Koti Uutisia Kotimaa Sauli Niinistö jatkaa juutalaisten edun ajamista

Sauli Niinistö jatkaa juutalaisten edun ajamista

5
kollaasi-sauli-niinisto-sionisti-nukkepresidentti-finanssielitisti

Kuten uutisoimme viime viikolla, Suomen presidentti ja pahamaineinen rahaelitisti Sauli Niinistö on raivoissaan niin sanottua vainojen uhrien muistopäivää ympäröineistä tapahtumista. Niinistö jopa painosti virkavaltaa tutkimaan 26.1. Tampereella toteutettua Israel-vastausta tempausta, joka ei poliisin mukaan edes voinut olla rikos.

Niinistö kiersi tammikuun jälkipuoliskolla maailmaa juhlistaakseen sitä, että Neuvostoliitto miehitti Auschwitzin 75 vuotta sitten. Matkallaan Niinistö vieraili muun muassa Israelissa. Tuolloin Niinistö allekirjoitti Israelin presidentin valvonnassa sopimuksen, jonka sisältöä presidentin kanslia ei suostunut avaamaan julkisuudessa.

Niinistö päätti jatkaa juutalaisasian lobbaamista valtiopäivien avajaistilaisuudessa eduskunnassa. Juutalaisomisteisen Helsingin Sanomien mukaan “Niinistö varoitti rasismin ja juutalais­vastaisuuden noususta”.

Sionistipresidentin mukaan demokratia merkitsee sitä, ettei antisionistisia poliittisia näkemyksiä tule sallia. “Ne [juutalaisvastaisuus ja “rasismi”] eivät ansaitse mitään jalansijaa yhteiskunnassamme”, presidentti jyrisi.

“Vihapuhe voi johtaa äärimmäisiin väkivallantekoihin”, Niinistö julisti. Samaa argumenttia on jo aiemmin käyttänyt vihervasemmisto, jonka mukaan ei-kulttuurimarxistiset mielipiteet täytyy kieltää, koska toisinajattelu on porttihuume “holokaustiin”.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös: Niinistö painosti PolPoa tutkimaan Israelin lipun polttoa

5 KOMMENTIT

 1. Olisi kaikkien etujen mukaista, että Sauli Niinistö häipyisi kummityttönsä kanssa Israeliin ja ei koskaan palaisi sieltä maahamme.

 2. Kikkarapää, nokka, nimi “Saul”, poika “Aaron”, pankkiiri… Jep, jep.

 3. Serkkuun sekaantuja pirihuoria paneva 33 asteen ruusuristiläinen juutalaisten super huora VANHA KUNNON SATANISTI SALE! Onnea Sauli joko esinahkasi on leikattu irti ja paistettu pannulla rabbille aamupalaksi sissijuustolla!

 4. Sauli Niinistö on rahaelitisti, kansanpetturi ja täysin juutalaisten sätkynukke!

 5. Huomio, huoli ja terve vihakin siinä samalla kohdistuvat ikävä kyllä suurimmilta osin täysin vääriin asioihin – sen verran hyvin on sionisti suomalaistakin harhauttanut. Kaikkien ongelmien aiheuttaja on RAHAN SYNTYMEKANISMI eli KOROLLINEN VELKARAHA, joka otetaan oman kansallisen pankin asemesta yksityisiltä juutalaisilta mafiapankkiireilta. Rahan tarve on koron takia jatkuvasti suurempi, kuin rahaa edes liikkeellä on. Tämä on väkisinkin orjuuttava ja tuhoon ajava systeemi! Korko, joka maksetaan takaisin, maksetaan myöskin samalla lainatulla rahalla. Täten Suomen kansa ja koko Eurooppa ajautuu juutalaisen maailmanvallan orjatyövoimaksi, maksaen verorahoillaan lainojen korkomenoja kansainväliselle pankkimafialle.

  Lainan oton tarve siis kasvaa yhä suuremmaksi ja suuremmaksi. Myös inflaatio (yleinen hintatason nousu; rahan arvon lasku) rahan lisääntyessä kokoajan kasvaa eli juutalainen saa myytyä tuotettaan alati kasvavalla vauhdilla. Ulkomaankauppa tuo hetkittäistä apua Suomelle, jos ajattelemme asiaa suljettuna systeeminä. Mutteihän se reaalitilanteessa sitä ole. Ennen jokaista palkan-, etuuden- tai eläkkeenmaksua ja ennen jokaista investointia on ensin otettava uutta velkaa. Mikään työ tai tuotanto ei luo järjestelmään sen arvoa vastaavaa määrää rahaa, vaan UUSI KOROLLINEN LAINA ainoastaan luo sen määrän verran sitä. Aina ensin on velka – sitten vasta KAIKKI muu. Jos rahaa ei käytetä (eli uutta lainaa ei oteta), kaikki pysähtyy: palkanmaksut, tuotanto jne.

  Pirulliseksi tämän sionistisen noidankehän tekee se, ettei MIKÄÄN MÄÄRÄ LEIKKAUKSIA eikä toisaalta myöskään MIKÄÄN MÄÄRÄ KULUTUSTA tuo ratkaisua eikä helpotusta ongelmaan. Juutalaiselta lainattu korollinen velkaraha itsessään aiheuttaa ongelman! Se on kitkettävä juurineen pois Euroopasta – se on meidän ainoa pelastuksemme. Muuten emme koskaan hallitse itseämme: maanpuolustus- tai maahanmuuttopolitiikkaamme, hallitustamme, koulutusjärjestelmäämme tai YHTÄÄN MITÄÄN. Ainoa keino elämän jatkumiseksi Euroopassa ja Suomessa on irtaantua tästä riistojärjestelmästä, joka vie meiltä itsemääräämisoikeuden! Rahanluontimonopoli on saatava takaisin ITSENÄISELLE, VALTIOLLISELLE KESKUSPANKILLE, jolloin määräämme itse täysin kansallisen rahantarpeemme, pidämme inflaation kurissa ja nousemme lähelle täystyöllisyyttä! Meidän on keskityttävä eliminoimaan ongelman aiheuttaja – ei sen oireita!

  Uusi raha – nk. ”fiat-raha” (”fiat” on latinaa ja tarkoittaa ”tulkoon”) – tehdään aina kirjanpitotemppuna tyhjästä. Uusi laina on siis aina täysin uutta, tuoretta, siihen hetkeen asti ennen olemassaolematonta rahaa. Rahaa ei luoda mistään kulta- tai muustakaan reservistä, eikä pankissa asiakkaiden talletettavana olevaa rahaa myöskään missään nimessä ikinä lainata eteenpäin, sillä siitä rahasta pankki maksaa korkoa asiakkailleen. Korko ei ole mitään muuta, kuin tuotteen nimeltä ”raha” hinta. Talletettaessa asiakas myy rahaa pankille ja lainattaessa asiakas ostaa rahaa pankilta. Molemmissa tapauksissa päivän noteerattu korko on sen kauppahinta. Ennen rahalla oli itseisarvo eli raha oli tehty esim. kullasta tai hopeasta, ja oli kirjaimellisesti painonsa arvoinen rahassa. Nykyään seteliin (joka on puuvilla-pellavaseosta) ja kolikkoon (jotka ovat jotakin mahdollisimman halpaa, juuri ja juuri riittävän kestävää metalliseosta) on painettu sen nimellisarvo. Tuo luku ei ole mitään muuta, kuin SOVITTU arvo jolla kyseisen rahan voi vaihtaa hyödykkeisiin eli tuotteisiin tai palveluihin. Kuvitelkaa: koko järjestelmä on pelkkä sopimus; ykkösiä ja nollia tietokoneiden systeemeissä!

  Digirahaan siirryttäessä rahan liikkeellelaittajalla minimoituu rahan tuotantokustannukset niin alas kuin mahdollista! Nykyäänkin esim. Yhdysvaltojen keskuspankki, juutalaisomisteinen yksityispankki Federal Reserve, tekee rahaa mahdollisimman halvalla. Rahatehtaassa – josta Fed tilaa rahat valtion obligaatiota (maksusitoomusta) vastaan ja jotka USA:n kansalaiset sitten kuluttavat kiertoon – on töissä mahdollisimman matalapalkkaisia työntekijöitä, usein neekereitä. Siellä raha painetaan ja leikataan, pakataan. Sitten raha lopulta myydään (huutokaupataan) ja kuljetetaan parhaiten maksavalle keskuspankille, josta raha valuu alaspäin pienempiin pankkeihin ja sieltä kuluttajille, lähinnä asunto- ja autolainojen myötä. Meilläkin on eurouudistus meneillään. Sanovat, että tarkoituksena on tehdä paremmin kestävää rahaa. Todellisuudessa ainoa intressi on rahan tekeminen mahdollisimman halvalla. Tämän takia kolikoiden ja seteleiden seoksia aina joskus revisioidaan. Inflaation kasvaessa rajattomasti kohti ääretöntä, juutalainen myy meille enemmän ja enemmän rahaansa, josta me maksamme aina vain enemmän ja enemmän korkoa. Mahdoton yhtälö: luonnonvarat tulevat vastaan ja se onkin ainoa rajoite fiat-rahan määrälle.

  (Fiat-)rahaa voidaan maailmassa tehdä vain niin paljon, kuin sen takeeksi on energiaa. Tätä voi olla vaikea käsittää, mutta yritän vielä selventää: kuvittele tyhjästä kirjanpitotempulla luotavan nykyrahan ainoa todellinen ja fyysinen rajoite: kuinka paljon sinä voit realisoida tuota rahaa l. kuinka paljon painokoneet voivat suoltaa ulos tuota rahaa (joka on tehty pellava-puuvilla-seoksesta, musteesta etc.). Niin paljon fiat-rahaa voidaan luoda, kunnes sen realisaatio (teko, joka saa rahan fyysisesti olemaan olemassa vastaamaan nimellisarvoaan) tulee mahdottomaksi l. luonnonvarat l. resurssit eivät riitä enää yhdenkään pennin tekemiseen.

Comments are closed.