Koti Uutisia Ulkomaat Venäläisen rikollispomon tyttäret tappoivat isänsä

Venäläisen rikollispomon tyttäret tappoivat isänsä

9


Venäjällä tunnettu rikollispomo Mikhail Khachaturyan (57) on kuollut. Hänet surmasivat hänen kolme omaa tytärtään, jotka kutsuvat miehen kuolemaa helpotukseksi. He myöntävät tekonsa ja kertovat tapahtuneen johtuvan tunnemyrskystä, jonka laukaisi vuosia kestänyt henkinen, fyysinen ja seksuaalinen hyväksikäyttö. Kristina (19), Angelina (18) ja Maria Khachaturyan (17) kertovat, että vaikka heidän isänsä yritti näytellä kunnollista ja uskovaista kansalaista, oli hän ihmisiä hyväksi käyttävä mafiapomo.

– Vihasimme häntä ja halusimme vain yhtä asiaa – sitä, että hän katoaisi ja ettemme olisi koskaan tunteneet häntä, kertoi Kristina Khachaturyan poliisille.

Tytärten väitteitä isänsä käytöksestä vahvistavat heidän naapurinsa mutta myös perheen tuttavat. He kuvailevat Khachaturyania tyrannina, jolla oli ongelmia heroiinin käytön kanssa. He myös kertovat Khachaturyanin suhteista alamaailmaan. Hänen huono käytöksensä oli jo entuudestaan saanut hänen vaimonsa ja 20-vuotiaan poikansa muuttamaan kotoaan.

Khachaturyan oli asentanut asuntoonsa kameravalvonnan, jonka avulla hän piti tyttäriään silmällä. Hän kielsi heitä usein menemästä kouluun ja hakkasi heitä, jos he eivät totelleet häntä, kertoo yksi perheen tuttu.

– Hän hakkasi heitä aina. Kerran hän vei heidät metsään ja uhkasi tappaa heidät. Äiti pääsi karkuun häneltä ja hän kielsi tyttäriä olemasta yhteyksissä äitiinsä, kertoo toinen perhetuttava.

Eräs perheen tuntenut kertoo, että Khachaturyan hakkasi tyttäriään kuin eläin. Hän kertoo myös, että tämä vältteli näkyvien mustelmien jättämistä tyttäriinsä, jotta kukaan ei saisi tietää, kuinka hän kohtelee omia lapsiaan. Tuttava sanoo myös, että Khachaturyanin rangaistukset tyttärilleen olivat sadistisia ja “luovia”.

Venäläisen lehdistön saamien tietojen mukaan Khachaturyan myös raiskasi tyttäriään. Yksi tyttäristä yritti tämän takia itsemurhaa. Khachaturyan oli myös erittäin mustasukkainen omista tyttäristään. Kun eräs heidän veljensä miespuolinen tuttava oli ollut kylässä, oli Khachaturyan vakuuttunut siitä, että hänen tyttärensä oli harrastanut vieraan kanssa seksiä. Tämä oli johtanut siihen, että Khachaturyan uhkasi tyttäriään.

– Ai te kaikki kolme teitte sen hänen kanssaan? Olette kaikki huoria ja tulette kuolemaan kuin huorat, kerrotaan Khachaturyanin sanoneen tyttärilleen.

Tarkkoja tietoja siitä, miten Mikhail Khachaturyan kuoli, ei vielä ole. Venäläisen median mukaan hän kuoli useaan puukon iskuun. Nykyisten tietojen mukaan Maria Khachaturyan iski isäänsä 35 kertaa puukolla kehoon ja kaulan alueeseen. Angelina Khachaturyan löi isäänsä päähän vasaralla, ja Kristina Khachaturyan tyhjensi kokonaisen pippurisumutteen miehen naamalle ennen kuin hän painoi puukon tämän sydämen lävitse.

Lähde: RT

9 KOMMENTIT

 1. Tämä Mikhail Khachaturyan näyttää olevan näitä ns. tummia ryssiä, joita Venäjällä on pilvinpimein.

  • Juuri näin, karma puri persuksiin. Toisaalta, tämän pomon jakkara lienee jo jaettu jollekulle toiselle. Samanlaiselle ihmissaastalle.

   Nyt tyttäret voivat alkaa hengittää vapaasti elää ilman pelkoa.

   • Toivottavasti oikeuslaitos tajuaa mistä on kyse eikä rankaise tyttäriä. Tekivät palveluksen maailmalle. Jos karma toimii oikein, uudelleensyntyy Khachaturjake ameebana.

 2. Jonkinlainen kohtuus kävi toteen, tyttärille varmasti suuri henkilökohtainen helpotus.
  Parempi olisi ollut, että olisi jäänyt vaikeavammaisena elämään jossain slummissa narkkien sekä alkkien kanssa, saanut harva se päivä maistaa omaa lääkettään.

 3. “Tummat ryssät” ovat monilta osin alun perin sitä eteläisistä arojen ja aavikoiden villeistä rosvoavista barbaareista polveutuvaa Kazaari populaatiota, jotka valloittivat Venäjän lopulta bolseviikki vallankumouksen yhteydessä ja tuhosivat Tsaarin Eurooppa suuntaisen Venäjän ja joidenka hengenheimolaiset tätä ennen etenivät aina Englantiin ja Usaan johtopaikoille asti.

  Näiden aiheuttamaa sairautta, Aatun ja monen muun asioista perillä olevien sanoin ” Aasialaista ruttoa” sairastaa nyt sitten Venäjän lisäksi koko maailma.

Comments are closed.