Koti Uutisia Video: juutalaiset rituaalimurhat

Video: juutalaiset rituaalimurhat

14

Historioitsijat myöntävät, että uskonnollisesti ja aatteellisesti motivoituneita rituaalimurhia on suoritettu vuosituhansien ajan. Kukaan ei kiistä esimerkiksi sitä, että muun muassa Etelä-Amerikan intiaanit sekä useat afrikkalaisheimot ovat käyttäneet ihmisuhreja seremonioissaan.

Jostain syystä juutalaiset rituaalimurhat ovat kuitenkin tabu, josta kukaan historioitsija ei uskalla puhua. Vaikka ilmiöstä on asiakirjatodisteita eri mantereilta, eri kulttuureista ja eri kieliryhmistä, ovat rikkaat lobbausjärjestöt yrittäneet lakaista koko ilmiön maton alle. Kun israelilainen historioitsija Ariel Toaff kirjoitti aiheesta, hänet lynkattiin julkisuudessa.

Seuraava dokumentti esittelee, millaisia todisteita historiallisista juutalaisista rituaalimurhista on olemassa. Dokumentti myös osoittaa, kuinka juutalaiset etujärjestöt ovat yrittäneet hiljentää julkisen keskustelun aiheesta.

14 KOMMENTIT

Kommentteja ei esitarkasteta, joten kirjoittajat ovat niistä itse laillisessa vastuussa. Kommentit eivät edusta Vastarintaliikkeen virallista kantaa.

 1. Iljettävä laji, ihan miltä kantilta katsottuna…joenkin tulee mieleen mielikuva mustista rotista, mutta se saattaa olla erään kulttifilmin ansiota

 2. Rothschild kekkerit vuodelta 1972 sekä LONTOON OLYMPIALAISET 2012 molemmat uhrirituaaleja.LONTOON OLYMPIALAISET mitä luultavammin kammottavin esimerkki siitä miten tietyt tahot esittelevät suunnitelmansa maailman silmien edessä ja nauravat tietämättömille.

  • Montako näissä kekkereissä uhrattiin? Kun en muista sellaista olympialajia kuin ihmisuhraus. En tosin jaksa niitâ hirveästi seurata eli on varmaan tämä laji lipsahtanut ohi minulta.

   • Kyllä radio Patmoksella selostettiin sapatin kunniaksi joukkotuhontaa, mutta se tapahtui lähinnä Palestiinassa

    • Israelilaisten ampumia/räjäyttämiä palestiinalaisia ei lasketa uhreiksi koska sionistisen näkökannan mukaan ne kuuluvat kiintiöön. Vähän niinkuin kommunismissa oli tuotantokiintiöt jotka piti täyttää tai tuli Siperiaa ja muuta mukavaa.

  • Minua myös kiinnostaisivat mainitsemasi paikat ja vuosiluvut. Voisitko valistaa enemmän kun on mennyt ohi silmmien/korvien kokonaan.

 3. Nämä monarkkiparasiitit ovat viimeisten vuosikymmenien aikana kehittäneet maailmanlaajuisen keskitysleirin,kiitos world wide webin ja mobiiliteknologian ym…Kun ihmisestä tulee jonkinlainen uhka näille palatseissa loisiville verenimijöille,uhri tietää miten suurinpiirtein yhdessä yössä hänen koko elämänsä saatetaan niin negatiiviseen elinpiiriin että sitä voi kuvata sanoilla living hell…WWW 666.

  • Voisitko ystävällisesti hiukan valottaa taustoja siitä kuinka sinusta on tullut niin suuri uhka valtaapitävälle eliitille että ihan Niinistö käy henkilökohtaisesti maalailemassa muraaleja seiniisi? Ja millä tavoin se liittyy juutalaisten iljettävään kuoliaaksivaiettuun historiaan ihmisuhrien osalta?

 4. Se että ihmisuhreja on aikoinaan ollut ei ole häpeä kun ne on sittemmin uuden tiedon valossa lopetettu. Mutta tämä yksi rotu joka tekee niitä vielä tänäkin päivänä, on se vastemielinen joka on karkoitettu moensta monesta euroopankin maasta. Ja juuri näiden vastemielisten rituuaaliensa vuoksi.

  Videosta oppi kaikenlaista uutta. Mm. sanan Holokausti määritelmän: Se on lapsiuhri liekkeihin. Hmm… tuskin Toimitusjohtaja lapsia uhrasi kuutta miljoonaa kappaletta? Näin saadaan niiden oma sana siihen muotoon etteivät ulkopuoliset kiinnitä huomiota siihen. Ja ajatuksen kohdekkin saadaan vaihdettua.

  Mutta kuten todettua, juutaliset ovat todistettavasti ritualimurhanneet kristittyjä 300 luvulta lähtien. Tai siis sitäkin aikaisemmin, koska Jeesuksenkin ne tappoivat. Ja odotttavat yhä messiaan saapumista maan päälle.

  Muistatteko vielä kun juutalaiset riehaantuivat siitä kun suomalaisen tutkijan läpimurot vahvisti Jac The Ripperin olleen juutalainen? Asiaa oli kauan epälty mutta DNA-kaulahuivissa joka ei koskaan ollut lähelläkään uhria, vahvisti asian. Ja siitäkös reimu repesi.

  Pitää muistaa että tuohon aikaan juutalaiset olivat kansan keskuudessa halveksittu rotu. Ja aina kun tapahtui jotain pahaa niin yleisesti sanottiin että se oli ”ulkomaalaisten syytä”. Ulkomaalaisilla tarkoitettiin juuri juutalaisia. Niitä halveksittiin juuri ritualiensa ja tapojenas vuoksi.

  Paljonkohan maailmanlaajuisesti taas uhrataan kanoja ja kukkoja tänäkin vuonna?

 5. EN OLE VIITANNUT ITSEENI UHISTA MAINITESSA.Pitäisi ensi vuosien ajan perehtyä asiaan ja vasta sitten leimata ihmistä ns.hulluksi.Mutta se on vakiokäytäntö kun halutaan mitätöidä äänet jotka ehkä tietää mitä heille itselle on tapahtunut.TIEDÄT ITSEKIN ETTÄ Niinistö ei suinkaan maalailee muraaleja vaan vetää LENNUKOIRA TEATTERIA,sisäpiirivitsinä hänenlaisille porukoille.KUN ASIASTA EI OLE PERILLÄ,näistä kommenteista tämä flyin finn sakki ei irti mitään voi saada.ELLEI OLE ITSE mukana jossain.NIIN TÄMÄN rakennuskonpleksin yhdessä yhdessä muraalissa todellakin pikkutyttö pitää käsiään lentoonlähtöasennossa.

  • No voisitko sitten hiukan valottaa mitä se merkitsee jos rakennuskonpleksin yhdessä yhdessä muraalissa todellakin pikkutyttö pitää käsiään lentoonlähtöasennossa? Kas kun nämä sinun salaliittoteoriasi eivät oikein aukea tällaiselle tavalliselle tallaajalle.

   Nimimerkki ”kihmursa” aikoinaan sanoi että sinä puhut asiaa vaan minä en oikein tällä ÄOlla tahdo pysyä mukana tässä tajunnanvirran ilotulituksessa. Ja olet kyllä ihan vakavissasi väittänyt että eliitti Niinistön johdolla vainoaa sinua Vai onko se tätä naisen logiikkaa jossa vihreä tarkoittaa punaista ja kyllä sekä ei ovat molemmat ehkä..?

   • Kihmursa luuli Monosen erään viestin perusteella, että on asiaa. Muut viestit eivt sitten olleetkaan juurikaan.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here