Koti Uutisia Ulkomaat Unkarissa uusi opetussuunnitelma – kulttuurimarxistit syyttävät ideologiseksi

Unkarissa uusi opetussuunnitelma – kulttuurimarxistit syyttävät ideologiseksi

6
Syyslukukausi aloitetaan käymällä kirkossa.

Unkarin valtio julkisti uuden kansallisen opetussuunnitelmansa, mikä otetaan käyttöön syksyllä koulujen alkaessa. Kansallismielisen Unkarin vastustajat ovat valittaneet opetussuunnitelman olevan ideologinen.

Ilta-Sanomat kertoo, että historian opetusaineisto painottaa enemmän toisen maailmansodan jälkeisiä unkarilaisten karkottamisia Neuvostoliittoon ”ojennustyöleireille” (IS:n tulkinta leirien käyttötarkoituksesta) kuin Unkarin juutalaisten lähettämistä kansallissosialistien ylläpitämille työleireille sodan aikana. Kulttuurimarxistien mukaan Neuvostoliiton ”ojennustyöleirit” ovat vähemmän merkittävä osa Unkarilaisten kansallista historiaa kuin juutalaisiin kohdistunut eristäminen.
Kulttuurimarxistit ovat valittaneet opetussuunnitelman ideologisuudesta, vaikka joka ikisen valtion opetussuunnitelma on ideologinen. Marxistien todellinen ongelma onkin, että suunnitelma on väärällä tavalla ideologinen. Koulutuksesta vastaava ministeri Miklos Kasler kertoo, että tuleva sukupolvi tarvitsee opetussuunnitelman, jossa on Euroopan unkarilaiset arvot.

Lähde: IS

6 KOMMENTIT

 1. Menestystä Unkarilaisille!

  Mielestäni virallinen leirien nimitys ”ojennustyöleirit”on käännetty oikein. Nimitys on kyllä härski, koska todellisuudessa se oli hävitystyöleirit vankien suuren kuolleisuuden takia.
  https://4tololo.ru/content/2480
  Vallankaappauksen v.1917 neuvostokommunistit perustivat “keskitysleirit”, ja se oli virallinen nimitys. Vuonna 1929 kommunistit keksivät luoda leirien kaksi alalajia: “ojennustyöleirit” (tuomiot yli 3 vuotta) ja “ojennussiirtokunnat” (tuomiot enintää 3 vuotta) (https://en.wikipedia.org/wiki/Corrective_labor_colony).

 2. Olen kyllä kateellinen tuolle maalle, siellä oikeasti kasvatetaan nuorista terveitä ja vahvoja

 3. Ei vissiin viime aikoina ole oikein ollut rooleja kun pitää nimeä nostattaa.

 4. hienoa.unkari on valkoisten viimeinen toivo. joten toivotaan menestystä unkarille. voisin opetella kielen ja muuttaa eläkepäiviksi rauhalliseen ja kehittyneeseen toivottavasti kansallisosialistiseen unkariin

 5. Enpä olisi uskonut että tulemme täällä Suomessa joskus olemaan hyvin, hyvin kateellisia nk. “kaalimaille”. Unkarissa sotilaat rajalla partioimassa — hienoa!

Comments are closed.