Koti Uutisia Vaimo pelasti miehensä farmihyökkääjiltä – kaksi kuoli

Vaimo pelasti miehensä farmihyökkääjiltä – kaksi kuoli

3

Greytownin kaupungissa Etelä-Afrikassa sijaitsevalla maatilalla sattui tiistaiyönä ampumavälikohtaus, jossa kaksi hyökkääjää kuoli.

UK_kasiaseKuusi aseistautunutta miestä tunkeutui Carla Chaning-Pearcen ja hänen miehensä Julianin kotiin tarkoituksenaan ryöstää heidät. Yksi hyökkääjistä haavoitti aviomiestä ampumalla tätä olkapäähän, mihin vaimo reagoi nopeasti avaamalla tulen kohti hyökkääjiä.

Ryöstäjät pakenivat ulos talosta, mutta yksi ampumahaavan saanut ryöstäjä kaatui pihalla olleeseen uima-altaaseen ja menehtyi. Toistaiseksi on epäselvää, kuoliko hän ampumiseen vai hukkumiseen.

Muut porukasta yrittivät edelleen karkuun, mutta naapurista saapui muita maanviljelijöitä auttamaan Chaning-Pearcen perhettä, sillä he olivat farmiradion kautta saaneet hälytyksen hätätilanteesta. Seurasi tulitaistelu, jossa toinenkin hyökkääjä kuoli. Loput neljä onnistuivat pakenemaan.

Carla Chaning-Pearce sai hyökkäyksessä pinnallisen ampumahaavan, joka ei vaatinut sairaalahoitoa. Hänen miehensä joutui sairaalaan olkapäävamman vuoksi. Pariskunnan kaksi tytärtä olivat myös kotona, kun hyökkäys tapahtui, mutta he eivät olleet hengenvaarassa.

Lähde: News24

Aiheeseen liittyen:

Iäkkään naisen vastarinta pelasti pariskunnan Etelä-Afrikassa
Vanhus ampui hyökkääjän Etelä-Afrikassa

3 KOMMENTIT

  1. Farmiradio on hemmetin pätevä näissä. Toinen on rynnäkkökivääri.

  2. Mistä lähtien afrikassa on edes vaivauduttu tutkimaan moisia? Melkein samanlainen linnunpelätti se on siellä kuin täälläkin; turha resurssisyöppö.

    Mukava huomata että valkoiset alkavat panna vastaan. Tiedämme kyllä miten olisi tyttärille käynyt jos ei aseita olisi ollut saatavilla.

  3. Tostahan tuli dokumenttia telkusta jokin aika sitten että pidättävät siellä aivan huvikseen valkoisia nykyään, mielellään vielä vanhoja tai heikon oloisia kavereita jotka laitetaan usean mustan kanssa samaan selliin odottamaan “kuulustelua”
    Mustat poliisit lähtee kahville ja mustat kairaa valkoista vanhusta takaapäin ryhmässä pari tuntia, tämän jälkeen valkoinen vapautetaan “erehdys, pidätettiin väärä henkilö”
    Ja mustat poliisit nauraa paskaisesti kun verta vuotava valkoinen ontuu pois poliisiasemalta…

Comments are closed.