Koti Uutisia Kotimaa Valtamedian kriisi jatkuu – nyt vuorossa Alma Media

Valtamedian kriisi jatkuu – nyt vuorossa Alma Media

6

Suomessa ja muissa länsimaissa valtamedia on jo pitkään kärsinyt taloudellisesta kriisistä. Yhä harvempi kansalainen tahtoo maksaa “uutisiksi” naamioidusta poliittisesta propagandasta.

Eliitin mediakartelliin kuuluva Alma Media omistaa muun muassa monikulttuurisuutta ja globalismia ajavat julkaisut Aamulehti, Iltalehti ja Kauppalehti. Viime vuosina erityisesti Iltalehti on pyrkinyt profiloitumaan maahanmuuttomyönteisenä julkaisuna suhteessa “konservatiivisempaan” Ilta-Sanomiin.

Kulttuurimarxismista ei ole kuitenkaan ollut taloudellista hyötyä Almalle, uutisoi itsenäinen media Nykysuomi:

“Yksi Suomen suurimmista mediataloista, Alma Media on ilmoittanut liikevoittonsa ja liikevaihtonsa jääneen odotettua alemmaksi. Syyksi yritys kertoo median rakennemuutoksen ja erityisesti painetun median kysynnän vähentymisen.”

Analyytikot ennustivat Alman liikevaihdon nousua, mutta todellisuus osoittautui päinvastaiseksi. Yhtiön liikevoitto tippui lähes kolme prosenttia ja liikevaihto yli viisi prosenttia.

Lähde: Nykysuomi

6 KOMMENTIT

 1. Odotan mielenkiinnolla miten Alma-media vääristelee uutisen liikevaihdon laskusta.

 2. Hyviä lukuja ja ihan oikein tuollaisille roskamedioille, ja niiden alamäki sen kun jyrkkenee tulevaisuudessa. Luulivat voivansa aivopestä valtaosan kansasta multikulteiksi, mutta taitaa jäädä haaveeksi, ja “riskisijoituksensa” päätteeksi ripustavatkin lapun luukullensa.

 3. Ennen aina kun avasin tietokoneen niin samalla avasin Iltalehden! Nyt sitä ei ole tapahtunut kolmeen vuoteen!

 4. Aiemmin ostin paljonkin iltapäivälehtiä, nykyään en enää ollenkaan.

 5. Yleensä en suosittele ostettavan Alma Median julkaisuja, mutta jos haluatte nauraa idioottimaisilel valheilla ja äärirasistiselle vihapuheelle, voi hankkia Iltalehden liitteen
  “Historia – Natsien Tuho”.
  Vastaava päätoimittaja: Erja Yläjärvi
  Ilkka Enkenberg
  Alma Media

  Vaikka Hitler painotti heinilökohtaisisa lausunnoissaan miten ylikansallinen korkovelka oli se aspekti yhteiskunnan epäoikeudenmukaisuuksista jonka pohjalta hän ylipäätään sai idean lähteä perustamaan puolutetta, ja vaikka Hitler “mljoona kertaa” muuten kirosi rahanvaihtajia sellaisina ryöstäjinä ja tuholaisina jona heidät tälläkin hetkellä koetaan Suomessak olevan empiirinen totuus, kehtaa Iltalehti tuossa julkaisussa ohittaa koko korkovelka-aspektin, ja sensijaan Hitleriä kuvataan epärationaalisen vihan ja hulluuden henkilöitymänä.

  Ensimmäinen varsinainen artikkeli lehdykässä on otsikoitu n. 10% aukeaman sivutilasta vievällä otsikolla: “Vihan Siemenet”.

  Alustuksena isokokoisilla kirjaimilla lukee jättikirjaimien vieressä:
  “Hitler ei keksinyt varsinaisesti mitään uutta. Ilman yömajojen resupekkaa ei maailmansotaa olisi silti syttnyt.”

Comments are closed.