Koti Uutisia Kotimaa Ulkomaalainen homopedofiili raiskasi toistuvasti 14-vuotiasta lasta

Ulkomaalainen homopedofiili raiskasi toistuvasti 14-vuotiasta lasta

5
noose16x9

Helsingin hovioikeus piti ennallaan ulkomaalaiselle homopedofiili Beiker Tamar Salehille annetun viiden vuoden tuomion 2018-19 taitteessa tapahtuneista kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Tekojen aikaan tekijä oli 28-vuotias ja uhri oli 14. Pedofiili oli tarjonnut uhrille huumeita ja raiskannut tämän kolme kertaa.

Raiskattu lapsi ei pelkotilansa vuoksi ollut uskaltanut vastustella. Pedofiili itse kiisti syytteen.

Lähde: Ilta-Sanomat

5 KOMMENTIT

 1. Kotimaassaan olisi tullut kuolemantuomio homoilusta tuollekin. Suomessa… No, te tiedätte. Tässä on niin monta lieventävää asianhaaraa. Syy voidaan vierittää kokonaan meidän valkoisten suomalaisten niskaan — aivan sama kuka oli tekijä tai uhri.

  • “Kotimaassaan olisi tullut kuolemantuomio homoilusta tuollekin.”

   Näiden kotimaissa lait saattavat olla sellaisia, että vain tunkeutumisen kohteena olleelle tulisi tuomio. Siis vaikka olisi vastustanut.

   Sama logiikka koskee myös naisia. Jos tulee raikastuksi, on syyllinen ja siten kivitettävä ellei… ellei teon tapahtuessa paikalla ollut neljää miestodistajaa, jotka voisivat todistaa hänen puolestaan.

   Kulttuurit ovat niin erilaisia.

 2. Eräs “pizzapoika” lähetettiin lopulta kotiin. Se vaati toki törkeitä pahoinpitelyjä, törkeitä liikenteenvaarantamisia sekä ylinopeuksia, irakilaisten salakuljetusta Ruotsin-laivalla väärillä passeilla…

  Ai niin, ja käytti hyväkseen 8–12-vuotiasta lasta neljän vuoden ajan.

  Suvakit taatusti kyltteineen olivat vastustamassa karkottamista — jälleen.

 3. Nimi viittaa kurdiin. Kurdeilla raiskausgeeni on vahva. Tästä esimerkkinä mm. häkkitappelija Amirkhanin raiskaussuku.

Comments are closed.