Koti Uutisia Kotimaa Turussa jopa 30 hengen joukkotappelu suomalaisten ja turvapaikanhakijoiden välillä

Turussa jopa 30 hengen joukkotappelu suomalaisten ja turvapaikanhakijoiden välillä

6

Lounais-Suomen poliisi tutkii joukkotappelua, joka tapahtui Turun Itäisellä Rantakadulla Auransillan ja ravintolalaiva Donnan lähettyvillä. Joukkotappelu tapahtui perjantai-iltana noin kello 21. Tappeluun osallistuneista nuorimmat ovat 17-vuotiaita ja vanhimmat 22-vuotiaita. Tappeluun osallistuneet olivat pääosin miehiä.

Rikoskomisario Lasse Höysti vahvistaa tappelun asetelmien olleen pitkälti kantasuomalaiset vastaan turvapaikanhakijat. Tappelussa on käytetty kättä pidempää ja tuotettu sairaalahoitoa vaatineita vammoja. Tästä syystä rikosnimike on törkeä pahoinpitely. Poliisin mukaan hengenvaaraa ei kuitenkaan ole.

Poliisi on toistaiseksi tehnyt yhden pidätyksen ja kaksi kiinniottoa joukkotappeluun liittyen. Kaikkia osallistujia tai todistajia ei ole vielä tavoitettu ja poliisi kaipaakin ulkopuolisten havaintoja.

Lähde: Turun Sanomat

6 KOMMENTIT

  1. Turun Sanomat poisti uutisen? Jännitteet kasvaa ja siihen on selvä syy. Suurin osa suomalaisista ei tahdo näitä maahantunkeutujia tänne, mutta silti tuolla ne taisteluikäiset geelitukat jenginä lääppivät suomalaistyttöjä ja nauravat meidän helpolle systeemille. JA LISÄÄ TULEE KOKO AJAN! ULOS!

  2. Erittäin suurella todennäköisyydellä kyse oli Orpopetterin maahantuomista joukkioista joiden impulssiivisesta aggressiivisuudesta joutui tällä kerralla kärsimään kantaväestön nuoriso. Petteriä tämä ei kuitenkaan haittaa koska hän itse ei joudu iskuja vastaanottamaan vaan pystyy seuraamaan tilannetta turvamiesten selän takaa kurkistellen -turun, ja koomuksen lahja suomelle ei ole vastuutaan kantanut koskaan. Harvinaisen niljakas velmuilija jopa suomen mittapuulla mitattuna. Hienoa että nuoret toimivat toisin eivätkä paenneet paikalta -joskus nämä ottelut tulee eteen jokatapauksessa.

    • Petturi Urpo, Jihad Sipilä, Stubido, Jyrki Käteinen, Sika Soini ja niin edelleen. 🙂 On se kyllä kumma, että miten paljon vahinkoa voi noin pieni porukka tehdä, mikä tuolla eduskunnassa on, Suomen kansalle ja kaikille yhteiskuntarakenteille.

  3. Epäilen että pohjimmiltaan kyse on ollut elintilan muodostamisesta. Maahan kuulumattomat vieraslajit koittavat vallata elintilaa maan alkuperäiseltä kansalta. Vieraslajit kun usein tuhoavat ensin alkuperäisen popullaation ja sen jälkeen itsensä. Vieraslajit ovat usein loisia eivätkä yksin pärjää vaan aikanaan kuolevat pois.

    Suomessa on alkanut sama elintilan ryöstäminen jo kaupungeisa. Vieraslajit valloittavat asuinalueita, kaupakeskuksia ja kouluja sekä kohta kokonaisia kaunpunginosia muodostaen ghettoja jonne ei ole viranomaisillakaan asiaa.

    Katsokaapa Palestiinaa. Englantilaiset muuttivat sieltä pois mutta antoivat täysin ilman oikeutta alueensa sionisteille. Tämä vieraslaji on terorisoinut aluetta hyvin pitkään ja se on vallaannut koko ajan uusia alueita kuin syöpä.

Comments are closed.