Koti Uutisia Ulkomaat Video: Katalaanit protestoivat maahanmuuttoa vastaan

Video: Katalaanit protestoivat maahanmuuttoa vastaan

6

Espanjan Kataloniassa paikalliset ovat jalkautuneet kaduille vastustamaan Euroopan ulkopuolelta tulevaa maahanmuuttoa. Useat niin sanottujen pakolaisten tekemät seksuaali- ja väkivaltarikokset saivat kansalaiset raivostumaan ja he kokoontuivat spontaaniin mielenosoitukseen pakolaiskeskuksen edustalle.

Maahanmuuttajat huutelivat ja provosoivat paikallisia poliisimuurin takaa ja osa heistä kiipesi jopa keskuksen katolle. Myöhemmin mielenosoituksen jälkeisenä yönä tuntemattomaksi jäänyt paikallisten ryhmä hyökkäsi keskuksen sisälle ja pahoinpiteli useita maahanmuuttajia.

Lähde: Daily Stormer

6 KOMMENTIT

  1. “Maahanmuutto” ja “maahanmuuttaja” ovat valtamedian käyttämiä termejä, kun kyse on laittomasti ja kutsumatta maahan pyrkivistä ja siinä onnistuneista. Edellä siteeratuilla termeillä yritetään häivyttää maahantunkeutumisen laittomuus.

    Sana “maahanmuutto” sisältää myös ajatuksen, että “maahanmuuttajasta” tulee pysyvä asukas. Valtamedia käyttää myös laittomasti toiseen maahan pyrkivistä sanaa “siirtolainen”. Sen käytöllä yritetään rinnastaa laiton nykyinen Suomeen pyrkiminen lailliseen siirtolaisuuteen, joka oli ja on vastaanottavien maiden mielestä laillista ja niiden ehdoilla tapahtuvaa.

    Termit ohjaavat ajattelua. Tiedämme suunnan, johon valtamedia haluaa ohjata sitä.

  2. Lainaus Tsekin presidentiltä:
    “Jos asutte maassa, jossa ilman kalastuskorttia kalastamisesta rangaistaan, mutta laittomasta rajan ylityksestä ilman voimassa olevaa passia ei rangaista, silloin teillä on oikeus sanoa, että sitä maata hallitsevat idiootit.”
    Ja kuten näemme, niin Suomea kuin Euroopan kirottua unioniakin hallitsevat täydelliset idiootit.

Comments are closed.