Koti Uutisia Valkoisia tyttöjä raiskannut pakistanilaisjengi sai tuomion

Valkoisia tyttöjä raiskannut pakistanilaisjengi sai tuomion

0

UK_pakolaisjengi

13-vuotiaan pikkutytön pitkään jatkuneet raiskaukset ja hyväksikäytöt toivat vihdoin tuomion Britanniassa. Länsi-Yorkshiren Keighleystä kotoisin oleva tyttö pakotettiin seksiin niin parkkihallissa kuin kirkon hautausmaalla. Paikallinen muslimiväestö syyttää tyttöä raiskauksistaan.

Tyttö joutui elämään kaoottista elämää ja hänet ilmoitettiin kadonneeksi kotoaan yli 70 kertaa. Yksi tekijöistä on jo vankilassa kärsimässä kahdeksan vuoden tuomiota toisesta raiskauksesta ja yrityksestä kidnapata toinen, 10-vuotias tyttö.

Tekijät saivat yhteensä 140 vuotta vankeutta. Pisimmät tuomiot olivat 20 vuotta, ja mukana oli monia muita seksuaalisia rikoksia. Jutun päätekijä, huumekauppias Arif Chawdhury, pakeni aiemmin Bangladeshiin.

Parlamentin jäsen Kris Hopkins lausui: “Vetoan paikallisiin yhteisön jäseniin suoraan. Jos tiedätte ketään henkilöitä tai ryhmiä, jotka ovat osallistuneet tähän toimintaan, on teillä velvollisuus ilmoittaa siitä. Meidän pitää toimia yhdessä, jotta pääsemme eroon tästä syövästä, ja meillä kaikilla on tehtävä siinä.”

Lähde: Riippumaton Media