Koti Uutisia Kotimaa Turvallinen Oulu-projektin tulos: Tiktok-video

Turvallinen Oulu-projektin tulos: Tiktok-video

23

Oulussa toissa vuonna paljastunut maahanmuuttajapedofiilien rinki sai kaupungin ”tekemään asialle jotain.” Valtio myönsikin Oululle 2 miljoonaa euroa rahoittaakseen hanketta, jolla on tarkoitus estää raiskauksia tapahtumasta. Rahat eivät tietenkään menneet esimerkiksi maahanmuuttopolitiikan kiristämiseen kuntatasolla, vaan maahanmuuttoa kannattavien liberaalien suojatyöllistämiseen. Kyseessä on siis jo lähtökohtaisesti hukkaan heitettyä rahaa, sillä hanke ei tule keskittymään todellisiin ongelmiin tai toimiviin ratkaisuihin, vaan hakemaan ratkaisuja utopistisista keinoista.

Turvallinen Oulu-hanke onkin nyt polkaistu käyntiin ja sen käytännön toiminta on saatu esiteltyä yleisölle. Hankkeelle on perustettu oma Tiktok-tili, jolla julkaistaan videoita, joissa keski-ikäiset yrittävät puhua teineille teinien tavalla kommunikoida. Jälki onkin sen mukaista.

Tilillä julkaistiin video, jossa viisi hankkeen työntekijää tanssii kyseisessä yhteisöpalvelussa suosittua tanssia valistaakseen, että uhrien tulisi kertoa pedofiileille, ettei tiettyihin paikkoihin saa koskea. Eli kun 10-vuotias lapsi on asunnossa pedofiilien ympäröimänä, tulisi hankkeen vetäjien mukaan lapsen sanoa vain pedofiileille ”seis, älä koske sinne, tämä on ei-ei-neliöni” ja osoittaa arkoihin paikkoihinsa.

Videolla on eturivissä ja videon ilmeisenä ideoijana oululainen Sanna Lakso, joka on ollut vuonna 2012 SDP:n kunnallisvaaliehdokkaana. Vuonna 2016 hän työskenteli projektissa, jonka tarkoituksena oli pyrkiä estämään ”väkivaltaista ääriajattelua.” Projekti oli käynnissä aikana, jolloin maahanmuuttokeskustelu kävi kuumimmillaan edellisvuoden pakolaisaallosta johtuen, joten lienee selvää, että projektin tarkoitus oli ainoastaan keskittyä kansallismielisiin nuoriin. On epäselvää, kaappasivatko projektin vetäjät yhtäkään nuorta alleen vai pyörittelivätkö työntekijät ainoastaan peukaloitaan toimistolla nauttien veronmaksajien kustantamista eduista.

Kansalaisaktivisti Tiina Wiik latasi videon Twitter-tililleen, jossa se katsottiin pelkästään ensimmäisen vuorokauden aikana noin puolitoista miljoonaa kertaa. Lisäksi se on katsottu alkuperäisellä Tiktok-kanavalla useita satoja tuhansia kertoja. Videosta tuli siis maailmanlaajuinen hitti. Ongelma videon tekijöiden puolesta tosin on, että sitä ei ole katseltu mitenkään ihaillen, vaan ihmetellen, että mitä Oulussa oikein tapahtuu. Harva tuntuu ymmärtävän, miten typerän videon tekeminen estäisi lähi-idän pedofiileja raiskaamasta lapsia, mikäli heidän mielihalunsa sattuvat heräämään.

Valtamedia on toistaiseksi ollut asiasta hiljaa, vaikka useat eri kansallismieliset julkaisut ovat kommentoineet aihetta ja se on viimepäivien viraalein suomalaisvideo. Voit katsoa videon alta.

23 KOMMENTIT

 1. Ei hemmetti minkälaista saastaa, video sekä nuo ihmiset. Eikö kyseisiä tyyppejä edes hävetä?

  • Sovellus, jonne julkaistaan videoita. On kuin Instagram, mutta sinne julkaistaan videoita. Katsoinkin työtoverin puhelimesta niitä videoita hänen asettaessaan sen puhelimeen, kun kuulimme nuorison kautta sovelluksesta. Latasin itsekin ihan vain nähdäkseni, että mitä siellä julkaistaan. Sen jälkeen poistin.

 2. Joka päivä saa hämmästyä kuinka tyhmiä ihmisiä tässä maassa on ilman omaa tahtoa olevista viranomaisista aina näihin suvakkiraukkoihin joilta on todellisuuden taju täysin hämärtynyt.

 3. Toivottavast ennen seuraavia kunnallisvaaleja tämä tuotos saa kunnolla huomiota.

 4. Meidän kotoiset gangman-style versiot tulevat Oulusta. Niin Ylen yoda-video raiskauksen torjunnasta ja tik-tok, hienoa Oulu tunnetaan kansainvälisesti tanssitaiteesta, kyllä Oulun kaupungin hallituksen ja valtuuston pitää olla ylpeitä. Maailmalla kysytään ookkonä Oulusta tanssikonä tik-tokkia ja pysätätkönä raiskaajan seis komennolla.

 5. Niin montako kokousta, ryhmätyötä, muistiota poliittisesti korrektiin ja tasa-arvoiseen parlamentaariset voimasuhteet huomioon ottamat tarvittiin tuohon pläjäykseen.

 6. Vihervasuriliberaalit ovat järjestäneet toinen toisillensa suojatyöpaikkoja veronmaksajien rahoilla, ja nyt sen satoa niitetään oikein urakalla.

 7. Vittu nää on sekasi millähän vitulla luulevat että tuo paska video muka toimisi

 8. Kyllä hävettää olla Oulusta. Tokihan tuo porukka kävi “valistamassa” nuoria tyttöjä näiden rotumuukalaisten touhusta ja tarjosi apua myös uhreille. Kuitenkin tällainen video vei kaiken pohjan siltäkin työltä. Tämä kertoo miten vakavasti nuo suvakit ja takarivin aisankannattajat ottivat nuoriin tyttöihin kohdistuneet raiskaukset. Hävetkää, jos osaatte.

  • Ei ole. Joitain kuukausia sitten tämän tiktok-videon liimaletti kävi meidän koulussa (ammattikoulu) “valistamassa” meitä nettiahdistelusta kyselemällä, tunnistaako kaikki snapchatin logot ja mikä ero on etu-tai takapyllyllä. Tämä projekti on tämän “työntekijän” mukaan tarkoitettu nimenomaan PEDOFIILIEN tavoittamiseen, ja jonkinlaiseen “kuntoutukseen”, ei uhrien auttamiseen.

  • Tällaista en ole vielä omalta kotiseudulta kuullut, vaikka rättipäitä ja neekereitä tulee välillä vastaan. Ainoa asia, mikä järkytti grooming-koulutuksessa, jossa opiskelijana kävin, oli se, että yksi nainen (joku sosiaalialan ammattilainen, en muista tarkemmin ammattia) ihan pokkana sanoi, että jos vaikka joku työtoveri kertoisi pedofilisista taipumuksista, niin älkää järkyttykö, koska se on suuntaus kuten heterous tai homouskin, mutta teot on väärin. Olisi tehnyt mieli siellä yleisössä huutaa, ettet ole tosisssasi. Jos oma työkaveri tai läheinen kertoisi seksuaalisesta kiinnostuksesta lapsiin, niin pitäisin taatusti huolen, ettei lähestyisi alaikäisiin läheisiini. Kasvattajana sitä joutu työyhteisössä olemaan kummajainen: yksi useampaa vastaan.

   • Kukaan ei avannut suutaan, kun teille indoktronoitiin pedofilian ihanuutta?

    • On sitä keskusteltu kavereiden kanssa asiasta, kun näytin niille YouTube-videon, jossa suomalaisnainen sanoi, ettei pedofilia ole väärin. Kyseinen video on vieläkin katsottavissa. Samalla ihmettelin, että miten joku alkoholisti tai narkomaani saa ikuisen leiman ja nähdään isona uhkana, mutta yhtäkkiä pedofiili voikin parantua ja sopii vaikka lasten pariin töihin.

     Kuvottavinta mutuilua sitä kuuleekin, ja vieläpä kasvatusalan ihmiseltä! Jos kyseisellä naisilla olisi lapsia, niin olisiko riemuissaan, jos työtoveri tai läheinen kertoisi pokkana seksuaalisesta mielenkiinnosta lapsiin. Minulla ei ole lapsia, mutta jos oma kumppani kertoisi noin sairaista mielenkiinnon kohteista, niin se on sitten menoa.

 9. Kiinnostaa, että kuka valvoo heidän budjettia, ja että eikö valtioneuvosto jo ottaisi asian tutkittavakseen, kohuhan on jo melkoinen asian ympärillä.
  Lisäksi, viideo tekee naurettavaksi niinkin vakavan asian kuin lasten seksuaalisen hyväksikäytön.
  Näkisin, ettei video toimi missään olosuhteissa raiskausta, pedofiliaa, lasten seksualista hyväkisikäyttöä ehkäisevänä tekijänä- varmaan vaan naurattaa näitä ” rapefugeeseja”.
  TÄLLAINEN VIDEO MAAILMANLAAJUISESSSA LEVITYKSESSÄ TEKEE KOKO SUOMESTA NAURETTAVAN.

 10. Voi herranjumala. Helvetti mikä myötähäpeä, suvakeilta tää itsensä nolaaminen onnistuu 😬😂

 11. Pahinta videossa on, että se suorastaan pilkkaa grooming rinkien, pedofiilien ja raiskaajien uhreja. Kaikkia niitä, joiden elämän vihervasemmistolainen politiikka on tuhonnut täydellisesti.
  Samalla rikoksentekijät nauravat partaansa tälle kaikkien aikojen pohjanoteeraukselle!

 12. Mitäköhän ne taas ajattelee meistä maailmalla.
  Jää muuten svedujen festareilla tyttölapsille jakamat “älä lääpi” rannekkeet kakkoseksi..
  Hyvä Suami!

 13. Miettikää miten ne raiskarimatut nauravat tälle ja miettikää mitä ne raiskatut suomalaislapset ja heidän vanhempansa ajattelevat, kun toiset paikalliset suomalaiset käytännössä kusevat heidän ja heidän kokeman tuskan ja ahdingon päälle. Elämme äärimmäisen heikkoa aikaa, olemme eläneet liian hyvissä oloissa liian pitkään, että näin vastenmielistä roskaa tapahtuu.

 14. Sanna is the ugliest of them all, I doubt any man has ever touched her.
  Point is she makes rape look a joke, which is shameful. I assume she will get reprimanded, though she should be fired and shamed for life.

Comments are closed.