Koti Uutisia Ulkomaat Valtamedia sensuroi Wikileaks-paljastukset Syyrian kemiallisista iskuista

Valtamedia sensuroi Wikileaks-paljastukset Syyrian kemiallisista iskuista

2

Länsimaiden valtamedia on yhdessä Israelin ja Amerikan kanssa syyttäneet vuosien ajan Syyrian hallitusta kemiallisten aseiden käyttämisestä sisällissodassa. Syytösten tueksi ei ole kuitenkaan esitetty uskottavia todisteita.

Väitteiden tavoite on ollut mustamaalata Syyrian arabinationalistihallitusta, jonka sionistit ovat yrittäneet kaataa rahoittamalla ääri-islamisti- ja kurdikapinallisia. Syyria on yksi alueen tärkeimmistä vastavoimista Israelin sotapolitiikalle ja globaalille finanssijärjestelmälle.

Tietovuotosivu Wikileaks julkaisi hiljattain Organization for the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) -järjestön salaisia sähköposteja ja kokouspöytäkirjoja, joista selviää, että OPCW manipuloi ja väärensi Duman kaupungin kemiallisista iskuista kerättyä todistusaineistoa. Manipuloinnin tarkoitus oli luoda vaikutelma siitä, että syyllinen iskuihin oli Syyrian hallitus eikä esimerkiksi lännen ja Israelin tukema al-Qaida-terroristijärjestö.

On todennäköistä, että OPCW manipuloi todisteita Yhdysvaltojen painostuksesta. Wikileaks muun muassa paljasti, että OPCW oli sensuroinut eräästä kokouspöytäkirjastaan osion, jonka mukaan väitettyä kemikaali-iskua tutkineet asiantuntijat olivat “yksimielisiä siitä, ettei uhrien oireiden ja kloorille altistumisen välillä ollut yhteyttä”. Sionisti- ja amerikkalaispropagandan mukaan Syyrian hallitus oli kuitenkin suorittanut “laittoman kloori-iskun”, jonka seuraukset olivat järkyttäviä.

Eräässä Wikileaksin vuotamassa sähköpostissa OPCW:n johtoon kuuluva Sebastien Braha vaati hävittämään asiantuntijalausunnon, jonka mukaan kemiallinen isku olisi lavastettu. Sensuroidun lausunnon mukaan vaikutti siltä, että myrkkytynnyrit oli aseteltu “iskupaikalle” käsin, kun taas sionistipropagandan mukaan Syyrian ilmavoimat pudotti ne taivaalta. Braha sai tahtonsa läpi, ja lausunto hävitettiin OPCW:n lopullisesta raportista. Braha vaati myös, että kaikki todisteet lausunnon olemassaolosta tuhottaisiin.

Koska länsimaiden valtamedia on suurilta osin sionistien omistuksessa, eivät Wikileaks-paljastukset ole kantautuneet suurten lehtien lööppeihin. Valtamedia pyrkii sensuurin avulla pitämään Syyria-vastaiset valheensa hengissä.

Lähde: SANA

2 KOMMENTIT

  1. Olihan Irakissakin joukkotuhoaseita, mikä oikeutti sillä kertaa hyökkäyssodan aloittamiseen. Sillä perusteella aikoinaan hirtettiinkin sotarikollisia. Tosin George W. Bushia ei tietääkseni ole vielä hirtetty. Ja tietysti joukkotuhoaseet osoittautuivat valheeksi, jota Saddam ei voinut kiistää, minkä Bush tietenkin tiesi. Ovela juonihan se oli, ja saattoihan joku tuon valheen uskoakin.

Comments are closed.