Koti Uutisia Video Hitlerin viimeisestä puheesta

Video Hitlerin viimeisestä puheesta

4

UK_Hitler_126

YouTubessa on julkaistu englanniksi tekstitetty video Adolf Hitlerin viimeisestä puheesta tammikuussa 1945. Videolla on sama tekijä kuin suositulla “Adolf Hitler – mies, joka taisteli pankkeja vastaan” -videolla.

Tänään tulee kuluneeksi tasan 126 vuotta Adolf Hitlerin syntymästä.

Hitlerin viimeinen puhe:

 

https://www.youtube.com/watch?v=qvTAottN_8o

 

Adolf Hitler – mies, joka taisteli pankkeja vastaan:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ytHmZl9rUNQ

4 KOMMENTIT

  1. Olen monta kertaa miettiny millainen paikka maailma ois ollut jos Hitler olisi voittanut. Joka kerta olen päätynyt siihen tulokseen että parempi. Vaikka on omaisuutta, on nautintoa, on rahaa ja kaikkea muuta ja tekoelämän nautintoa. Jotain puuttu meidän yhteiskunnasta ja se on juuri se mistä Hitlerikin puhui, yksinkertaisen elämän missä on hyvä olla, samamieliset ihmiset, missä on rauhaa ja tulevaisuutta, ei väkivaltaa ei raiskauksia vaan perinteinen oikeanmukainen kasvatus missä kunniottais luontoa sen ihanaisuus , maamme, aatemme ja ennen kaikkea perheemme ja meidän perintöä.
    Elämä on niin yksinkertainen oikeasti jos on töitä minne voi käydä, jos on turvaa, jos on perhettä ja jos on elämännautintoa ihminen on iloinen, näin vähän se vaatii, tuskin nykyään kukaan kunniottais nämä asiat. Nykyään yhteiskuntamme on joku ihan eri asia, tässä on kyseessä rahaa ja lisää rahaa ja egoisimia , kulutusta… Olisi ollut paremmin jos kansallissoialismi olisi voittanut.

Comments are closed.