Koti Uutisia Varg Vikernes julkaisi uuden videon

Varg Vikernes julkaisi uuden videon

6

Varg Vikernesiä on aika ajoin syytetty turhasta tappiomielialan lietsomisesta joillain videoillaan. Nyt hän on kuitenkin julkaissut uuden videon, jolla pohditaan tapoja edesauttaa valkoisten kansanmurhan pysäyttämistä.

Vikernesin mukaan kansallismielisten tulisi pyrkiä irtaantumaan järjestelmästä ja osallistua mahdollisimman vähän toimenpiteisiin, jotka edistävät nykyisen järjestelmän pystyssä pysymistä.
Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Hyviä pointteja, mutta systeemistä irtaantuminen ei tarkoita, etteikö voisi ja pitäisi samanaikaisesti myös järjestäytyä ja pyrkiä kasvattamaan ja kehittämään vastarintaorganisaatiota. Kun systeemi romahtaa, tarvitaan toimiva organisaatio, joka ottaa vallanpitäjän roolin itselleen. Ajatukset anarkista ja pysyvästä yhteiskunnan poissaolosta eivät ole todellisuutta. Suuret massat eivät koskaan tule elämään yhteiskunnasta irrallaan, vaan tarvitsevat jonkun johtamaan itseään. Yhteiskunnasta erkaantumisen sijaan pitäisi puhua vaihtoehtoyhteiskunnan rakentamisesta.

  • Minulle jäi vaikutelma, että Vikernes kehottaa aiheuttamaan Systeemille vahinkoa käyttämällä hyväksi Systeemin resurssit; hän ei kehota anarkiaan. Se on aritmeettinen fakta: aina kun ihminen en tee työtä Systeemille, mutta kuluttaa Systeemin resurssit – hän edistää sionistisen Systeemin romahdusta ja muutosta parempaan.

   Esimerkiksi jos Suomessa olisi viisi-kymmenkertainen työttömyys nykyiseen verratuna – vahingollisen aineksen maahantuonti (nk. “maahanmuutto”) olisi täysin estetty. Ja samalla (mahdollisesti) tapahtuisi monien sheepleläisten herääminen todellisuuteen.

   Vuosikymmenien “työteon” jälkeen (aloitin 17 vuotiaana) olen jo reilu kolme vuotta työttömänä, ja minusta tuntuu, että vasta viime vuosina voin tehdä jotakin hyödyllistä PVL:lle. Työssä käyvällä ei ole edes aikaa lukea ja tutkia asioita – hän on liian väsynyt kun tulee töistä, ja tavallaan hän elää tyhmän teollisen eläimen elämää, jolla ei ole mitään merkitystä. Kun nykyisin ei enää ole suomalaisten kansallisvaltiota ja tilalle on rakennettu suomalaisvastainen ja juutalaisten omistama “Oy Suomi Finland Ab” – kenelläkään ei olekaan mitään moraalista velvoitetta osallistua tähän bankstereiden tuolileikkiin. Tämä tuolileikki loppuu vasta kun riittävä määrä aaseista pysähtyy.

   Mielestäni Varg Vikernes on täysin oikeassa, tämä on toimiva tapa johon lopulta Systeemi kompastuu. Oli kiva huomata, että itse elän jo vuosia samalla tavalla kuin mitä Vikernes ehdottaa.

   • Varg on tribalisti ja yhteiskuntavastainen – se on käytännössä anarkiaa, vain toisella nimellä. Asiasta ei puhuttu tällä videolla, vaan kommentoin yleisesti Vikernesin yhteiskunta- ja sivilisaatiovastaisia ajatuksia.

 2. Eipä kiinnosta norjalaisen murhamiehen ja kirkonpolttajan jorinat. Hulluja tässä maailmassa piisaa.

Comments are closed.