Koti Uutisia Monokulttuuri FM:n vieraaksi saapuu eteläafrikkalainen

Monokulttuuri FM:n vieraaksi saapuu eteläafrikkalainen

11

Suositun YouTube-kanava Monokulttuuri FM:n jaksossa keskustellaan tällä viikolla muun muassa Italian menneistä vaaleista, arvioidaan The New York Timesissa julkaistu juutalaisen kirjoitus “nationalismin haltuun ottamisesta liberaalien käyttöön” sekä pureudutaan Etelä-Afrikan kärjistyvään tilanteeseen.

Jaksossa kerrotaan myös, että todennäköisesti ensi viikolla studioon saapuu eteläafrikkalainen vieras, joka tulee kertomaan maansa tilanteesta. Etelä-Afrikan valkoisten tilanne on puhuttanut laajalti Euroopassa erityisesti kansallismielisiä, mutta poikkeuksellisesti myös valtamediat ovat uutisoineet maan rodullisista jännitteistä viime viikkoina. Taustalla on maan mustan hallinnon päätös ryhtyä pakkolunastamaan valkoisten maita korvauksetta, minkä jotkut ovat epäilleet johtavan pahimmillaan jopa sisällissotaan.

Tuukka Kuru lupaa, että kun eteläafrikkalainen vieras saapuu studioon, on kuuntelijoilla mahdollisuus tukea maan valkoista vähemmistöä taloudellisesti, sillä kaikki SuperChatin kautta tuolloin saadut lahjoitukset ohjataan heille.

Kuuntele tämän viikon Monokulttuuri FM ja ota tulevat jaksot seurantaan:

Aiheeseen liittyen:

Ensimmäinen traileri Etelä-Afrikkaa käsittelevästä dokumentista julki
Etelä-Afrikka: tunnettu kansanmurhan kannattaja kuollut
Etelä-Afrikka – ympyrä sulkeutuu

11 KOMMENTIT

 1. En kuunnellut koko videota, mutta mahtaako vieraaksi tulla (((Simon Roche))) Suidlandersista? Tuon on hyvän ensivaikutelman ja pinnan alta hyvin leväperäinen järjestö. Vaikuttaa vedätykseltä jolla pyritään vain helpottamaan valkoisten maiden ja omaisuuden haltuun ottoa sen sijaan, että heitä kannustettaisiin ja autettaisiin taistelemaan asemissaan.

  http://historyreviewed.com/index.php/2017/12/18/video-exposed-suidlanders-the-real-simon-roche-from-someone-who-knows-him-personally-part-1/

  Tuossa yllä olevassa blogissa tai sen videoissa on erittäin seikkaperäistä juttua Etelä-Afrikasta syvemmin kuin ehkä kenenkään muu taholta johon olen törmännyt.

  • En jaksanu kovin pitkälle kuunnella tota YouTube-valittamista, koska Suomessakin on riittävästi vastaavanlaisia kansallismielisiä, joiden harrastuksena on muiden toimijoiden haukkuminen YouTubessa.

   Oliko siellä taustalla joku oikea pointti ja onko tuossa sinun (((juutalaisvihjailussa))) mitään perää?

   • Oli siellä asiaa jos olisit malttanut kuunnella. Siihen on leikattu mukaan The Red Elephant vloggaajan haastattelu naisen kanssa joka oli Rochen kanssa USA:ssa mukana, joka paljastaa asioita hänestä. Suidlanders ei todellisuudessa ole tehnyt juuri mitään kun maassa on muitakin toimijoita. Roche on omienkin sanojensa mukaan ollut korkealla (((ANC))) puolueen organisaatiossa ennen ilmestymistään Suidlandersiin. Valkoisiahan siellä ei juuri ole, vaan juutalaisia.

    Haastateltu kertoilee kuinka Roche käy Nigeriassa huorissa ja omaa viisi lasta eri naisten kanssa vaikka esittää konservatiivi kristittyä. Ja esittää toiveen, että asiat eskaloituisivat nopeasti ja porukkaa kuolisi, että saisi paremmin rahaa kerättyä jne.

    Noiden blogien pitäjä on ollut netti truther kuviossa jo ainakin vuodesta 2007 lähtien omien blogiensa osalta. Monet suljettu, mutta ainakin nuo ovat auki.

    Myös (((Lauren Southern))) on haastatellut juurikin tuota Rochea aivan kuin mitään muuta toimijaa kuin Suidlanders ei olisi. Ulkomaille annetaan kuvaa, että se on ainoa vaikka on kaikkein impotentein.

    • Mun mielestä on tosi epäkiinnostavaa kuunnella kun joku kellarihörhö (tämä vaikutelma syntyi) vuodattaa kaunojaan videolle. Valitettavan monelle “kansallismieliselle” tuntuu olevan tärkeämpää ampua muiden juttuja alas sen sijaan, että esittäisi ratkaisuja tai keskittyisi paremmin tekemiseen. Onko sun ydinväite nyt se, että se Roche kusettaa rahaa? Ja että joku tubettaja kertoo, että joku nainen kertoo, että Roche käy huorissa? Tuntuu henkilöityvän joka tapauksessa tuohon Rocheen, joten en ihmettelisi vaikka kyseessä on henk.koht kaunoja. Lisättäköön, että Roche ei muuten ole Suidlandersin johtaja.

     Tiedän joka tapauksessa sen, että tavallinenkin järjestötoiminta vaatii rahaa, puhumattakaan noin “ammattimaisesta” toiminnasta. Vaikka kyseessä olisi pelkkää mielipidevaikuttamista, niin se olisi silti erittäin tärkeää työtä. Noillahan tuo toiminta on muutakin ja siihen voi tutustua englanniksi osoitteessa https://suidlanders.org

     Eikö kenenkään pitäisi tuoda tilannetta esiin kansainvälisesti ja onko tuossa Etelä-Afrikan tilanteesaa väärin maalata piruja seinille?

     Minua myös aidosti kiinnostaa kuulla, mitä muita julkisia ja fyysisiä järjestöjä tuolla toimii, joita kannattaisi tukea? Legendaarisen AWBn toki tiedän…

     • Sen verran korjausta edelliseen, että tämä kellarihörhö, ilmeisesti Jan nimeltään, joka on tunnustava kansallissosialisti, toisin kuin Simon Roche, on ollut nettihommeleissa jo vuodesta 2001 eikä 2007.

      Mutta hän on seurannut Suidlandersia, sen taktiikoita ja toimia sen alusta lähtien eli vuodesta 2007. Suidlanders pompsahti tietoisuuteen silloin entisen tiedustelupalvelu agentin Gustav Mullerin avulla joka on naimissa Adriaan Snymanin tyttären kanssa. Snyman on se joka popularisoi Siener van Rensburgin profetioita. Noiden hatarien “profetioiden” perusteella saatiin aiemminkin valkoisia satimeen ja vankilaan.

      Koko Suidlanders touhu alkoi Mullerin, ilmeisesti väärästä tiedosta, että välittömästi Nelson Mandelan kuoleman jälkeen ANC:n mobilisoima systemaattinen valkoisten kansanmurha alkaisi. Mutta näin ei käynyt. Toki rikollisuutta ja farmimurhia jne tapahtuu jatkuvasti, mutta systemaattista ja militantisti organisoitua massamurhaamista jota hän tarkoitti ei ole aloitettu. Julius Malema joka uhoaa ajelee juutalaismijonäärin rahoilla ostetulla Ferrarilla jne. Siinä missä Roche on pelolla rahastaja ja sodanlietsoja myös ja on tyrmännyt hankkeita joilla olisi vielä voinut liennyttää ja saada aikaan rauhanomainen ratkaisu oman vapaan valtion perustmisesta jne. pelaten näin aseteollisuuden pussiin hyvin juutalaishenkisesti. Eli lietsoo sotaa, mutta ei halua dokumentoida muutenkin parhaiten rahoitetun järjestön touhuja ja konkreettisia toimia joita ei ole ollut.

      Tässä uusin erinomainen päivitys jossa haastateltavana nainen nimimerkillä MelVe Conscious Consumer Networkista joka Rochen tuntee ja sai nähet tunnetuksi laajemmin kansanvälisesti. Sittemmin ymmärrettäväti muutti mielipiteensä Rochesta.

      http://africancrisis.info/index.php/2018/03/11/video-very-important-suidlanders-is-simon-roche-a-scam-artist-defrauding-whites/

      Varmaan kannattaa olla yhtydessä tuonne jos haluaa tietää muista toimijoista.

     • Luulin, että sinulla on tietoa muista ja paljon paremmista järjestöistä, kuten annoit tokassa kommentissasi ymmärtää.

     • En valitettavasti ole pistänyt ylös noissa videoissa heitettyjä esimerkkejä ja nimiä. Hänellä on monta tuntia matskua. Toki AWB:n hän mainitsee usein ja yleisenä esimerkkinä eettisin periaattein toteutetusta, dokumentoidusta ja läpinäkyvästä rahankäytöstä jolla on saatu konkreettista apua ja tuloksia, kuten vaikka kunnon lattiat asuntoon, hän mainitsee kohdilla 1:42:45 Karen Smith (Lee?) nimisen tahon joka on ilmeisesti ihan yleisiin sosiaali/kehitysapuprojekteihin liittyvä taho. Ei siis sinänsä kansallismielinen saati kansallissosialistinen toimija. Mutta jopa heidän perusnormi avulla on saatu enemmän konkretiaa valkoisille kuin Suidlandersilta joka ei dokumentoi mitään vaikka hamuaa jotain 10 miljoonan dollarin pottia. Ulkomaisille kuvausryhmille tietty järjestetään näytöksiä kuinka homma on hallussa, mutta ihan arkipäivän tuki ilmeisesti loistaa poissaolollaan ja jossain tapaamisissa on joku käynyt ihan Porschella. Eli viittaa (((liberaaliin))) rahaan.

      Hänen mukaansa myös Faith Goldy on ottanut etäisyyttä liikkeeseen ja Brittany Pettibone on hiljaisuudessa poistanut omat videonsa joissa Roche esiintyy. Tosin Pettibonea on epäilty myös osaltaan lovekitten agentiksi taustansa vuoksi, mutta tämä on eri juttu.

      Vaikuttaa siltä, että harmittomimmillaan Suidlanders on pelokkaiden valkoisen rahastusta (((tarkoituksiin))) joita ei paljasteta, ja pahimmillaan se on hallituksen kusetus jossa valkoiset pyritään keskittämään yhteen paikkaan jossa heidät on helppo tappaa ja/tai jättää nääntymään aseista riisuttuna. Autosaattue on helppo kohde, puhumattakaan jostain aavikkoleiristä kaukana kaikesta. Siellä ei Geneven sopimukset paljon paina kuten ei painanut puna-armeijallekaan suhteessa Saksalaisiin jotka noita sopimuksia yksipuolisesti noudattivat.

      Tietysti toivon parasta ja että useat eri toimijat voivat tarvittaessa saada yhteispelillä jotain hyvää aikaan.

     • Anomaly, sinä tiivistit viestisi kolmannessa osassa sen erittäin hyvin miksen kuulu SLiin. Roche on hyödyllinen asian esilletuojana muttei aktiivisena toimijana. Jos tilanne perkelöityy yhteispeliä tarvitaan mutta toimiiko se…

 2. Monokulttuuri on kyllä parantanut ohjelman sisältöä viime aikoina ja taas oli hyvä jakso. Jatkan kuuntelua…

 3. Roche on pitkälti keskittynyt pitämään meteliä, ne todelliset toimijat eivät juurikaan huutele vaan tekevät töitä asian eteen ja valmistautuvat.

  Mutta hänenkaltaisiaan tarvitaan myös, kiinnittämään ulkomaailman huomio asiaan, joka on ZAssa asuville elintärkeä. Pitihän Göbbelskin huolen siitä, että ääni kuuluu, ei hän ehtinyt itse rintamalle. Sama periaate.

Comments are closed.