Koti Uutisia Biaudet: “Suomi ei ole valkoisen rodun maa”

Biaudet: “Suomi ei ole valkoisen rodun maa”

16

UK_Eva_Biaudet

Magneettimedian paperiversio jaettiin viime viikonloppuna satoihintuhansiin kotitalouksiin tiedottamaan suomalaisia maan todellisista ongelmista ja siitä, ketkä heidän elämäänsä ja ajatuksiaan todella hallitsevat. Tämä on muiden muassa saanut MTV:n haastatteleman entisen vähemmistövaltuutetun ja nykyisen “yhdenvertaisuusvaltuutetun” Eva Biaudet’n närkästymään; hän syyttää Magneettimediaa “moraalittomaksi ja erittäin epäeettiseksi julkaisuksi, jonka tarkoitus on levittää pelkoa ja väärää tietoa”.

Biaudet odottaa toiveikkaana, että valtakunnansyyttäjä löytäisi paperilehdestä jotain, jonka varjolla saataisiin nostettua syyte kiihottamisesta kansanryhmää vastaan. Vaikka Biaudet väittää, että “lehti on täynnä väärää tietoa maahanmuuttajista, heidän laiskuudestaan, älykkyydestään ja muista ominaisuuksistaan”, Magneettimedia ei kertaakaan edes mainitse maahanmuuttajien olevan laiskoja. Lehti sen sijaan kertoo asiatyylillä rodun ja taloudellisen tuottavuuden suhteesta. Lisäksi kukaan ei ole pystynyt todistamaan, ettei kolmannen maailman ihmisten huomattavasti matalampi älykkyysosamäärä eurooppalaiseen väestöön nähden pitäisi paikkansa.

Biaudet kehtaa laukoa, ettei Suomi ole valkoisen rodun maa. Lukijat eivät ole olleet asiasta samaa mieltä, ja pian MTV sensuroi kaikki valkoista Suomea, Magneettimediaa ja todellista sananvapautta puolustaneet kommentit ja sulki kokonaan jutun kommenttipalstan.

Lähde: MTV

16 KOMMENTIT

 1. Biaudet’n logiikan mukaan mikään muukaan valtio maailmassa ei ole valkoisen rodun maa. Ja tavallaan tottahan se onkin: valkoisella rodulla ei ole tällä hetkellä omaa maata vaikka olemme jo nyt vähemmistö maapallon asukkaista.

  Toivottavasti näemme lähivuosikymmeninä valkoisten valtioiden uudelleensyntymisen. Eläköön vallankumous!

 2. Eva Biaudet tai siis bidee vois mennä johonkin Lähi-itään tai Afrikkaan, jos kerran haluaa monikulttuuria niin paljon. Suomi ON valkoisen rodun maa ja on aina ollut ja tulee aina olemaan! Eurooppa ja Suomi kuuluu ainoastaan valkoisille, sanoi joku mokuttaja mitä tahansa! Eihän kengurutkaan mene tiikerien alueille.

  • Reissu Etelä-Afrikkaan tapaamaan valkoisia farmareita voisi tehdä Biaudetille hyvää.

   On se aika jännä miten valkoisen kansanmurhan vastustamisesta pitäisi mennä vankilaan omassa maassa.

 3. Biaudet’n kommentit saavat minut ylpeäksi rodustani, perinteistä ja tuhansien järvien maasta. Tämän yksilön mielipiteet voi jättää omaan arvoonsa. Suomi on valkoisten maa eikä siitä sen enempää…

 4. Helppo marmattaa ja raahata ihmispaskaa tänne kun Bidee on sen näköinen kurppa ettei tarvi pelätä kiimaisten lemmikkiensä käyvän päälleen.

 5. Suomi on ollut ja tulee olemaan rotupuhtaiden valkoisten ihmisten maa. Tämä nykyinen moku-vaihe on onneksi ohimenevää ja lopulta pohjolan herrarotu peittoaa muukalaiset. En ymmärrä miten joku voi haluta naapuriinsa mustia loiseläjiä tai muita parasiitteja. En minäkään lähde Afrikkaan syömään savuapinoiden banaaneja!

 6. Piodeetti on sentasoinen kansanvihollinen että tuo sonta pitäisi välittömästi karkoittaa suomesta rasististen mielipiteittensä takia. Kuka helvetin idiootti on tuota sontakasaa äänestänyt?

 7. Eevalle maksetaan tuhansien € kuukausipalkkaa tästä. Verorahoista, hänen pitää siis pysyä kannassaan, onko hän syntyperäisten valkoisten suomalaisten asialla, ei ole. Hänen kaltaisiaan Leipäsusia on paljon.

 8. Ylisuvaitsevat on nykyajan rasisteja. Jostain syystä nämä ovat järjestäen valkoisia, Pohjoismaisia naisia. Bidauetkin taitaa olla myös ruotsinkielinen?
  Anyway sama valkoviha on ollut rajua Ruotsin puolella jo pian sen 10 vuotta.

  Ylisuvaitsevat kuten Bidauet ovat ääriainesta mutta pystyvät vaikuttamaan massaan koska heidän ideologia on nyt IN. Bidauet omaa oikean sukupuolen ja oikean värin joka takaa että nämä vihapuheet valkoisia kohtaan menevät läpi.

  Ihan kuin Hitlerin aikoina. Hitlerkin oli äärityyppi mutta ideat suvaitsemattomuudesta upposivat koska sopi aikaan.

  Mutta mikä naisia, ja erityisesti ruotsalaisia naisia oikein vaivaa?

  Hitler on todellakin vaihtanut puolta
  https://www.youtube.com/watch?v=lKDeyuM0-Og

 9. Minä ihmettelen kun maahanmuuton ja varsinkin muslimien puolesta rummutetaan näin kovaa niin ajattelevatko nämä ns rummuttajat että heidän ajatuksissaan on jotain väärin? Yleensä niin on.

 10. Biaudet on mielestäni pahasti häiriintynyt ihminen, on todella käsittämätöntä, että niinkin moni kansalainen äänesti häntä. Ilmeisesti hän jostain syystä vihaa Suomea ja suomalaisia, syytä en tiedä, mutta minun Suomestani tuollaiset ihmiset ajettaisiin pois maasta lopullisesti, mikäli ei lähde, niin sitten elinikäiseen turvasäilöön maanpetturina.

 11. Idiotti Biaudet jälleen puhumassa. Helsinkiläinen rikas “herrasväki” joka asuu niin kaukana monikulttuurisuudesta kun vain voi. Itse en sillain asu monikulttuurisuuden alueis kun maalla asun , mutta silti tää biaudet on 100% ruotsalainen kulttuurimarxisti!
  Harmi että tämmöisiä ihmisiä edustavat suomenruotsalaista vähemmistöä

Comments are closed.