Koti Uutisia Rotu Valokuva Italian vappumarssilta paljastaa, miksi vasemmisto rakastaa pakolaistulvaa

Valokuva Italian vappumarssilta paljastaa, miksi vasemmisto rakastaa pakolaistulvaa

3

Vappuna niin kansallismieliset kuin kommunistitkin jalkautuivat Euroopan kaduille. Siinä missä vasemmisto osoitti mieltään kotimaisia yrittäjiä vastaan, kansallismieliset osoittivat mieltä kansankokonaisuuden puolesta ja kansainvälistä finanssieliittiä vastaan.

Koska kommunistiaatteen suosio on rapautunut tasaisesti Euroopassa Neuvostoliiton kaatumisesta lähtien, ovat epätoivoiset marxistit joutuneet etsimään liikkeelleen uusia kannattajia yhteiskunnan erilaisista marginaaliryhmistä.

Alla oleva valokuva Italian vappumarssilta osoittaa, miksi vasemmisto on liittoutunut ylikansallisten suuryhtiöiden kanssa kampanjoimaan avoimien rajojen puolesta. Ilman valtavaa laittoman siirtolaisuuden tulvaa kommunistiliike olisi jo kuollut kokonaan.

Lähde: Twitter

3 KOMMENTIT

  1. Sionistit ajavat maahanmuuttajia ja Euroopan alkuperäisväestöä sisällissotaan keskenään. Hajoita ja hallitse. Huomio yritetään kääntää muualle kansanmurhaajista itsestään. Täällä Suomessa pelotellaan ja lamautetaan kansaa kansalaissodan muistelmilla. Lamauttava ja nöyryyttävää propaganda kattaa kaiken uutistarjonnan. Kulttuurimarxismilla valkoiset koulutetaan alentamaan itsensä, hukuttautumaan materialismiin ja pelkäämään jokaista sanottua sanaa. Tätä on ja on aina ollut kommunismi!

    Ei ole tulossa taas yhtä veristä sisällissotaa juutalaisille. Maahanmuuton ongelma ratkaistaan, mutta vain tuhoamalla kansanmurhaajien valta ensin. Ja se tullaan tuhoamaan.

  2. Mitä noi neekerit luulee olevansa? Jotai suuria marxilaisia kumouksellisia? Haha, no päässeet arvoiseensa seuraan, noi vois lähteä takasin sinne persereikämaahansa elään omissa ulosteissaan ja ottais äärivasemmistolaiset mukaansa.🙂

  3. Aivolliset ovat hylänneet kommunismin. Siitä tässä vaan on kyse.

Comments are closed.