Koti Uutisia Video: “Miksi minä en halua tulla vähemmistöksi?”

Video: “Miksi minä en halua tulla vähemmistöksi?”

3

Kaikki valkoiset maat yritetään pakottaa monirotuisiksi tuomalla niihin miljoonia ei-valkoisia. YouTubessa julkaistulla videolla Lana Lokteff kertoo, miksei hän halua tulla vähemmistöksi omassa maassaan.

Video on saanut muutamassa päivässä kymmeniätuhansia katselukertoja.

 

Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Erittäin hyvä video, jossa käytännössä selitettiin itsestäänselvyyksiä. Maailman kaksi suurinta sotaa on sodittu pääasiassa valkoisten välillä, koska juutalaiset saivat huijattua veriveljet vastakkain, niin kuin joka kerta. Nyt valkoiset ovat vastakkain mielipiteissä, koska juutalaiset. Kohta käydään kolmas suuri sota, mutta toivottavasti tällä kertaa valkoiset taistelevat veljinä ja siskoina 3. maailman saastaa ja sionistityranneja vastaan. Me tarvitsemme uuden johtajan näyttämään tietä valkoiselle väelle, se tehtävä tulee olemaan todella vaikea, mutta jos haluamme selviytyä on sen tapahduttava pian. Ja olenko ainoa jota vituttaa aivan suunnattomasti Barbara Spectren naamavärkki? Siitä oikein huokuu sadismi.

    Antirasismi on koodisana antivalkoiselle. Hitler oli oikeassa.

  2. Selvää tekstiä selvä järkiselle valkoiselle ihmiselle, jonka älykkyysosamäärä on suhteessa suvakkeihin on normaali tai korkealla tasolla.
    Kiva nähdä nuori nainen – kauniskin – joka on täysipäinen ja esiintymistaitoinen verrattuna lahtivalaisiin ts. matupatjoihin.
    Suomen mielettömyyden ilmapiirissä ns. usko naisiin alkaa olla mennyttä, koska suomalainen nainen on se ensimmäinen joka ampuu ensimmäisen nuolen tämän yhteiskunnan sydämeen, joka nimenomaisesti on taannut naisille sen tasa-arvon (akka valta) ja hyvinvoinnin pitkällisellä suunnitteluvaiheessa miesvaltaisen päätäntäkoneiston toimeenpanemana.

Comments are closed.