Koti Uutisia Ulkomaat Vastarintaa Kreikassa pakolaisia vastaan

Vastarintaa Kreikassa pakolaisia vastaan

3

Kreikka on joutunut viime aikoina valtavan miehittäjäaallon kohteeksi, kun Turkki pyrkii kiristämään koko Eurooppaa maassa norkoilevilla pakolaisilla. Turkki avasikin kokonaan oman rajansa päästääkseen maassa olevat miljoonat pakolaiset miehittämään Eurooppaa. Vastauksena Turkin rajanaapurin roolia toimittava Kreikka taas sulki koko rajan. ”Pakolaiset” yrittävätkin nyt tulla laittomin keinoin rajan yli myös väkivaltaa käyttäen. Rajalla on esimerkiksi nähty mellakoita ja ”pakolaiset” ovat myös viskelleet Turkin armeijan antamia kyynelkaasukranaatteja kreikkalaisia rajavartioita kohti.

Kaaos on saanut myös vapaaehtoiset kreikkalaiset ryhtymään vastarintaan. Maassa on esimerkiksi poltettu ”pakolaisten” keskuksia sekä varastoja, joissa on säilötty ”pakolaisten” auttamiseen tarkoitettua tavaraa, kuten vaatteita. Myös erilaisia avustusjärjestöjä on painostettu varsin agressiiviseen sävyyn ja liberaaleja toimittajia on pahoinpidelty.

Myös maltillisempaa vastarintaa on tapahtunut suurissa määrin. Esimerkiksi paikalliset maajussit ovat mobilisoineet voimansa ja menneet kalustonsa kanssa rajalle vartioimaan sitä rajanylittäjiltä. Maajussit ovat ottaneet kiinni rajanylittäjiä ja toimittaneet heidät takaisin Turkin puolelle. He ovat myös esimerkiksi käyttäneet sian virtsaa ampuessaan sitä raja-aidan lähettyvillä olevia ”pakolaisia” kohti.

Ympäri Eurooppaa monet nationalistit ovat myös matkanneet Kreikkaan, sillä maa toimii tällä hetkellä porttina, joka joko estää tai aiheuttaa seuraavan ”pakolaiskriisin.” Esimerkiksi Ranskasta on tiettävästi lähtenyt noin 100 henkeä tukemaan Kreikkalaisia heidän vastarinnassaan seuraavaa miehittäjien armeijaa vastaan.

Uusi vuosikymmen vaikuttaa alkavan kansallismielisestä näkökulmasta.

3 KOMMENTIT

 1. Hienoa että jossakin päin Eurooppaa tilanne on siinä pisteessä, että kansa laittaa hanttiin. Suomessa ei vielä olla valitettavasti lähelläkään sitä. Toki polarisaatiota ja ehkä jonkinlaista pientä toivonkipinää on nähtävissä.

  »White Rabbit» Magneettimedian kommenttipalstalla:

  “Ollaan tilanteessa, jossa oman maan ja elinympäristön puolustaminen tunkeilijoita vastaan on vallan kaapanneen kansainvälisen eliitin mielestä laitonta. Ei voi edes suusanallisesti kehottaa tehokkaisiin vastatoimiin. Kreikan rajalla kansalaisyhteiskunta on pystynyt asettamaan jopa fyysisiä esteitä kuten korjattuja aitoja, traktoreita ja ajoneuvoja tunkeilijoiden esteeksi. Kreikassa valtaa pitää oikeistokoalitio ja valtiovalta on nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan osoittanut siellä tukea ja myötämielisyyttä kansalaisyhteiskuntaa kohtaan. On tapahtunut ihme, sillä polittinen eliitti, virkavalta ja kansa pitävät nyt yhtä. Tämä on välttämätön edellytys minkään kansakunnan selviämiselle pidemmän päälle. Toisin on Suomessa. Meillä valtaa pitävä eliitti on jyrkästi, sadistisesti ja kaikkia mahdollisia ihmisoikeuksia rikkoen asettumassa omaa kansaansa vastaan. Ihmiset ovat muuttuneet hirviöiksi toisilleen ja ilmapiirin täyttää katkera murhanhimoinen viha ja halveksunta niiden välillä, jotka haluaisivat puolustaa Suomea ja niiden, jotka haluavat kiihkeästi tuhota sen kulttuurisen ja väestörakenteellisen subversion kautta. Olemme sisällissodan partaalla.

  Tilannetta kuvastaa nelivaiheinen vallankumouskumous-kaavio, jossa ensin tapahtuu kansakunnan demoraalisaatio eli vieraiden ajatusaineksien ja käyttäytymismallien tuottaminen, jonka vaiheen Suomi on jo läpäissyt. Sen jälkeen tapahtuu destabilisaatio, jonka myötä ihmiset jakautuvat toisilleen vihamielisiin leireihin ja sen jälkeen seuraa kriisi, joka ilmentyy joko sisällissotana tai ulkopuolisen miehittäjän invaasiona. Tämän jälkeen maa on valmis normalisoitavaksi uuden järjestyksen alle. Todennäköisimmin tämä uusi järjestys on uusi globaali kommunistinen maailmanjärjestys, jota johdetaan Jerusalemista käsin. Välivaiheena voi toimia joku muukin valtakeskus esim. Bryssel, vaikka EU näyttäisi nyt kuitenkin tuhoutuvan nopeasti.

  On surkuhupaisaa, että maata nimellisesti puolustavat persut lähtivät kiihdyttämään prosessia asettumalla Jerusalemin tai Tel Avivin asiamiehiksi. He hylkäävät poliitisen keskustan ja ajautuvat kohti USA-lähtöistä sionistista uuskonservatiivista äärioikeistoa, jota leimaa äärikapitalismin suosiminen, juutalaisten rakastaminen ja valkoisen työväenluokan halveksunta, orjuutus ja lopulta joukkotuhoaminen. Ainoa hyve heillä on se, että he hyljeksivät bolshevismia ja kulttuurimarxismia, jotka nekin voidaan nähdä sionistisena destabilisaatio-juonena kristittyjä länsimaita vastaan. He eivät näe problem-reaction-solution-dialektiikkaa uuskonservatismin ja uusmarxismin taustalla, lähtevät toisen äärilaidan asiamiehiksi.”

  Suomessa siis vielä toistaiseksi “menee liian hyvin”.

 2. Idiootit mitä helvetti teette! Te olette menetettyjä syntymästä asti rajat auki heti Toistan heti ja voisiko joku näyttää minulle videon missä aurinko paistaa antartiksella 24/7 KIITOS

Comments are closed.