Koti Uutisia Video: afrikkalaiset kalamiehet tyhjentävät lammen minuuteissa

Video: afrikkalaiset kalamiehet tyhjentävät lammen minuuteissa

9

Lukija lähetti Kansallisen Vastarinnan toimitukseen hiljattain uutisvinkin YouTube-videoon afrikkalaisista kalamiehistä. Britannian yleisradio BBC:n kuvaamalla videolla näkyy, kuinka “kalastajat” ryntäävät pieneen lampeen ja tyhjentävät sen kaikista kaloista muutamassa minuutissa.

Ilmeisesti kyseessä on malilainen perinne, joka toistetaan kerran vuodessa. Video on julkaistu vuonna 2011.

 

https://www.youtube.com/watch?v=_Tc6ywqoL6o

9 KOMMENTIT

 1. Nämä afrikkalaiset perinteet ovat jokseenkin käsittämättömiä. Mistäköhän lie saanut tämäkin perinne alkunsa.

  • Varmasti valkoisen miehen syy; selvästikkin Afrikan kolonisoinnista johtuvaa toimintaa… -.-‘

 2. Afrikkalaiset on kyllä jääny kehityksessä niin alkukantaiselle tasolle, että ei mitään rajaa. Sinne pitäs rahan sijasta lähettää suunnaton määrä kondomeja, jotta ne ei lisäänny.

  • Mutta sehän olisi eettisesti väärin. Ehkäisystä ‘sivistetään’ vain maissa joissa ainakin vielä jonkin aikaa on valkoinen enemistö. Suomen kouluissakin tällähetkellä käytettävät terveystiedon kirjat ohjaavat aina käyttämään ehkäisyä, sillä yhdyntä on ‘vaarallista’. Ja lasten hankkiminen kannattaa jättää siihen vaiheeseen kun se on jo vaarallista naiselle, jolloin se ei tule silloinkaan kyseeseen. Pelkkä maahanmuutto ei näin ollen ole suomalaisten ainoa uhka. Juutalaispropaganda on saanut valkoisen rodun uskomaan, että valkoiset ovat velkaa muille roduille oman rotunsa hävittämisen.

 3. Onkohan tässäkin jotain suurta viisautta jota me valkoiset juntit voimme heiltä oppia?

 4. Ja tuonkin ne teki, kuin toinen “käsi puussa”. Toisaalta hyvä niin, koska joku kala varmasti selvisi.
  Ja kaikki resursit tuhlataa heti jonkun “perinteen” takia. Ilmankos ovat aina käsi ojossa.

 5. Katsellessani heidän kalastusvälineitään aloin ihmettelemään heidän tekniikkaansa: miksei tuo koppa ole kaksiosainen? Mikäli keskellä olisi sisäänpäin avautuva luukku, voisi saaliiksi nousseet kalat pudottaa korin pohjalle minkä jälkeen luukku suljettaisiin niin, etteivät jo saaliiksi saadut kalat pääse uimaan pakoon kun kori seuraavan kerran lasketaan veteen.

  Tällainen yhteen suuntaan avautuva luukku olisi todella helppoa valmistaa, jopa afrikkalaisillekin. Nyt he joutuvat pitelemään saalista toisessa kädessään tai jopa hampaissaan.

Comments are closed.