Koti Uutisia Sionismi Trumpin hallinto aloittaa globaalin kampanjan homoseksuaalisuuden laillistamiseksi

Trumpin hallinto aloittaa globaalin kampanjan homoseksuaalisuuden laillistamiseksi

10

Sionisti Donald Trumpin hallinto on ilmoittanut aloittavansa kansainvälisen ristiretken homouden puolesta. Yhdysvallat uhoaa ottaneensa tähtäimeensä maat, joiden lait kieltävät homoseksuaalisen käyttäytymisen.

Trump on nimittänyt hankkeen johtoon Amerikan Saksan-suurlähettilään Richard Grenellin, joka on Yhdysvaltojen hallinnon korkea-arvoisin julkihomo. Grenell kutsui Amerikan suurlähetystöön Berliiniin homoaktivisteja useista eri maista suunnitellakseen kampanjaa homovastaisia valtioita vastaan.

Trump aikoo tehdä yhteistyötä muun muassa Euroopan unionin ja YK:n kanssa edistääkseen homolobbausta kansainvälisesti. Kampanjoitsijat eivät ole toistaiseksi julkaisseet tarkkaa strategiaa, jolla homoseksuaalisuus pyritään laillistamaan konservatiivisissa maissa.

Grenell on tehnyt selväksi, että homolobbauskampanja on tiiviissä yhteydessä Amerikan sionistisen ulkopolitiikan kanssa. Erityisen raivoissaan Grenell on Iranille, jonka kanssa solmittua ydinsopimusta hän on vastustanut näkyvästi. Johtavat israelilaiset ja amerikkalaiset poliitikot ovat vaatineet sotaa Irania vastaan jo vuosikymmenten ajan siksi, että Iran muodostaa merkittävimmän sotilaallisen vastavoiman juutalaisvaltiolle.

Grenell uskoo, että homolobbaamisella Amerikka voi asettaa diplomaattista painetta Irania kohtaan. Hän kertoi lehdistölle kauhistuttuaan uutisesta, jonka mukaan Iran olisi hirttänyt nuoren homomiehen. Homoseksuaalisuus on Iranissa ankarasti kielletty rikos.

Trumpin hallinto uskoo voivansa houkutella muut liberaalit länsimaat hyökkäämään Irania vastaan vetoamalla ”homojen ihmisoikeuksiin”. Grenell kritisoi Irania kovin sanoin ja väitti, että Iranin hallinto ”valehtelee” syyttäessään homoja epätavallisen korkeista prostituutio- ja pedofiliatilastoista. Grenell ei perustellut omia väitteitään tarkemmin. 

Lähde: NBC

10 KOMMENTIT

 1. Tämä video antaa murheellisen kuvan USA:n tilanteesta ja Trumpista:

  https://www.youtube.com/watch?v=7R-TX1e3UaU

  Ensimmäiset 20 min – 30 min ovat riittävät. Loput ovat Alex Jonesin tekstien kertamista ja vatvomista eli tämän sionistiagentin paljastamista. Alkupätkillä esitetään globaali antisemitistijahti ja kuinka Aipacin valta-asemaa ei saa sanoa kongressissa ääneen. Seuraa älämölö ja Trump vaatii edustajaa eroamaan. Esitetään, kuinka Trump ja muut maanpetturit ajavat täydellistä alistumista juutalaislobbylle. Koko kongressi on täysin kumileimasin jo. Trump vaatii antisemitismin kitksmistä maailmasta ja kuolemanrangaistusta sovellettavaksi laajasti antisemitismin kyseessä ollessa. Hän on historian sionistisin presidentti

  • Vaikka ei näkisi tätä perusteellista videota, jo pelkkä Trumpin jatkuva ristiriitainen käyttäytyminen pitäisi paljastaa hänet.

   Trump toimii kaikin mahdollisin keinoin vain nolatakseen ja nollatakseen kaikein kansallismielisen ja sen mikä on terveelle ihmiselle ja tämän oman kansan menestykselle oleellista.

   Kukaan kansallismielinen länsimainen ihminen ei voi arvostaa Trumpin kaltaista kontrolloitua oppositiota millään tavalla.

 2. Saudi-Arabiaahan toi ei tule koskemaan vaan voivat jatkossakin ihan rauhassa vaikka palotella homonsa ja kaikki muutkin sopimattomat keskellä toria.

 3. Homot eivät tarvitse oikeuksia sillä he ovat mielenvikaisia friikkejä joita kohtaan pitäisi toimia kuin Iran.

Comments are closed.