Koti Uutisia Verinen yhteenotto äärivasemmiston ja kansallismielisten välillä USA:ssa

Verinen yhteenotto äärivasemmiston ja kansallismielisten välillä USA:ssa

0

UK_Sacramento

Kansallismielinen Traditionalist Worker Party (Traditionalist Youth Networkin poliittinen siipi) piti sunnuntaina Sacramentossa Kalifornian osavaltiossa mielenosoituksen maahanmuuttoa vastaan. Mielenosoitukseen osallistui noin 30 henkeä. Paikalla oli satoja vastamielenosoittajia, ja tapahtumat johtivat puolen päivän aikoihin yhteenottoon, jossa hyökkäävänä osapuolena oli äärivasemmiston johtamat aseistautuneet maahantunkeutujat.

Traditionalist Worker Partyn mielenosoittajat olivat varautuneet etukäteen fyysiseen yhteenottoon. Yhteenotossa haavoittui kymmenen henkeä, ja kaksi kansallismielistä ja arvioiden mukaan vähintään viisi äärivasemmistoon kuulunutta joutui puukotetuiksi ja sairaalaan. Kaupungin keskusta oli eristettynä useita tunteja yhteenoton jälkeen.

Palokunnan tiedottaja Chris Harveyn mukaan tilanne oli hyvin kaoottinen. Hän kertoi tappelun alkaneen, kun äärivasemmistolaiset juoksivat paikalle ja yrittivät lyödä mielenosoittajia huutaen “Tappakaa natsit”. Tämä on kaikkien mukaan kiistatonta.

Hyökkäykseen osallistuneen marxilaisen By Any Means Necessary -järjestön tiedottaja Yvette Felarca on jopa ottanut vastuun hyökkäyksen aloittamisesta. Valtamedian toimittajat vain kuuntelivat mukisematta Felarcaa tämän kertoessa, että hän käyttää väkivaltaa, jottei tulevaisuudessa olisi väkivaltaa. Felarca lisäsi, että hänen järjestönsä tulee tekemään saman uudestaan.

Valtamedia on joko sensuroinut uutisen kokonaan tai jättänyt hyökkääjän mainitsematta nimeltä. Los Angeles Times kirjoitti, että yhteenotto “vain alkoi tuntemattomasta syystä”. Lehti lisäsi, ettei USA:n poliisi poliittisessa korrektiudessaan ollut tehnyt sunnuntai-iltaan mennessä lainkaan kiinniottoja.

Los Angeles Times joutui lopulta myöntämään, ettei antifasistien hyökkäys mennyt kuten piti: “Vajaa 30-vuotias musta vastamielenosoittaja kouristeli maassa. Hänen vatsansa ja rintakehänsä olivat täynnä pistohaavoja. Hän oli pelkkää veristä mössöä. Kymmenet vastamielenosoittajat saivat vammoja ja joutuivat hoitoon”, lehti kirjoitti.

Ketään tuskin yllättää, että Los Angeles Timesin haastattelema juutalainen “ääri-ilmiöiden tutkija” Brian Levin syytti väkivallasta valkoisia ja väitti valkoisten “kerjänneen yhteenottoa”. Hänen mukaansa tärkeintä ei ole, kuka yhteenoton aloitti, vaan se, ettei valkoisilla tulisi hänen ja hänen hengenheimolaistensa mielestä olla oikeutta muodostaa valkoisten etua ajavia kansalaisjärjestöjä.

Videokuvaa yhteenotosta:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=29&v=-5tpojjLIKQ

Lähteet: Daily Stormer, Magneettimedia, The New York Times