Koti Uutisia Ulkomaat Maahanmuuttajaryhmä etsi uhreikseen valkoisia nuoria Ranskassa

Maahanmuuttajaryhmä etsi uhreikseen valkoisia nuoria Ranskassa

1

Ranskassa on pidätetty ei-valkoisista maahanmuuttajanuorista koostunut ryhmä, joka ilmoitti tavoitteekseen pahoinpidellä valkoisia nuoria. Ryhmä otettiin kiinni sen jälkeen, kun heidät oli tunnistettu samoiksi henkilöiksi, jotka huhti-toukokuun aikana pahoinpiteli katolilaisessa yksityiskoulussa ranskalaisia oppilaita. Syyksi he kertoivat sen, että halusivat hakata valkoisia.

Pidätettyjä ei-valkoisia on yhteensä neljä ja heillä on saman verran raportoituja uhreja, joista kaikkien kimppuun he olivat käyneet neljä vastaan yksi -periaatteella.

Lähde: Daily Stormer

1 KOMMENTTI

  1. Syvältä perseestä. Ottakaa nyt hyvä eli kerhot järki käteen ja kääntäkää suunta. Tämä rikkaus tulee koskemaan teidänkin perheitä jos ette sitten meinaa asua loppu elämäänne aidattujen alueiden sisällä! Tehän olette tekemässä itsellenne vankilaa. No tietenkin olette rahajärjestelmän pyörittäjien juoksupoikia omine lapsellisin käsimerkkeinenne.

    Ja magneettimedian lukijoille kannattaa katsoa Antarktis sopimukset ja mitä HE haluavat piilottaa suurelta yleisöltä jo pelkästään tämä kertoo että maailmassa ole todellista oppositiota. Putin puhui kaiken näkevän silmän alla tasan 33 sanaa ja Venäjän uskonto johtajat pyörittävät tupakka ja viina bisnestä Venäjällä.

    Tässä planeetan todellisesta luonteesta löytyy myös paljon disinformaatio agentteja Rob skibat ym. Muurarithan palvoo aurinkoa siksi he levittävät valhetta aurinko keskeisestä maailman kaikkeudesta.

    Kaikki saatana valheet paljastuvat jossain vaiheessa ja monelta menee pohja elämältä kun tajuavat kaiken olleen valhetta missä massat ovat eläneet!

    Oy vey shalom

Comments are closed.