Koti Uutisia Jälleen turvapaikanhakija epäiltynä lapsen raiskauksesta

Jälleen turvapaikanhakija epäiltynä lapsen raiskauksesta

1

Sisä-Suomen poliisi epäilee vuonna 1994 syntynyttä “turvapaikanhakijaa” lapsen raiskauksesta Pirkanmaalla. Tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemen mukaan epäilty teko on tapahtunut Pirkanmaalla lokakuussa kerrostalon pihalla. Toistaiseksi poliisi ei halua paljastaa, millä paikkakunnalla raiskaus on tapahtunut.

Teko on jälleen erittäin törkeä, sillä raiskauksen uhri on vasta 10-vuotias tyttö. “Menemättä yksityiskohtiin, tyttö on kertonut asiasta isälleen joulukuussa ja isä teki poliisille ilmoituksen. Tätä ennen hän oli kertonut asiasta kavereilleen ja asiaa miettinyt”, Kallioniemi sanoo. Poliisin mukaan aluksi näyttönä on ollut vain tytön kertomus, mutta tutkinnan edetessä on tullut lisää sellaista näyttöä, joka tukee tytön kertomusta.

Rikoskomisario kertoo, että uhri ja epäilty ovat tunteneet toisensa, mutta ei halua vielä kertoa, mitä kautta he ovat tutustuneet. Monissa kaupungeissa koululaitos, monikulttuurijärjestöt ja viranomaiset ovat järjestäneet yhteistapahtumia, joissa suomalaisia lapsia ja turvapaikanhakijoita tutustutetaan toisiinsa.

Nuorisolle suunnattu järjestetty tutustuttamistoiminta johti 14-vuotiaan tytön raiskaukseen Juha Sipilän kotikunnassa Kempeleessä. Raumalla puolestaan kolme turvapaikanhakijaa raiskasi 14-vuotiaan suomalaistytön vastaanottokeskuksen sisällä, kun tyttö oli ajautunut seurustelemaan yhden turvapaikanhakijan kanssa!

Sisäministeri Paula Risikko kertoi äskettäin Helsingin Sanomissa haluavansa kaikkiin kuntiin juhlatilaisuuksia, joissa suomalaiset voisivat “tutustua uusiin kansalaisiin”.

Lähde: Ilta-Sanomat

1 KOMMENTTI

  1. LOKAKUUSSA! Kauanpa tyttö “rikostaan” salasi. Mutta tietäähän nuo “vääräuskoiset”.

Comments are closed.