Koti Uutisia Tutkimus: rahaeliitti säätää lait myös Suomessa

Tutkimus: rahaeliitti säätää lait myös Suomessa

8

Pitkän linjan lobbari Anders Blom paljastaa tuoreessa väitöstutkimuksessaan sen, mistä muun muassa kansallismieliset ovat puhuneet vuosien ajan: Suomi ei ole “demokratia”. Lakeja säätävät äänestäjien valitsemien päättäjien sijaan rikkaat finanssielitistit.

Blomin tutkimus on synnyttänyt yllättävän räväköitä otsikoita jopa valtamediassa. Yleisradio esimerkiksi otsikoi uutisensa suorasukaisesti: “Väitöstutkimus: taloudellinen eliitti saa sisäpiiritietoa, lobbaa lait ja hallitsee Suomea.” Uutisessa muistutettiin, ettei poliittista korruptiota yritetä Suomessa kontrolloida juuri lainkaan, sillä uskottava lainsäädäntö ilmiöön liittyen puuttuu kokonaan.

“Hän [Blom] kuvaa etujärjestöjen, eduskunnan ja valtioneuvoston yhteistyötä politiikan pyöröoveksi. Siinä ministerit, kansanedustajat ja virkamiehet sujuvasti vaihtavat roolia ja hyppäävät liike-elämän palvelukseen”, Yle kirjoittaa.

Euroopan unioni on vain pahentanut korruptiota, tutkimuksesta selviää: “Kun Suomi liittyi osaksi Euroopan unionin rahaliittoa, etujärjestöjen rooli työeläkeyhtiöiden hallinnossa vahvistui entisestään.”

Vaikka rahaeliitti edustaa taloudellista oikeistoa, on se ajanut maahanmuuttopolitiikassa tyypillistä vasemmistolaista avoimien rajojen linjaa. Lobbareiden poliittisen vallan paljastava tutkimus on jälleen yksi naula “maltillisten maahanmuuttokriitikoiden” arkkuun, sillä nämä ovat väittäneet perinteisesti, että Suomen siirtolaisongelma on ennen kaikkea “vihervasemmiston” syytä. Todellisuudessa poliittinen valta on oikeistolla eikä “vihervasemmistolla”.

Tutkimus on erityisen mielenkiintoinen siksi, että Pohjoismainen Vastarintaliike kiellettiin Pirkanmaan käräjäoikeudessa, sillä yritämme tuomarin mukaan “kaataa demokratian”. Todellisuudessa rahaeliitti on jo kaatanut Suomen demokratian, kun taas kansallissosialistit pyrkivät palauttamaan vallan finanssipiireiltä takaisin kansalle.
 

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Ihmisten on ymmärrettävä elitismin selkeä pahuus ihmisten alistajana ja raiskaajana. Rahaeliitti ei halua edistystä, humanismia, tiedostamista eikä hyvinvointia vaan sen oppi on hajota ja hallitse.
  Vallanhimoisilla on vain klaanivelvoitteita, heillä ei ole ihmisten sosiaalista moraalia ja totuus-periaatetta.
  Kaikki laajalevikkiset skandaalilehdet ovat eliitin omistuksessa ja suoltavat roskaa, eivät tosipaljastuksia suomalaisen eliitin järjestäytyneestä rikollisuudesta ja hyvä veli korruptiosta, “lupauksista” suojelumetodien alla.
  Suomalaiset lukevat skandaalilehtiä tunnollisesti koska emotionaalisesti luulevat ja tuudittautuvat että lehdet paljastavat jotakin eliitin valtapelistä ja rikoksista.

 2. Tutkivan journalismin tehtävä olisi paljastaa, ketkä lobbaavat lakeja kohti valkoisten tuhoa, mutta he eivät sitä tee, koska ovat itse osa tuota kansanmurhaa lobbaavaa eliittiä. Finanssieliitti myy kansanmurhaa sellaisilla vesittyneillä termeillä kuin globaalit ihmisoikeudet ja demokratia. Todellinen syy tuoda toisrotuiset Eurooppaan on uuden sekarotuisen ja yksinkertaisen, tahdoltaan epäyhtenäisen massan tuottaminen tulevaisuuden orjatyövoimaksi monikansallisille yhtiöille. Sodat ovat osa hajoita ja hallitse politiikkaa, jossa kaikkein älykkäin ja vahvin vastavoima sionistien hirmuvallalle, valkoisen rodun yhtenäinen nousu sitä vastaan, on murskattava.

 3. Tämä rahaeliitin sätkynukke Niinistö tuntee Obama sedän,joka on muori Merkelin hyvä ystävä.Merkel taas tuntee muorin buckinghamin palatsista jne…Obama joka poseerasi Denverin lentokentän muraalimaalausten edessä kauan ennen kuin hänestä leivottiin USA.lle presidentti.Vaan kuka se riehuu siellä kaasunaamarissaan?Tarvittiin varmaan paljon rahaa vedellä teatteria malliin Breivik Utöya.Miksi porukka piti etusormeaan huulten edessä Lontoon olympialaisten aikoihin?Miksi Obama heittää mikrofonin lattialle kun Niinistö kävi kylässä valkoisessa talossa?Miksi seuraavassa kuussa 2016 kesällä Usa pitää suomessa sotaharjoitukset?Niinistö ja muut poliitikot tietää pelin.Obama heitti mikrofonin lattialle merkkinä porukoille:Se avasi suunsa ja lähti sotimaan pyhiä vastaan pilkalla…Kai masoni Niinistö tietää…

 4. Aivan loistava artikkeli.
  Totta sanasta sanaan.
  Ihmetellä täytyy, että joku toimittaja potkujenkin uhalla uskalsi Ylellä asiasta tuolla lailla otsikoida. Sille sulka hattuun, ja tervetuloa kansallismielisten joukkoon oppimaan yleistä ymmärrystä.

 5. Kansallismielisten joukossa on edelleen liikaa myyriä joiden tehtävänä on ohjailla keskustelua globalisti-eliitin haluamaan suuntaan -jatkuvaa 24/7 mesoamista “vihervassareista”, muslimeista ja islamin yhdestätoista vitsauksesta kun samaan aikaan meiltä ollaan pankkimafian toimesta viemässä isänmaa jalkojemme alta. Mitä helvettiä kukaan tekee jollain nippelitiedolla islamista tai mitä hyödyttää pöyristely vihreiden uusimmalla älynväläyksellä jonka jokainen muutenkin ymmärtää toteuttamiskelvottomaksi ilman päiväkausien jaarittelua? Joku hommaforumilainen voinee vastata että näinkö ajattelitte suomen pelastaa? Olisiko vihdoinkin tullut aika kääntää tähtäin sinne mistä se vihollinen meitä vainoaa vai joko siellä on nostettu kädet pystyyn ennenkuin sota todenteolla edes on alkanut?

  -Aikaa eikä voimavaroja ole hukattavaksi -OIKEISTON suomeen kohdistuva ryöstö on pysäytettävä eikä se tule ikinä onnistumaan todellisuuden kieltämisellä tai vihollisen määrittelemien sääntöjen mukaan toimimalla. Joidenkin kansallismielisiksi itseään kutsuvien ryhmien agendana näyttäisi olevan yleisen hyväksymisen hakeminen ja lähes psykoottinen tarve irtisanoutua kaikesta hiemankin radikaalimmasta toiminnasta mahdollisten mielensäpahoittajien pelossa -on turvallisempaa pysyä siellä vanhalla turvallisella hiekkalaatikolla niiden samojen täysin samoin ajattelevien joukossa vatvomassa sitä Halla-ahon 8 vuotta vanhaa kirjoitusta islamisaatiota ja vihervasemmiston vallankaappausta peläten -vaimon luvalla tunti illassa ja ehdottomasti muulta suvulta salassa. Korrektisti ketään loukkaamatta -tai ainakaan niitä joita pitää miellyttää taloudellisten etuisuuksien toivossa…

  -Tästä lähtötilanteesta on melko pitkä matka “talvisodan hengen” löytymiseen. Ehdoton edellytys yhteisen rintaman löytymiselle on yhteinen vihollinen -eli omat korruptoituneet päättäjämme puolueesta riippumatta ja naruista vetelevät globalistit. Nämä tahot ovat mahdollistaneet kaiken saastan saapumiseen suomeen -ei kukaan muu.

  • Allekirjoitan kommenttisi 100%!
   Tuntuu aivan siltä kuin nämä kosher-nationalistit täysin tietoisesti pyrkisivät ohjaamaan keskustelun vihervassreihin ja muslimeihin/islamiin. Perinteisesti vihervassarit ovat olleet pro Palestiina jengiä ja se on yksi syy lisää saada kaikki vihaamaan näitä pahoja vihervassareita. Tosin tänä päivänä mitään vasemmistoa eikä oikeistoa edes ole, eikä ns. vasemmistoa tunnu kiinnostavan laisinkaan palestiinan kohtalo.

 6. Juuri näin:

  “Lobbareiden poliittisen vallan paljastava tutkimus on jälleen yksi naula ”maltillisten maahanmuuttokriitikoiden” arkkuun, sillä nämä ovat väittäneet perinteisesti, että Suomen siirtolaisongelma on ennen kaikkea ”vihervasemmiston” syytä. Todellisuudessa poliittinen valta on oikeistolla eikä ”vihervasemmistolla”.”

  Näinhän meille nämä tunnetut kosher-nationalistit meille jatkuvasti jankkaavat, ettei ole mitään eliittiä ja agendaa vaan kaikki on vihervassarien ja suvakkien vika. Tällaiset kosher-nationalistit myöntävät esimerkiksi että media valehtelee, mutta senkin laittavat vain vihervassari-toimittajien viaksi. Kaikki on aina joko mamujen (ja nimenomaan *muslimien*) tai vihervassarien vika 😀

 7. Tuohan on aivan selviö, jonka sokea Riittakin näkee pelkästään säädetyistä “laeista”, joilla ei ole mitään tekemistä minkään humaanin katsantokannan kanssa,
  Mutta on enemmän kuin hyvä, että joku riittävän auktoriteetin ja sisäpiireissä mukana ollut taho tämän selkokielisesti julistaa kaiken kansan kuullen. Sillä suurin osa Suomen äänestäjäkunnasta on uinuvia lampaita, joita saa huoletta johdattaa jyrkänteeltä alas. Tämän lopputuloksen takaa vielä valtamedia yksipuolisella globalisti -propakandallaan ja pimittämällä aktiivisesti tietoja ja uutisia, jotka eivät ole ideologian mukaista sekä poliittisen eliitin etujen mukaista. Kaiken pahan alku ja juuri on EU juutalaisineen, joka mädättää ja imee kansallisvaltiot kuoliaiksi jättäen jäljelle vain raiskatun kuivan kuoren.

Comments are closed.