Koti Uutisia Kotimaa Uudenkaupungin autotehdas lomauttaa lähes koko tuotantonsa

Uudenkaupungin autotehdas lomauttaa lähes koko tuotantonsa

2

Uudenkaupungin autotehdas Valmet Automotive lomauttaa lähes koko tuotantopuolella olevan työvoimansa. Lomautukset kestävät muutamasta päivästä muutamaan viikkoon.

Lomautukset alkavat marraskuun alussa ja loppuvat tammikuussa, jolloin yritys olettaa palaavansa normaaliin tilaan. Lomautusten yhteisvaikutus on noin 230 henkilötyövuotta.

Lähde: MTV3

2 KOMMENTIT

  1. Ei ole ainuttakaan syytä olettaa, että tammikuussa tilanne palautuisi “normaaliksi”. Velkakyllästyminen on saavutettu, joten tästä eteenpäin “normaali tila” on tuotannon supistuminen ja sheeplen ostovoiman heikkeneminen. Lääkkeenä tähän bankstereilla on vain rahan luominen tyhjästä ja sheeplelle jakaminen jollakin verukkeella. Ongelmana vain on, että tämä lääke menettää tehon ennen pitkää ja johtaa hyperinflaatioon.
    Valtaosa sheeplestä ei ymmärrä, että nykyisessä rahajärjestelmässä tasapainopistettä ei ole olemassa.

  2. “Lääkkeenä rahan luonti tyhjästä”. Tämä on koko pyramidihuijauksen ytimessä korkojen ja muiden valuuttainstrumenttien eli kusetusten kanssa, joten ei voine puhua lääkkeestä.
    Kaikki fiat-valuutat ovat luotu ja luodaan tyhjästä eli ne vain naputellaan pankkien kirjanpitoon. Tuo lääke ilmeisesti ohittaisi pankkit ja kirjanpidon. Kelakorvaukset kaikesta 100% voisi olla yksi tie? Lääkkeet, asuminen jne. ilmaisia. Jee!

Comments are closed.