Koti Uutisia Kotimaa Vasemmiston Misha Dellinger eroaa – vaikka ”ei kirjoittanut” murhaviestejä

Vasemmiston Misha Dellinger eroaa – vaikka ”ei kirjoittanut” murhaviestejä

8

Vasemmistoliiton toiminnanjohtaja Misha Dellinger on ilmoittanut eroavansa tehtävästään. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun valtamedia tarttui Dellingerin murhanhimoisiin viesteihin. Dellingerin mukaan fasistit tulisi tappaa, ja fasisteiksi hän laski esimerkiksi keskustalaiset, jotka ovat Vasemmistoliiton hallituskumppaneita tällä hetkellä.

Dellinger itse kiisti kirjoittaneensa viestejä. Hän valehteli puolueelleen sekä julkisuuteen perustaneensa tilin, mutta antaneen sen sitten eteenpäin muiden käyttöön, ja nämä mystiset muut henkilöt ovat sitten kirjoittaneet murhanhimoisia kommentteja tilille. Edes vasemmiston omat kannattajat eivät vaikuttaneet uskovan kiusallista valhetta. Vasemmistolaisilla on viime viikkoina ollut muutenkin osoituksia siitä, kuinka he pyrkivät siirtämään vastuun omista teoistaan muille syyttäen jopa tovereitaan sekä haukkuen näitä julkisuudessa.

Ilta-Sanomien mukaan Vasemmistoliitto ei halunnut vielä torstaina kommentoida asiaa medialle siksi, että asiaa on tuotu esille esimerkiksi Kansallisessa Vastarinnassa ja he pyrkivätkin suojautumaan sen taakse, että todellisia pahiksia tässä olisikin ”natsit”, jotka tuovat puolueen korkea-arvoisten jäsenten tekopyhyyttä esille. Lopulta kansallismielisten luoma paine pakotti asian valtamedian käsittelyyn, mikä pakotti puolueen kommentoimaan asiaa julkisesti. Myös Dellingerin oli erottava virastaan kohun vuoksi, vaikka hän ”ei kirjoittanut” kommentteja.

Myös poliisi on tehnyt Dellingerin kommenteista rikosilmoituksen nimikkeellä kiihottaminen kansanryhmää vastaan. Asia on huvittava, sillä vasemmistolaiset ovat olleet julkisuudessa sekä kabineteissa innokkaimpia rikosnimikkeen lobbaajia. On kuitenkin epätodennäköistä, että Dellinger tulee saamaan asiassa tuomiota, sillä laki on eri kansallismielisille suhteessa muiden oikeuksiin.

8 KOMMENTIT

 1. Käsittääkseni Dellingeriä ei kuitenkaan erotettu puolueesta, vaan hän on edelleen Vasemmistoliiton jäsen, eikö vain?

  Perussuomalaisissahan homma menee aina niin että erotetaan myös puolueesta eikä takaisin ole tulemista. Ja nyt erotetaan jo koko nuorisojärjestö kun se ei saanut vasemmistoliiton sekä muiden kansanpettureiden hyväksyntää.

 2. Joutui eroamaan…..mutta samat joukkotuhonta-ajatukset hänellä on mielessään, kun hän saalistaa tavallisia suomalaisia Turun kaduilla.

  On jopa mahdollista, että Dellinger on nyt radikalisoitunut niin pitkälle, että hän on liittoutunut matujen (kurdit?) kanssa ja heillä on nyt antifa-terroristisolu muodostettuna.

  Näitä Vasemmistoliiton antifaterroristeja on enemmänkin. Esim. “Laukaan antifa”, joka on radikalisoitunut turvallisuusriski. Junes Lokka on jo pitkään varoittanut tavallisia suomalaisia tästä Laukaan antifasta.

 3. Suomen suoraselkäisin tyyppi – erosi tehtävästään jonkun toisen tekemien asioiden vuoksi. Kunnioitettavaa!

  • Kommunismi tappanut yli 100 miljonaa. Misha siis hautonut synkkiä ajatuksia. Vaarassa kymmeniä prosentteja kansasta. Miksei ole jo vangittu?

 4. Ehkä “Dillinger” kuvittelee olevansa porvarien vihollinen numero 1. Spartakiadisti Thälmannin jalanjäljissä, kansainvälistenprikaatien elämäntapa partisaani.

Comments are closed.