Koti Uutisia Rotu Times of Israel: juutalaisjärjestö rahoittaa laitonta maahanmuuttoa Eurooppaan

Times of Israel: juutalaisjärjestö rahoittaa laitonta maahanmuuttoa Eurooppaan

9

Times of Israel-lehti kertoo Saksassa toimivan juutalaisjärjestö Central Welfare Board of Jews in Germanyn (CWB) tukevan Eurooppaan kohdistuvaa laitonta maahanmuuttoa rahallisesti. Järjestön tuki mahdollistaa välimerellä toimivien ”pelastuslaivojen” toiminnan.

Lehden mukaan CWB tukee ainakin kolmea eri operaatiota, jotka laivaavat afrikkalaisia Eurooppaan. Järjestöjen toiminta hankaloitui, kun Matteo Salvinin hallitus onnistui lähes lopettamaan Italiaan kohdistuneen laittoman maahanmuuton. Hallituksen hajottua rajat ovat kuitenkin taas auki ja ”pelastuslaivojen” toiminta on jälleen helpottunut.

”Me juutalaisena organisaationa tunnemme velvollisuuden olla katsomatta sivusta tilanteessa, jossa humanitaarinen kriisi tapahtuu silmiemme edessä, erityisesti, koska se on niin lähellä Eurooppaa. Kaikki mitä me teemme sosiaali- ja hyvinvoinnin organisaationa perustuu toisaalta humanitaariseen kriisiin, mutta myös juutalaisiin arvoihin. Ja kuten Talmud sanoo – kun pelastat edes yhden elämän, on kuin pelastaisit koko ihmiskunnan” kertoi juutalaisjärjestön johtaja Aron Schuster Times of Israel -lehdelle.

CWB on saanut tunnustuksen Saksan liittokansleri Angela Merkeliltä, joka antoi kansallisen intergraation palkinnon juutalaisjärjestölle sen toimista siirtolaiskysymyksissä vuonna 2018.

Lähde: Times of Israel

9 KOMMENTIT

 1. Ovat tarkoituksella luomassa uutta humanitaarista kriisiä ja kulttuurista vallankumousta että taloutemme romahtamista.Tämä tulee vielä Orpon, mykkäsen ja varsinkin Ohisalon eteen kun vielä pitäisi olla vihreiden arvojen ja muutenkin ilmastohysteriaa lietsovia mutta Pohjolan pitäisi saada 40 miljoonaa tunkeutujaa Mikä tässä sairaassa logiikassa mättää…..kaikki

 2. Logiikassa ei mätä mikään, sillä se on täysin Kalergi-suunnitelman ja Talmudin rasististen lakien mukaista. Vika on meissä kun vielä sinisilmäisesti luulemme että globalismia ajavat tahot olisivat edes pienimmässä määrin “kansalaisten” asialla.

  • Kortit pöydälle: Kyllä mättää siinä mielessä jos kerran vihreitä arvoja olevinaan ajetaan niin eikös se nyt kuormita älyttömästi että tänne Pohjolan kylmään tuotetaan lisää ja lisää elättejä ja elintila luonnon asukeilta että kantaväestöltä kapenee jatkuvasti? Tätä tarkoitin

 3. Juutalaisjärjestöt, useat niistä George Soroksen rahoituksella, väittävät Beluga-valaan vaikeuksien johtuvan ilmastonmuutoksesta. Itse asiassa, koska se syö samaa mitä ihmiset, eli kaloja yms, johtuu sen vaikeudet ylikalastuksesta. Eli ihmisten ahneudesta, ei niin sanotusta ilmastonmuutoksesta.

  Mutta tämähän ei mene perille fanaatikoille kuten Greta Thunberg tai Sauli Niinistö?

 4. Globalistit ovat nykypäivän kommunisteja. He haluavat pakottaa kaikki muut päätäntävältänsa alle. Tarvittaessa lait muokataan niin että ne palvelevat globalistien tavotteita. Kuulostaako tutulta? Historia toistaa itseään. Kun juutalais bolsevikit kaappasivat venäjällä vallan, he säätivät heti lait edukseen ja eliminoivat kaikki jotka asettuivat vastustamaan heitä. Kansat hajotettiin ja uskonto kiellettiin. Kaikkien oli pakko kuulua kommunistiseen puolueeseen ja yksityisomaisuus sosialisoitiin valtiolle. Järjestelmää kritisoineet lähetettiin kulakkileireille tai tapettiin. Väestönvaihto on yksi kommunistien keinoista tuhota kansallisvaltiot. Jatkuvalla vastakkainasettelulla halutaan myös rikkoa kansan yhtenäisyys. Mediaa käytetään propagandan välineenä ja se on Suomessa kommunistien hallussa. Suomea viedään askel askeleelta kohti Euroopan liittovaltiota. Kansalta ei ole kysytty, haluammeko me olla eurooppalaisia vai suomalaisia. Kansallisen identiteetin, moraalisten arvojen, uskonnon, omavaraisuuden kuten maanviljelyksen, kaiken tämän ja monen muun asian tuhoaminen on vain osa globalistien eli kommunistien suunnitelmaa jolla he pyrkivät kohti maailman herruutta.

   • Globalismi=kommunismi=bolševismi=marxismi=ortodoksiJUUTALAISUUS.

    Moni varmasti nyt alkaa tajuta mitä tuo globalismi todella on: Kiina-ilmiö, “pakolais”-virrat jne.

    EKP kiristää Euroopan maita, jotka menettävät itsenäisyytensä velkakorkotaakan alle. Mitään päätöksiä ei yksikään euromaa enää itse tee: Maastrichtin sopimus lakkautti sen oikeuden.

 5. https://yle.fi/aihe/tekstitv?P=105

  Idiootti-“päättäjiemme” mielestä ei vieläkään oteta tarpeeksi mustia ja ruskeaita täyselättejä, vaan “turvapaikan” hakuprosessia on helpotettava entisestään.

  Ahh, onneksi muutan pian Eesti Vabariikiin, niin ei tarvitse tämän paskamaan pelleilyä katsella enää pitkään.

Comments are closed.