Koti Uutisia Uuttavuotta juhlittiin Malmön Möllevångenilla sotaisissa tunnelmissa

Uuttavuotta juhlittiin Malmön Möllevångenilla sotaisissa tunnelmissa

1
(Kuvituskuva)

Uudenvuoden juhlinta Möllevångenin torilla Malmössä riistäytyi täysin käsistä, kun joukko rotumuukalaisia ampui raketteja ympäri toria osuen ihmisiin. Jash Doweyko-Jurkowskin kuvaama video tapahtumista on levinnyt laajalle.

Doweyko-Jurkowski itse kommentoi, kuinka on “valitettavaa”, että kansalaiset kirjoittavat hänen videolleen nyt “rasistisia” kommentteja: “On ihan hauskaa, että video on levinnyt kulovalkean tavoin, mutta nyt ihmiset kommentoivat sitä niin, että “Ruotsi on menetetty kansakunta”, ja he kirjoittavat muukalaisvihamielisiä ja rasistisia kommentteja. Se on surullista.”

Doweyko-Jurkowski jatkaa yrittämällä vähätellä tapahtumia; hän kirjoittaa, ettei kyseinen käytös Möllevångenilla ole uusi ilmiö, vaan että raketteja on heitelty ihmisiä päin jo viimeiset 20 vuotta. Doweyko-Jurkowski kehtaa kuvailla videon tunnelmaa jopa “hienoksi”.

“Ei tässä ole mitään uutta, tätä on tapahtunut jo viimeiset 15–20 vuotta. Luulisin ihmisten olleen aika hyvin valmistautuneita siihen, mitä tulisi tapahtumaan, eivätkä he siksi olleet niin paniikissa. Sitä vastoin torilla oli oikeastaan aika hieno tunnelma”, kirjoittaa Doweyko-Jurkowski.

Doweyko-Jurkowskin videokuvaa Möllevångenilta:

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. On itse asiassa melko väärin ettei näille diskoläpsyttelijöille satu silmävahinkoja. Vain niin ne oppisivat että karmakin voi puraista persuksiin.

Comments are closed.