Koti Uutisia Kotimaa Unkarin media hämmästelee Juha Sipilän suhtautumista raiskauksiin

Unkarin media hämmästelee Juha Sipilän suhtautumista raiskauksiin

17
Sipilä kuuntelemassa maahantunkeutuja Fahad Firasin valheita 2015.

Vihollismedia Helsingin Sanomien mukaan Unkarin yleisradio hämmästelee Suomen pääministeri Juha Sipilän suhtautumista monikulttuurisiin raiskauksiin. Uudenvuodenpuheessaan pääministeri vähätteli rotumuukalaispedofiilien suorittamia raiskauksia ja keskittyi sen sijaan tuomitsemaan maahanmuuttokriitikoiden “vihapuheen”.

Ei-liberaalien valtioiden mediat ovat kummastelleet Suomen pääministerin maahanmuuttopolitiikkaa jo aiemmin. Kolme vuotta sitten kiinalainen Next Media tuotti animaatiovideon, jossa Sipilä johdattaa nöyrästi arabitunkeutujia ja terroristeja Suomeen.

“Sipilä pääsi esimerkiksi eurooppalaisesta poliitikosta, joka hyysää raiskauksiin syyllistyneitä maahanmuuttajia ja ‘sylkee omaa kansaansa päin naamaa'”, Helsingin Sanomat tiivisti unkarilaismedian kannan.

– Hän [Sipilä] sanoi, ettei tarvitse olla vihainen maahanmuuttajille, vaikka he välillä raiskaavat yhden tai kaksi pikkutyttöä. En siis tiedä, onko tällä pääministerillä lapsia, totesi Unkarin yleisradion toimittaja Katalyn Nagy tapausta koskeneessa keskusteluohjelmassa.

– Jos suomalaiset eivät tämän takia ole kaduilla osoittamassa mieltään, niin mitä he tarvitsevat? Uskomatonta, että pääministeri, valtion ensimmäinen henkilö, lausuu jotain tällaista. Hän ei arvosta omia kansalaisiaan lainkaan. Hän ei arvosta lapsia, kun maahanmuuttajat raiskaavat 9-vuotiaita lapsia, latasi Nagyn haastattelema analyytikko Geor Spöttle.

Lähde: Helsingin Sanomat

17 KOMMENTIT

  • Kyllä Pipilä herää, kun ansaitsemansa tuomio rikoksistaan laitetaan täytäntöön.

 1. En ihmettele lainkaan Sipilän toimintaa.

  Ihmettelen enemmän kaikkia niitä 30 758 suomalaista jotka äänestivät Sipilästä koko vaalien äänikuninkaan.

  • Ei lesta lestan silmää noki! Pääjoukko äänestäjistä kuitenkin lestoja? Niitä riittää…

  • Äänestiköhän ne oikeasti vai saatiinko haluttu tulos kasaariomisteiselta ääntenlaskija Tieto Oyj:ltä, jonka on monta kertaa todettu manipuloineen äänestystuloksia, mutta jota ei ole koskaan virallisesti epäilty mistään?

 2. Ei jollain olisi tallessa tuota Next Median Sipilä-animaatiota?

 3. “Jos suomalaiset eivät tämän takia ole kaduilla osoittamassa mieltään, niin mitä he tarvitsevat?”

  Hyvin täällä menee: on formulat, jääkiekko, viina ja tupakka. Kaikki on hyvin!

  • Suomi on vaan niin passivinen maa että ei mitään rajaa. Pitäisi netti sulkea ja kieltää kaikki makeiset, alkoholi ja tupakka. Ehkä jos sillonkaan kukaan aktivoituu 😀

   • Alan jo epäillä, että suomalaisten juomaveteen on sekoitettu jotain; sen verran vetelää porukkaa. Itä-Eurooppaa ja Kaukoitää myöten ihmetellään, miten me annamme kaiken maailman sipiloisten hyppiä kansan silmille.

    • No tätä oon ihmetellyt jo kauan. Miettikää kuinka nuo kansanpetturit nauravat tuolla suomalaisille, että “ompas noita idiootteja helppo kusettaa”. Kokoomus ja SDP vie taas seuraaviakin vaaleja, ehkä Perusjuntit saa pari prosenttia lisää ääniä, kun jotkut reppanat luulevat, että asiat paranisivat äänestämällä heitä… 😅

 4. Sipilällä on pyhä missio suomalaisen geeniperimän parantamiseksi. Kun ilmaston lämpeneminen ja otsonikato uhkaavat tappaa koko maailman ja pari marsilaista siinä sivussa, suojaa uusi ruskeampi iho suomalaisia ihosyövältä. Myös hänen ajamansa uskonnon pukeutumistyyli on omiaan vähentämään etenkin naisten ultraviolettialtistusta, sillä täytyyhän kunniakansalaisille olla tarjolla puhdashipiäisiä suvunjatkajia.

 5. Unkari on hieno maa. On luonnolista että tämä sadisti kuolee. Enemin tai myöhemin. Luonnollinen ja väkivaltainen. Ihminen joka komppaa lasten raiskausta köyhien rahoilla. Hyi saatana tätä aikaa.

 6. Sipilä on täydellinen tampio ja idiootti, jonka tyhmyyden määrää on vaikea käsittää miltään kannalta. Kukaan ei puhu noin hulluja, vaikka maksettaisiin, (maksetaanhan hänelle) mutta “tuo” lausunto oli aivan “omasta päästä” oleva aivopieru, koska Sipilä ei yksinkertaisuudessaan kykene ymmärtämään sitä kuinka järkyttävän kauhealta hänen omat sanansa kuullostavat jokaisen täydellä ymmärrykselllä ja järjellä varustetusta ihmisestä, joka omistaa vielä normaalin oikeustajun sekä käsityksen oikeasta ja väärästä. Sipilä kuulostaa papukaijalta, joka lisää sanat: “vihapuhe” ja “ei saa vihastua” ÿmmärtämättä näiden sanojen todellista merkitystä kuhunkin puheeseensa olipa puheen sisältö mikä tahansa tai suomalaisten uhrien määrä ja ikä miten tähtitieteellinen hyvänsä.

  Mielestäni Juha Sipilää voidaan pitää vastuttovampana ja pöyristyttävempänä kuin konsanaan Alexander Stubbia, joka on vain mies -bimbo, jonka voi jättää omaan arvoonsa lausuntoineen päivineen. Sipilä on todella vaarallinen idiootti, jollaista ei koskaan olisi pitänyt päästää edes minkään kuntatason päättäviin elimiin. Taloudelliseen menestykseen vaaditaan ainoastaan ahneutta ja häpeämätöntä narsistista oman edun tavoittelua välittämättä siitä mitä tuon kaltaisella puliveiraamisella saadaan aikaan muiden ihmisten ja Suomen valtion kannalta ryöstämällä se taloudellisesti käyttäen kaikki likaiset konstit, joita aito suomalaiseen kulttuuriperintöön ole koskaan kunniakkaana kirjattu, vaan omaisuuden hankkiminen, joka on saatu kovalla työllä ja yrittämisellä oikeuttaa omistajansa tuntemaan työstään ylpeyttä ja saamaan kansa ihmisten kunnioituksen vailla kateuden häivää, sillä ympärivuorokautisen työn jäljet näkyvät tekijässään uurteina kasvoilla ja vuodettuina hikipisaroina, jotka ovat puristuneet syystä, että suomalainen mies pitää sanansa ja jos ei pidä, hän ei työstään palkkaa ota, sillä miehen kunnia on se asia, joka pysyy korkeimpana arvona kuin suomalainen peruskallio, joka ei liikahda perustuksiltaan kuin korkeintaan tuuman pari.

 7. Jos suomalaiset eivät tämän takia ole kaduilla osoittamassa mieltään, niin mitä he tarvitsevat? Hyvä kysymys. Niin puhumattakaan rotumuukalaisten tekemistä terrori-iskuista, huumekaupasta, murhista, raiskauksista ynnämuuta, mutta mitäs pienistä? Ei monia nykysuomalaisia kiinnosta poistua sieltä omalta mukavuusalueeltaan, idiootit kuvittelee vieläkin voivansa vaikuttaa johonkin äänestämällä. 😂 Kokoomus, vihreät, Perusjuntit, keskusta jne = kaikki samaa paskaa. Silti Hölmöläiset äänestää näitä. Joku kansanpetturi puhuu vaaliteltalla kauniita sanoja ja tarjoaa kakkukahvit, se ei enempää vaadi saada hölmöläisen ääni. Kyllä oon niin monesti ihmetellyt, että mitä vittua tapahtui suomalaisille. Ne ovat kapitalistisen järjestelmän lampaita. En vaan käsitä, onko ihmiset oikeasti näin tyhmiä?? Ei kiinnosta kuin oma perse ja töihin herääminen. Toivon todella, että Euroopan talous romahtaa tänä vuonna. Ehkä se tekee lampaista ihmisiä jälleen.

Comments are closed.