Koti Uutisia Video: näin argumentoi rasisminvastustaja

Video: näin argumentoi rasisminvastustaja

10

Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Kun kansalaisaloite ulkomaalaisrikollisten karkottamisesta sai kasaan vaaditut 50 000 allekirjoitusta, alkoivat media ja rasisminvastustajat osoittaa ärtymyksen merkkejä.

Esimerkiksi Helsingin Sanomat teki pitkän artikkelin, jonka otsikossa annettiin ymmärtää, että aloitteessa vaadittu laki olisi jo olemassa sellaisenaan ennestään. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä nykyinen laki mahdollistaa karkotuksen vasta silloin, jos henkilö on “todettu syyllistyneen rikokseen, josta on säädetty enimmäisrangaistuksena vähintään yksi vuosi vankeutta taikka jonka on todettu syyllistyneen toistuvasti rikoksiin”. Aloitteessa vaadittiin karkottamista vankeusrangaistuksen pituudesta riippumatta.

Aihe herättikin runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa ja ennen kaikkea se heijastaa suomalaisten kyllästymistä monikulttuurisuuteen. Helsingin Sanomien lisäksi myös niin sanottuja rasisminvastustajia suututti kansalaisaloitteen läpimeno. Alla on video, jolla eräs rasisminvastustaja jakaa tuntemuksiaan aiheesta:

 

10 KOMMENTIT

 1. Onneksi sentään videon like / dislike tilastot ja kommentit kertovat jotain aivan muuta.

 2. Videon henkilö on melko vahvan “lääkityksen” alainen, huomaa vaikka äänettömänä katsoisi.

 3. Yhdessä asiassa olen tämän Herran kanssa samaa mieltä. En minäkään voi uskoa et hän teki tuon videon.
  eleitä kun seuraa ja puhetta kuuntelee niin hän sopisi erinomaisesti ohjelmaan nimeltä Tuulitunneli. Huom! En ole seurannut kyseistä ohjelmaa, vahingossa oli kanava jäänyt päälle. Allekirjoitan aloitteen eikä meillä ole mitään hätää jos vastustajien älykkyysosamäärä on tuota luokkaa.ei pahalla…

 4. “Kaikkien teidän 50.000 tuhannen pitäisi ampua itsenne, teille ei ole kayttöä tässä maassa, maahanmuuttajille on.”

  Ja sanoo olevansa rauhanomainen ihminen…

 5. Nyt tehnyt anteeksipyyntövideon. “Olin väsynyt ja oli nälkäkin yms jne”.

  Antirasismi – aina itseään nolaamassa

 6. Toi jannu vois mennä johonkin Kontulaan, Detroit’iin tai Rosengårdiin ja mieluten illalla. Suvaitsevaisuus on mielisairaus ja tämä video on siitä loistava esimerkki.

  Miten se on muka rasismia jos haluaa asua turvallisessa ympäristössä ja oman rodun edustajien kanssa? Tuolla logiikalla siis leijonat ovat rasisteja koska leijonat ovat omiensa kanssa.

  Ja mitä rasismiin tulee niin monikulttuurisuus on sitä pahimmasta päästä.

  Miten joku voi olla näin typerä? Vain “rasisminvastustaja” a.k.a valkoisten vihaaja.

 7. Entä jos, sinä jatkaisit Pepsin juomista ja pelaisit Diabloa kotona. Niin ei karkoteta. Kohtuu eeppinen video.

 8. Ärsyttävä tuo pissismäinen tapa korottaa nuottia viimeisen tavun kohdalla, jota kuulee usein teinityttöjen puheessa, mutta joka nyt näyttää leviävän nuorten miestenkin keskuuteen.

  Kaiken tuon gutmensch-räyhäämisen sivuuttaen olen samaa mieltä siitä, että kansalaisaloite oli aika hätäisesti tehty ja karkoituskriteerit olisi voitu yksilöidä selvemmin. Kyllähän siinä on vivahde-eroa, jos joku japanilainen kendo-opettaja kruisailee ylinopeussakon kuin jos lorvipaikkaa hakeva muhametti potkii joltain suomalaiselta selkärangan poikki. Eiköhän useimpien (ellei peräti kaikkien) allekirjoittajien implisiittinen viesti kuitenkin ollut pohjimmiltaan se, että ennen kaikkea tämä suomalaisvastainen väkivaltaterrori ja kaikenlainen kansakunnan hyvinvointia tuhoava mamuperseily on saatava loppumaan.

  • Itse allekirjoitin vaikkakin tiedän sen kaatuvan käsitelyssä ja aloite oli hätäinen, että puutteellinen.
   Keino oli kuitenki hyvä osoittamaan tyytymättömyyttä nykyiseen järjestelmään.

   • Joo, on hyvä että pidetään koko ajan laajalla rintamalla meteliä ongelmista ja luodaan painetta muutokseen, mikä tasoittaa tietä SVL:lle. Pahin tilanne olisi jos kansa alkaa tuudittautumaan valheelliseen toivoon nyt kun persut (mitä todennäköisimmin) menee hallitukseen. Itsekin allekirjoitin tuon.

Comments are closed.