Koti Uutisia Vasemmistolaiset loukkaantuivat vakavasti tuhotessaan Francon muistomerkkiä

Vasemmistolaiset loukkaantuivat vakavasti tuhotessaan Francon muistomerkkiä

15

Espanjassa joukko vasemmistolaisia kokoontui tuhoamaan kenraali Francisco Francon muistomerkkiä osana antifasistista hävityskampanjaa. Kuin haudasta käsin kostaakseen “el Caudillon” muistomerkki kuitenkin romahti osittain tätä tuhonneiden vasemmistolaisten niskaan.

Paikalle jouduttiin kutsumaan useita ambulansseja, ja lukuisia tuholaisia jouduttiin viemään sairaalaan saamaan hoitoa tippuvista kivistä aiheutuneisiin vammoihin.

Lähde: Twitter

15 KOMMENTIT

 1. Franco oli hyvä mies. Respect! R. I. P. Punikit ynnä muut kommarianarkistit soramontulle & pumpum.

   • Suomalaisethan kuoppasivat punikkeja jopa useammassa eri sodassa, eli innokkaammin kuin saksalaiset aseveljemme konsanaan. Huolimatta Suomen ylihumaanista juutalaisten käsittelystä, taitavat saksalaiset ja suomalaiset molemmat olla vain valkoisia paholaisia “valitulle” ihmissaastalle.

    • Kuoppasivat kuoppasivat ja kaksi sotaa hävisivät. Ainoan sodan jonka Suomi voitti oli näitä “aseveljiä” vastaan jotka kiitoksena maa-alueidemme käytöstä tuhosivat lähes koko Lapin.
     Todellakin saksalaiset ja suomalaiset ovat samaa fasistista moskaa jonka oikeaoppinen loppusijoituspaikka on Siperian Gulageilla. Stalinin isällinen käsi opetti sekä Suomen että Saksan käyttäytymään ja näytti molemmille kansoille niiden oikean “voiman” ja aseman. Ilmeisesti pitäisi järjestää vielä joillekkin uusi näytös kun ette tunnu tajuavan likvidoida itseänne.

   • Nämä sun viestit on jo niin epätoivoista trollausta, että bänniä pitäs antaa :^)

    • Siinä se uusnatsi taas lällättää tyhjää kun yksinäiset aivosolunsa eivät muuta keksi :^)

     P.s onneks nykypäivänä on niin monia mahdollisuuksia kiertää kaikenlaiset bännit jos siltä tuntuu 😉

     • Kenelläke jutku runkaa? Tiedän vastauksen. Jutku runkkaa valkoisen rodun tuholle Euroopassa ja heiltä ryöstetyiltä rikkauksille. Kultainen vasikka on paljon tärkeämpi kuin yksi Jumalanne, Oi Jeesuksen muhaaja,Oi,jotka olette isästä perkeleestä ja Te, jotka puhuvat valheet totena sekä itse olette maailman suurimpia ja jyrkimpiä rasisteja!

     • Juutalainen:”P.s onneks nykypäivänä on niin monia mahdollisuuksia kiertää kaikenlaiset bännit jos siltä tuntuu”.

      No on kyllä sinun osaltasi huomattu, aliaksia riittää.

  • Unohdit mainita että te “kansallismieliset” ja muut ali-ihmiset olette siellä montun pohjalla ja pumpum kuuluu punaupseerin Tokarev TT-33 pistoolista joka joutuu ylitöihin.

 2. Karma puree aina persuksiin. Jos ei aikaisemmin niin sitten myöhemmin. Tällä kertaa se puri aikaisemmin.

Comments are closed.