Koti Artikkelit Unkarille ja Puolalle tuomiot rajojen sulkemisesta – EU viittasi “juutalaiseen perinteeseen”

Unkarille ja Puolalle tuomiot rajojen sulkemisesta – EU viittasi “juutalaiseen perinteeseen”

17
Unkarilaisia naissotilaita rajalla.

Euroopan unionin tuomioistuimen mukaan Unkari, Puola ja Tšekin tasavalta rikkoivat lakia pakolaiskriisivuonna 2015, kun ne eivät suostuneet avaamaan rajojaan laittomille maahantunkeutujille. Vaikka maihin pyrkineillä rotumuukalaisilla ei ollut oleskelulupaa eikä usein edes henkilöllisyystodistuksia, olisi nämä täytynyt silti päästää sisään veronmaksajien eläteiksi, EU-tuomioistuin linjasi.

Kolme kapinallisvaltiota joutuivat kriisikuukausina EU:n ankaran uhkailukampanjan kohteiksi, mutta ne eivät suostuneet perääntymään. Tšekin tasavalta päästi sisään lopulta vain 12 tunkeutujaa, kun taas Unkari ja Puola toteuttivat täydellistä nollatoleranssia. Samaan aikaan esimerkiksi Suomi päästi sisään kymmeniä tuhansia rotumuukalaisia, mikä johti raiskaus- ja väkivaltatilastojen rajuun nousuun.

EU määräsi kriisivuonna valtiokohtaiset pakolaiskiintiöt, joiden tehtävä oli siirtää 160 000 tunkeutujaa köyhistä Etelä-Euroopan maista pohjoiseen, jossa hyvinvointivaltiot takasivat siirtolaisille korkean elintason. Tuomioistuimen mukaan Unkari, Puola ja Tšekin tasavalta “epäonnistuivat täyttämään EU:n lain määräämät velvollisuutensa”, kun ne vastustivat pakolaiskiintiöitä.

Kolme valtiota vetosivat oikeudessa siihen, ettei rajoja voitu avata, koska muuten kansallinen turvallisuus ja laillinen järjestys olisivat olleet uhattuina. Euroopan unionin mukaan elintasopakolaisten etu olisi kuitenkin täytynyt asettaa eurooppalaisvaltioiden turvallisuuden ja yhteiskuntajärjestyksen yläpuolelle.

Eleanor Sharpston.

Oikeudenkäyntiin liittyneessä julkisasiamies Eleanor Sharpstonin ratkaisuehdotuksessa todettiin, että Unkarin, Puolan ja Tšekin tasavallan olisi tullut muistaa “juutalaisen perinteen mukainen vanha tarina”, kun ne päättivät pakolaispolitiikastaan. Sharpstonin mukaan juutalainen tarina oli seuraava:

“Ryhmä miehiä matkustaa yhdessä laivalla. Yhtäkkiä yksi heistä ottaa esiin poran ja alkaa porata reikää laivan runkoon alapuolellaan. Hänen matkakumppaninsa esittävät vastalauseita. ‘Miksi teet noin’, he valittavat. ‘Mitä valitatte’, hän sanoo. ‘Enkö poraakin reikää oman istuimeni alle?’ ‘Kyllä’, he vastaavat, ‘mutta vesi tulee siitä sisään ja tulvii koko laivaan’.”

Julkisasiamies ilmeisesti yritti tarinan avulla vakuuttaa valtiot siitä, että kotimaisen turvallisuuden vaaliminen rotumuukalaisten kustannuksella on kuin “vesi, joka hukuttaa kaikki laivassa”. Ironista kyllä, laivametafora tuo pikemminkin mieleen elintasopakolaisten tulvan, joka hukutti EU-maat rikoksiin, epäjärjestykseen ja julkisen sektorin rapautumiseen.

Lähteet: The Guardian, CURIA

17 KOMMENTIT

 1. Ja, kuinka monta jutkutuomaria oli tätäkin tapausta käsittelemässä? Mikä muuten mahtoi olla itse rangaistus? Sakkoja? Toivottavasti eivät ikinä maksa niitä. Sitäpaitsi, mitä rampa EU edes pystyisi, vaikka rangaistuksille viitattaisiin kintaalla?

 2. Näkisin asian niin, että ihmisoikeuksiin kuuluu esim. vapaus uskontoon, kulttuuriin ja poliittiseen mielipiteeseen.

  Sen sijaan ihmisoikeusiin ei kuulu vapaus siirtyä pakolaisena tai siirtolaisena maasta A maahan B. Mikään ylempi elin ei saisi vaatia vastaanottajamaata millään velvoitteella, uhkauksella tai sakolla ottamaan henkilöä omaan maahansa. Tämän pitäisi olla itsestäänselvä asia.

  Ihmisten auttaminen lähialueilta tai hänen oman maansa turvallisesta kolkasta käsin on jopa suotavaa. Tähän apuun voivat yksityiset tahot sitten omilla varoillaan osallistua. Lähimpänä kriisimaita ovat esim. sellaiset varakkaat tahot kuin Saudi-Arabia ja Israel.

  • Israel ei koskaan tarjoaisi apuaan ilmaiseksikaan. Muutenkin niin tekopyhä tuo valtio on: heidän maassa on ok pitää yllä rotupuhtautta, mutta jos samaa tekee eurooppalaiset, niin he ovat heti rasisteja.

   Vai eikös nuo israelilaisetkin ole sekalaista sakkia? Joskus kävin keskustelun aiheesta ja omien sanojen mukaan he eivät ole arabeja kuten ei iranilaisetkaan (persialaisia).

   • “Arabi” tarkoittaa sekarotuista. Kunnon jutkuhan on koukkunokkainen, kikkarapäinen ja ruskea — aivan kuten arabikin. Halal/Kosher, kummatkin palvovat Saatanaa jne. Samaa sakkia ovat. Kielikin on samaa kälätystä ja “kulttuuri” samaa sontaa.

 3. Mietitäänpäs nyt ihan pieni hetkinen tätä juttua…

  Suomi on menossa TOTAALISEEN V*TUN KONKURSSIIN aivan juuri eli rahat loppuvat Kelasta jne.

  Kuitenkin tautisia loisia (sotilaskarkureita ym. saastaa) lennätetään tänne jatkuvalla syötöllä?

  Taitaa olla loppu lähellä.

 4. Ilmeisesti sammakot alkavat huomaamaan veden lämpenemisen. Nyt olisi sopiva aika hypätä pois kattilasta.

 5. ja poraaja on joko typerä suvakki tai valkoiseksi naamioitunut rotta juutalainen

 6. Siis tuomioistuimen mukaan maat epäonnistuivat täyttämään Ei:n määräämät velvollisuudet.
  Mitä sitten?
  Vittu tällaista tuomioistuinta, täysin turha, tietyn ideologian läpitunkemaa paskaa!
  Toivottavasti tämä globalistien täyspaska projekti hajoaa äkkiä!

  • Totta. Se oli Orban, joka melko pian valtaan noustuaan kielsi holokaustin globaalin version pienenkään epäilemisen ja alkoi kuskata kerettiläisiä Auschwitziin. Hän myös aloitti “antisemitistien” vainon tai kiristi sitä

 7. Hei! Laittakaapas linkkiä johonkin oikein nostattavaan Hitlerin puheeseen, jossa englanninkielinen tekstitys, sillä oma kielitaitoni rajoittuu ruotsi-suomi-englanti-akseliin.

  Nyt tarvitaan mielialan kohotusta!

  • Tuossa sinulle vähän mielenkohotusta Aatun puheesta v. 1937

   http://nseuropa.org/Finnish/Adolf_Hitler_1937.htm

   “Tätä kriisiä ei voi verrata mihinkään muuten tavanomaisista sodista tai niin usein tapahtuvista vallankumouksista. Ei, on kysymys kaikki käsittävästä yleishyökkäyksestä nykyistä yhteiskuntajärjestystä, henkistä ja sivistyksellistä maailmaamme vastaan”.

   • “Tämä maailmanrutto ei ole pyytävä lupaa saada marxilaisen (globalismi) diktatuurin avulla tehdä lopun demokratioista, vaan se on sen tekevä. Ja tämä ei tapahdu platoonisesti sanoutumalla irti tästä ilmiöstä tai sen enemmän tai vähemmän juhlallisella kieltämisellä, vaan se voi vain tapahtua tekemällä kansat immuuneiksi tätä myrkytystä vastaan sekä taistelemalla kansainvälistä basillinkantajaa itseään vastaan”.

Comments are closed.