Koti Uutisia Kotimaa Ulkomaalainen pedofiiliraiskaaja vankilaan Tampereella

Ulkomaalainen pedofiiliraiskaaja vankilaan Tampereella

2
raper

Pirkanmaan Käräjäoikeus on tuominnut ulkomaalaisen pedofiiliraiskaajan Safaa Qasim Zaeem Almojibin, 42, viiden vuoden vankeusrangaistukseen. Tuomio tuli törkeästä lapsenraiskauksesta sekä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Pedofiili oli tutustunut 15-vuotiaaseen uhriinsa Snapchatissa viime joulukuussa. Hän ajoi kahden tunnin matkan Tampereelle uhrinsa luokse.

Kesken raiskauksen uhrin äiti kuitenkin saapui kotiin ja todisti teon. Hän telkesi pedofiilin asuntoon lukitsemalla oven, mutta tekijä pakeni ikkunasta. Henkilöllisyys selvisi kuitenkin auton rekisterikilven perusteella.

Seuraavana päivänä hänet otettiin lentokentällä kiinni hänen yrittäessään paeta maasta.

Korvauksia Almojib “joutuu maksamaan” (lue: valtionkonttori eli veronmaksajat maksavat) uhrilleen 6600 euroa.

Pedofiili toimitettiin Kylmäkosken vankilaan istumaan tuomiotaan.

Lähde: Iltalehti

2 KOMMENTIT

  1. Jos rakkikoira raatelee lapsen, rakki lopetetaan ja omistaja laitetaan edesvastuuseen…

    Minusta, jokaisen suoraselkäisen isän, veljen, enon/sedän velvollisuus olisi kamalan tragedian osuessa oman lapsen kohdalle…mennä antamaan potut pottuina ja korkojen kera päättäjille ja heidän perheilleen. Vain suora agressio ja uhka eliitin edustajien lähipiiriin voi tämän hulluuden lopettaa….ja lopulta prosessi voi olla hyvinkin tyydyttävä henkisesti

    • Linnassa on kivaa. Kysy keneltä tahansa liivimieheltä. He istuvat kymmenen vuotta, ovat vapaana hetken ja lähtevät takaisin kymmeneksi vuodeksi. Niin kivaa siellä on.

Comments are closed.