa turvapaikanhakijaa, mistä seurasi, että partio oli jäänyt panttivangiksi asuntoon. Kymmenet keskuksen asukkaat vastustivat poliisin toimia, ja paikalle jouduttiin hälyttämään lisävoimia koko maakunnasta. Paikalla oli myös kymmeniä mellakkavarusteisia poliiseja, ja kaasuakin käytettiin voimakeinona. Tämä on Huhtelan mukaan tavanomainen tilanne.

Huhtela on aikaisemminkin päästänyt näppäimistöstään kummastusta herättäneitä julistuksia. Viime helmikuussa hän kertoi Ruotsin Rinkebyn olevan turvallinen alue, ja vain muutamaa päivää myöhemmin alueella tapahtuikin kolmen poliisin pahoinpitelyyn edennyt monikulttuurinen mellakka. Huhtela on myös avoimesti ollut harmissaan siitä, kun Vastarintaliike osallistui Ruotsin Almedalen-viikolle aivan kuten muutkin maan poliittiset puolueet. Perään hän kertoi ylpeänä, kuinka Suomessa Poliisihallitus haluaa liikkeen lakkautuslistalle, “jonne moinen porukka kuuluukin”.

Jussi Huhtelalle voi antaa palautetta hänen Twitter-tilinsä kautta, mutta hän on melko herkkä estämään kaikki, jotka eivät ole hänen puolellaan. Hänen Twitter-osoitteensa on: https://twitter.com/HuhtelaJussi/

 

Lähde: Twitter

3 KOMMENTIT

  1. Hävettääköhän tätä tyyppiä koskaan? Tai no varmaan hävettää jos blokki-nappi heiluu niin herkästi. Sehän tarkoittaa vaan ettei kestä saamaansa palautetta omista aivopieruistaan.

  2. Huvitti, kun “luotettavassa ja vastuullisessa mediassa” tätä kutsuttiin “kärhämäksi”. Muistatte varmaan, että parin vuoden takaista Vastarintaliikkeen Jyväskylän mielenosoitusta taas kutsuttiin väkivaltaiseksi mellakaksi. Lügenpresse taas vauhdissa.

    • Surullisinta varmaan se että meidän “päättäjämme” toimivat median narratiivin mukaan. He lukevat valtamediasta esimerkiksi mitä vastarintaliikkeestä sanotaan, ja sitten toimivat sen mukaan.

Comments are closed.