Koti Artikkelit Kansanmurha Iäkkään naisen vastarinta pelasti pariskunnan Etelä-Afrikassa

Iäkkään naisen vastarinta pelasti pariskunnan Etelä-Afrikassa

0

Etelä-Afrikan viranomaiset onnistuivat jäljittämään henkilön, jota epäillään keskiviikkona tapahtuneesta pieleen menneestä farmihyökkäyksestä. Epäilty oli hakeutunut sairaalahoitoon saatuaan ampumavamman epäonnistuneessa ryöstössä.

Miehensä kanssa Karkloofissa asuva 63-vuotias nainen heräsi aamuyöllä siihen, että häntä osoitettiin kirkkaalla taskulampulla. Herättyään nainen huomasi kodissaan kolme miestä, joista yhdellä oli ampuma-ase mukanaan. Ryöstäjät alkoivat vaatia naiselta rahaa ja aseita, ja tämä antoikin heille jonkinlaisen summan käteistä, mutta sanoi, ettei hänellä ollut aseita.

Ryöstäjät alkoivat raahata uhriaan pitkin asuntoa kohti huonetta, jossa iäkkään naisen aviomies oli nukkumassa. Nainen säikähti tätä, sillä hän ajatteli ryöstäjien satuttavan ikänsä vuoksi huonokuntoista miestä, joten hän ryhtyi fyysisesti vastustamaan ryöstäjiä. Seuranneessa tappelussa yksi ryöstäjistä ampui uhriaan päähän, mutta luoti raapaisi vain naisen ohimoa ja sen sijaan osuikin yhtä hyökkääjää käteen.

Naisen vastarinnan ansiosta hyökkääjä joutui hakeutumaan sairaalaan, mistä poliisin onnistui löytää hänet. Kaksi muuta epäiltyä on yhä karkuteillä, ja tapausta tutkitaan ryöstönä sekä murhan yrityksenä.

 

Lähde: News24

Aiheeseen liittyen:

Vanhus ampui hyökkääjän Etelä-Afrikassa
Pedofiliaa, HIV:tä ja farmihyökkäyksiä Sateenkaarivaltiossa
Farmihyökkäys johti kuolemaan Etelä-Afrikassa
Kolme tuomittiin vanhan pariskunnan farmimurhasta