Koti Uutisia Uusi rasismikohu Yhdysvalloissa

Uusi rasismikohu Yhdysvalloissa

2

UK_poliisi_texas

Yhdysvalloissa on jälleen kehittymässä uusi rasismikohu. Tällä kertaa monikulttuurisen kohtaamisen tapahtumapaikkana oli mustien luvattomat uima-allasjuhlat.

YouTubessa leviää video, jolla valkoiset poliisit keskeyttävät voimakeinoin mustien uima-allasjuhlat Teksasissa. Luonnollisesti poliisia syytetään nyt rasistiseksi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=WE8Z6d0YR5o

 

Paikallisten asukkaiden mukaan asia ei kuitenkaan ole niin mustavalkoinen kuin mitä media ja mustat haluavat jälleen väittää. Asukkaiden mukaan muuten rauhallista aluetta ovat jo pitkään riivanneet muualta tulevat mustat, jotka järjestävät bileitä heidän uima-altaillaan. Mustat rekrytoivat kavereitaan mukaan “juhlimaan” sosiaalisen median avulla, minkä jälkeen he saapuvat isolla porukalla paikalle, sotkevat ja käyttäytyvät aggressiivisesti alueen asukkaita kohtaan.

Tällä kertaa käyttäytyminen oli niin röyhkeää, että paikalliset joutuivat soittamaan poliisin paikalle. Mustat olivat muun muassa pahoinpidelleet lastensa kanssa olleen äidin. Tapaus on herättänyt runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa.

UK_McKinney_fb-1

UK_McKinney_fb-2

 

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. “Nyt kaikki kumartamaan mustille heti” -suuntauksen tulosta. Sinänsä oireellista sekin että NAACP:n (National Association for the Advancement of Colored People) valkoihoinen johtaja koetti esiintyä värillisenä. Harmi vaan, että vanhempansa olivat vielä elossa, joten jekku ns. kosahti.

Comments are closed.