Koti Uutisia Sionismi Video: Juutalaisten vastaus Ukrainan kansanmurhaan

Video: Juutalaisten vastaus Ukrainan kansanmurhaan

4

Sodan jälkeiset sukupolvet ovat saaneet oppia historian suurimman rikoksen ihmisyyttä vastaan olevan niin kutsutun kuuden miljoonan juutalaisen holokausti, samaan aikaan kun muut historialliset suuren yleisön huonommin tuntemat tapahtumat ovat jääneet unohduksiin ja ”holokaustin” varjoon. Kouluissa ei opeteta esimerkiksi juutalaisten johtajien järjestelmällisesti suorittamista sotarikoksista sekä ennen että jälkeen Toisen maailmansodan, joiden aikana miljoonat valkoiset ihmiset kuolivat mitä brutaalimmilla tavoilla.

Seuraavassa videossa voidaan todistaa juutalaisten totaalista välinpitämättömyyttä ihmisen kärsimystä kohtaan sekä heidän äärimmäisen julkeaa vaatimustaan, että juutalaisten itsensä suorittamasta ukrainalaisten kansanmurhasta eli Holodomorista tulee vaieta ettei ”holokaustia” nostettaisi vähemmän esille. 

Videon lopussa voi myös todeta juutalaisten leikkivän tietoisesti valkoisten ihmisten syyllisyyden tunteilla syyttämällä valkoisia alituiseen niin kutsutusta ”holokaustista”. Holokaustikorttia juutalaiset käyttävätkin lähes joka kerta, kun heitä itseään syytetään jostain. Tällä tavoin he ovat kivunneet valta-asemiin ja livahtaneet kritiikin ulottumattomiin.

Katso myös video punaisen terrorin juutalaisista johtajista 1900-luvun aikana:

Lähteet: Nordfront, Frihetskamp


4 KOMMENTIT

  1. Jutkut ovat maapallon syöpä, pahinta saastaa ja pelkkiä rahan- ja vallanahneita roistoja! Uuniin vaan!

  2. Kovimman nälänhädän aikaan oli New Yorkissa ukrainalaisten mielenosoitus. Tämä oli juutalaisjärjestöille ikävä juttu ja tapahtui sama kuin myhemmin sitten amerikkalais-saksalaisen yhdistyksen miekkarien aikana. Vastamielenosoituksia oli ja hallitus hommasijuutalaisen mafioson avulla gangstereita hakkaamaan mielenosoittajia

  3. Eräässä dokumentissa wiesenthal kioskin johtaja vieraili ukrainassa (vähän tämän “itsenäistymisen” jälkeen) ja yhdessä maan presidentin kanssa kävivät laskemassa seppeleen Holmodorin uhrien muistomerkille. Päivällisellä sitten pitivät puheita, jossa wieselin koukkunokka kielsi ukrainaa käyttämästä tapahtumasta lauseketta kansanmurha/ holokausti, koksa se on juutalaisten trade mark omaisuutta.
    On kummallista että näin vahingollista aatetta kuin kommunismi ja sen suuret “saavutukset” jäävät suurelle vähättelylle ihan perussivistyksen opetuksessakin, unohdetaan terroristit ja agitaattorit kuten Rosa luxemburg, Lenin, Trotski, Stalin etc. koijjaukset ja hirmuteot täysin, unohtamatta tietenkään niitä jotka ovat pedanneet koko aatteen eu:ta myöden; Marx, Engel, Coudenhove-Kalergi & kumpp.

  4. Juutalaisten valehtelun röyhkeydellä ei ole rajoja.
    Videolla juutalainen syyttää ukrainalaisia yhteistyöstä saksalaisen kanssa ja väittää että Golodomor on täten oikeutettu toimenpide. Sitä vain juutalainen ei kerro, että Golodomor oli suoritettu v. 1932-33, ja ukrainalaisten lyhytaikainen yhteistyö saksalaisten kanssa oli 8-9 vuotta myöhemmin, alkaen v. 1941.

    Siis juutalaisen syytteessä syyt ja seuraukset ovat käännety nurinpäin, mutta juutalaisille valehdella on kuin ihmisille hengittää. Toinen merkittävä seikka: juutalaiset kaikkialla kannattavat kollektiivisia rankaisutoimia goyim kansoja vastaan (esim. Saksan ja Japanin terroristiset pommitukset, jossa poltettii kerralla satoja tuhansia, kokonaisia kaupunkeja! tasa-arvoisesti: lapset, vanhukset, miehet ja naiset), mutta kun puhutaan juutalaisten rikoksista – kollektiivinen vastuu ei enää käy koska kuusi gorillionaa.

Comments are closed.