Koti Uutisia Video: israelilaisagentit pidättävät opiskelijaliikkeen johtajan

Video: israelilaisagentit pidättävät opiskelijaliikkeen johtajan

4

Torstaina israelilaiset kommandojoukot pidättivät Länsirannalla Birzeit-yliopiston pihalla palestiinalaisen opiskelijaliikkeen johtajan Omar al-Kiswanin. Kommandojoukkojen vahvistuksena oli mukana Israelin armeija, joka tähtäili uhkaavasti pihalla kulkevia ja tapahtumia ihmetteleviä opiskelijoita kohti.

Palestinian Student Arrested

Student union chairman, Omar al-Kiswani, at the Palestinian Birzeit University | جامعة بيرزيت, arrested by Israeli security forces. The campus did not receive the arrest quietly:

Posted by i24NEWS English on Wednesday, March 7, 2018Sille, joka haluaa tietää enemmän siitä, kuinka israelilaiset miehittäjät kohtelevat palestiinalaislapsia, voi suositella seuraavaa lyhyttä mutta informatiivista videota (ei herkemmille katsojille):

Lähteet: Nordfront.se, The Palestine Chronicle

4 KOMMENTIT

  1. Mieheni palveli aikoinaan kaksi jaksoa YK joukoissa Libanonissa. Hänen kokemustensa mukaan israelilaiset ovat valehtelijoita ja kyykyttäjiä.

    • Samaa kertoo moni siellä oleillut rauhanturvaaja ja sotilastarkkailija. Eräskin suomalainen kapteeni aikoinaan muutti juurikin siitä syystä palestiinalaisalueelle ja kertoi että siellä pitivät kuin sukulaisena.

  2. Juutalaisvaltio on terroristivaltio, ahneita ja valehtelevia sortajia. Boikotoikaa israelilaistuotteita, EAN-koodi alkaa numeroilla 729.

Comments are closed.