Koti Uutisia Pohjoismaat Malmön naistenpäivämarssi: Ruotsin tulee kuolla

Malmön naistenpäivämarssi: Ruotsin tulee kuolla

7

Sunnuntaina vietettiin kansainvälistä naistenpäivää ja siihen liittyen ympäri maailmaa järjestettiin marsseja, joiden virallinen syy on naisten oikeudet. Ruotsissa Malmössa järjestetty marssi kuitenkin sisälsi myös toisenlaisen viestin: ruotsin tulee kuolla.

Marssilla ollut musta osallistuja kantoi kylttiä, jossa todettiin, että Ruotsin tulee kuolla. Tarkempaa syytä kantajan ajatuksille ei ole annettu. Ruotsin valtio on luultavasti elättänyt kantajan ja tarjonnut hänelle asunnot, ruoat ja terveyspalvelut valtion piikkiin, mutta siitäkin huolimatta hän vaatii kuolemaa maalle.

Lähde: PT-media

7 KOMMENTIT

 1. Naisten päivä on ihan ok. mutta sen on “aktivistit” omineet omien tarkoitusperiensä ajamiseen. Samoin on käynyt esimerkiksi naisten ja miesten tasa-arvolle, vasemmisto-vihreät aktivistit ovat yhdistäneet tasa-arvon omaan vihervassari agendaansa, ikään kuin näillä asioilla olisi jokin yhteys.

 2. Naiselle maailman paras paikka on Pohjolassa (ainakin oli ennen miljoonia muslimiraiskareita). Mielisairaat kulttuurimarxistiset feministit ja maahantunkeutujat ovat pilanneet naistenpäivänkin, kovasti haluavat nämä vajaamieliset valkoiset feministinaiset perustaa kalifaattia tänne, ilmeisesti kaipaavat kipeästi itsensä alistusta ja ihmisarvon menetystä. Tottakai valkoisia esittävät juutalaisakat ovat äänekkäimpiä feministejä Pohjolassa, kun tietävät Israelin porttien olevan auki heille, kun tuhotyö on hoidettu. Jopa tyhmimmälle yksilöllekin valkenee tilanne jossain vaiheessa, ellei luonto tai karma ole jo putsannut pois kuleksimasta. Juutalaiset nauravat maha kippurassa yhteiskuntamme mädäntyneelle tilanteelle, onnistuivat täydellisesti työssään.

  • Jep, oksettavaa sakkia on tuo Saatanan synagogan väki. Sitten kun Suomessa on 5 000 000 mutakuonoa, niin tehtävä on suoritettu. Ei tarvitse kenenkään itkeä irakilaisten/somalien/sudanilaisten/afgaanien yliedustusta rikos- ynnä raiskaustilastoissa enää sitten… tai jotaan.

 3. Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen “tasa-arvoon” tähtääviä sairaita ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen vahingollisia ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Paneuroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

  Kaiken pahan alku ja juuri on korollinen juutalaisilta yksityispankeilta lainattu velkaraha, joka tekee kansoista orjia, jotka maksavat työllään eli valtion verotuloilla näiden lainvastaisten lainojen korkolyhennyksiä. Maatamme vaivaa siis LOINEN – juutalainen loinen. Rahanluontioikeus ja itsemääräämisoikeus on saatava takaisin Suomelle itselleen, jolloin verorahat menevät kansalle itselleen kasvottomien byrokraattien, lobbareiden ja pankkiirien asemesta. EU:sta ja eurosta on erottava välittömästi, ennen kuin nämä valtiomme ja hallituksemme kaapanneet rikolliset tekevät meistä lopun tuhoamalla meidät viimeiseen mieheen ja naiseen.

  Sama kansainvälistä valkoisten kansanmurhaa ajava liittouma on todellisuudessa vastuussa Eurooppaa tulehduttavasta kehitysmaaloisten invaasiosta: juutalaisuus on se meidän valkoisten kristittyjen todellinen ikiaikainen vihollinen. Islamistit ovat vain heidän juoksupoikiaan tässä sodassa. Jeesuksen messiaanisuuden kieltävät islam ja juutalaisuus kumoavat opeissaan myöskin hyvin pitkälti kaikki kymmenen käskyä, joten ne ovat valehtelijoiden uskontoja ja täten myös täydellisiä aidon kristillisyyden antiteesejä. Judeo- ja pseudokristillisyys ovat myöskin kansakuntia riivaavia kuolettavia ruttoja. Samaa sisältä päin luotua tuhoa edustavat myös “demokraattinen” politiikamme valeoppositioineen (esim. Perussuomalaiset, joka on ainoastaan keino siirtää tyytymättömän, niskoittelevan kansan äänet Ö-mappiin) sekä työntekijöiden, työnantajan ja ammattiliittojen jatkuva tappelu sekä ristiriidat, jotka ovat kuin syöpää yhteiskuntarauhalle. Meidän on kohdistettava fokus ja samalla myöskin pyhä, oikeutettu viha oikeisiin kohteisiin ja lakattava myrkyttämästä itseämme omaehtoisesti!

  Vain kotimaataan ja sen ainutlaatuista, korvaamatonta kultuuria vihaava mielisairaudesta kärsivä voi edes väittää Suomen kuuluvan jollekin muille, kuin suomalaisille! Terve muukalaisviha on luonnollista ja on se voimavara, joka meidät ja maamme on itsenäisinä ja suomalaisina säilyttänyt.

  On tärkeää ymmärtää paineen tulevan EU:sta, YK:sta, NATO:sta sekä sionistisilta suurvalloilta kuten Iso-Britannia, Ranska, Saksa, Israel ja Yhdysvallat. Tämän takia tervehenkisiä, kansallismielisiä ja isänmaan säilyttämiseen pyrkiviä järjestöjä ollaan kieltämässä pakkolakien voimin. Islam ei ole viimekädessä meidän todellinen vihollinen, vaan sionistiseen uuteen maailmanjärjestykseen tähtäävä ortodoksijuutalaisuus, joka onkin aiheuttanut missä tahansa vallan saatuaan pelkkää tuhoa ja kurjuutta – milloin bolševismin, milloin kommunismin ja milloin marxismin viitan taakse piiloutuen. Kun esim. työläisten maailmanlaajuinen liikekannalle pano vallankumouksen nimissä ei tuottanutkaan euroopanlaajuisesti tahdottua tulosta, ollaan sittemmin huomio yritetty kohdistaa uusiin vaarallisiin ja tuhoisiin aatesuuntiin, kuten feminismiin ja antifasismiin. Sama Saatana siis on kätyreitä haalimassa itselleen – nyt vain eri valepuvussa. On syytä tajuta, että Suomi oli sodassa noita aiemmin mainittuja ideologioita vastaan – ei venäläistä slaaviveljeskansaamme vastaan!

 4. Naistenpäivä on perustettu tuhoamaan naiset! Naiset vs miehet muslimi vs kristitty by jews

  • Feministit itse ovat alkaneet omia Minna Canthin ja naistenpäivän. Minä arvostan Canthin tekemää työtä ja sekä niitä historian naisia, jotka muutti maailmaa. Mummo elinaikanaan eli maalla ja teki siellä fyysistä työtä.

   Itseäni kiinnostaa tutkia naisten asemaa historiassa, erioten Pohjoismaiden historiasta asiaan liittyen. Mitä olen päässyt perille asiassa, niin pohjoismaisen naisen asema 1600-luvulla oli aivan erilainen verrattuna muihin maihin. Suomessa noudatettiin tuolloin omaa perinnelakia, joka salli naisille itsenäisen kaupan harjoittamisen ja maan omistamisen. Tyttöjä ei naitettu ilman suostumusta, ja näissä asioissa enot piti huolen, mikä selittänee miksi sana “eno” on suomen kielessä.

   Olihan kansallissosialistisessa Saksassa lentäjä Hanna Reitsch ja elokuvia ohjannut Leni Riefenstehl, molemmat olivat naisia. Luettuani heistä alkoi minunkin ennakkoluulot vain murenemaan. Jos eläisimme korkeintaan nationalistisessa Suomessa, niin alan sitten harjoittamaan poliittista aktivismia ollessani kiinnostunut politiikasta ja historiasta. Kuten kansallissosialismista olen saanut kuvan, se tähtää ihmisten vahvuuksiin ja naisillekin oli tarjolla monipuolisia rooleja. Esimerkkinä minua ei pidä laittaa fyysisesti sairaana juoksemaan maratonia eikä sosiaalisesti rajoittuneena laittaa lastentarhanopettajaksi siinä missä sokeaa ei voida laittaa rallikuskiksi, vaan heidän vahvuudet on jossain muualla.

Comments are closed.